Wednesday, November 27, 2013

Adalah dipersilakan dengan segala hormatnya...



Akikah si zayydan ni...bertempat di Kampung Batang Benar, Nilai. Di rumah mertua den. Dekat aja dengan Nilai 3. Majlis start pukul 11 am ke atas. Set GPS anda ke Sekolah Keb Batang Benar atau Stesen Komuter Batang Benar. Boleh call my wife FIZA  @  013 3650783 kalau sesat jalan..:)

39 comments:

  1. Amboi, avatar doc tu. Hehehehe...

    Alhamdulillah, moga majlis berjalan lancar. Tapi sy nak mtk maaf sbb tak dpt hadir. Clash dgn majlis kawen. Huhuhuhu!

    ReplyDelete
  2. avatar doc dah macam wak doyok hehehehehe

    thanx atas jemputan doc...
    tapi ya amponnnnn....
    ada majlis pertunangan anak sedaraku....

    ReplyDelete
  3. Moga hajat berjalan lancar...
    Kalau buat di JB agaknya kakak dapat pergi:)

    ReplyDelete
  4. Oooo batang bona...den tau area tu. kalau berselisih kereta kena bagi laluan.

    ReplyDelete
  5. Ooo... Tak dpt nak g. Lain kali kite jumpe yer... Hehehe...

    ReplyDelete
  6. hahaha dah jangkit wabak bitstrip. TQ atas jemputan; 1. jauh lah teramat 2. kena bawak mak mentua den gi sepital, folo-up

    ReplyDelete
  7. Kajang dah sekat jugak ke sana, insyaallah akan cuba cari2 masa nanti.

    ReplyDelete
  8. kalau dekat teringin nak p jumpa hehehe...lepas tu ble shopping kat Nilai 3 huhu...

    ReplyDelete
  9. Sekiranya ada rezeki saya, saya teringin nak hadir... Insya Allah.

    ReplyDelete
  10. thanks doc for the invitation.

    1. jauh sangat.
    2. gue pemalu. lubang hidung gue ada 2.

    ReplyDelete
  11. thanks.. semoga majlis lancar.... ada kenduri di rmh sepupu di kampung ni, lagipun jauh...

    ReplyDelete
  12. Alamak...SA ada kat tempat lain la 1hb...huhu...semoga majlis berjalan lancar...

    ReplyDelete
  13. Terima kasih atas jemputan tapi minta maaf sebab tak dapat hadirkan diri (en. suami kerja).. sob sob sob..

    ReplyDelete
  14. nak sangat poie tapi ahad sini dah kelija... datang sabtu boleh tak wahahaaaa..

    apapon moga majlis berjalan lancar..

    ReplyDelete
  15. EH DAH DEKAT SANGAT TU ;)
    TP SY BALIK KG PULAK TARIKH TU
    XDE REZKI NAMPAKNYA
    MOGA MAJLIS BERJALAN LANCAR YE
    # COMELNYA BABY.. MERAH KULIT NYA MESTI BESAR HENSEM DAN PUTIH CM ABANGNYA JUGAK

    ReplyDelete
  16. terimakasih atas jemputan
    InsyaAllah


    wa pun pemalu..

    [ tetiba nak nyanyi 'biso bonar.. biso bonar' ]

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum DZ

    terima kasih atas jemputan
    moga majlis berjalan lancar

    ReplyDelete
  18. Eh terasa mcm jemputan kawin pulak.
    Teringin juga jumpa hero baru tu, insyallah . Tapi skrg ni musim org kg dtg!

    ReplyDelete
  19. Terima kasih atas undangan. Malangnya rumah saya terlalu jauh dari kediaman doc.....

    ReplyDelete
  20. Terima kasih di atas undangan.. Harap masjlis berjalan dengan lancar.. :)

    ReplyDelete
  21. Salam Doc..thx jemput..rasanya tak dapat nak hadir..byk benor jemputannya..apapun moga majlis berjalan lancar ye..

    ReplyDelete
  22. Terima kasih atas jemputan DaddyZZZ. Smoga majlis berjalan lancar dan dipermudahkan olehNYA.

    ReplyDelete
  23. erm, moga majlis berjalan lancar... 01.12.13 kerja lorrrrr

    ReplyDelete
  24. tq atas undangan.. KA & family rasanyer berada diluar kawasan weekend ni.. Apapun moga majlis berjalan lancar yer!

    ReplyDelete
  25. Terima Kasih DZ dan MZ kerana menjemput.
    Nampaknye tak dapat joint Majlis DZ nih sebab hubby keje Sabtu Ahad nih.
    kalo dekat boleh terjah malam hari. nih jauh pulak.

    ReplyDelete
  26. tq atas jemputan, kalau den free den mai ye, dekat aje pun ngan umah den nihhhhh, btw tolong tukar gambar katun ko tuh bebetul ye wakkakakakakaka

    ReplyDelete
  27. Moga majlisnyer berjalan lancar yek..nanti goodie bag kirim la kat kami..yang tak dpt pergi....hehe...

    ReplyDelete
  28. tahniah ...kalau dekat boleh pergi.

    ReplyDelete
  29. tembam bersemangat..geram! moga majlis berjalan lancar.

    ReplyDelete
  30. Thank you atas jemputan..moga majlis berjalan lancar... amin!
    jauh benor nak dtg.. kena menyeberang laut...hehe

    ReplyDelete
  31. insyaallah~makan kambing start kul brapa?

    ReplyDelete
  32. moga berjalan lancar nanti majlisnyer..

    ReplyDelete
  33. terima kasih atas jemputan..mintak maaf ye...nekcik tak dapat nak menghadirkan diri ..rumah nekcik takdo tingkap laii nii

    ReplyDelete
  34. Terima kasih jemput. InsyaAllah kalau x da aral...

    ReplyDelete
  35. alamak.. ahad ni kan..

    sori dr..tak dapat hadir..ada tetamu nak datang rumah.. semoga majlis berjalan lancar..

    ReplyDelete
  36. comelnye... smoga dipermudahkan segala urusan yer...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...