Thursday, October 3, 2013

Opening Promotion Discount

Pagi pagi tadi...

Terjah GM Klang. Punya lah selama ni selalu lalu depan wholesale market ni, pagi ni baru 1st time pergi...Dan setelah hampir 2 tahun tak pakai baby carrier ni, hari ni start pakai..

Tujuan asal ke sini nak beli utensil untuk bakery studio wife. Tapi dah menapak bangunan ni ( + ada lagi satu bangunan GM Klang yang setingkat), maka kesimpulannya, lagi berbaloi & banyak pilihan kat Nilai 3. Apa apa pun, kalau nak beli segala macam baju baby/kanak2/ dewasa/busana muslimah, sila lah ke sini. Segala macam mak nenek accessories henfon/tablet/etc, pun banyak kat sini..ala ala pergi Guangzhou ..hahahaha..

Setelah gi GM...
Kita ronda ronda kawasan sekitar nya...

Ala ala feeling nak beli barangan dari UK ( macam mixer, Beetles punya merchandise, radio antik, electrical appliances macam waffle maker, crepe maker), boleh la gi kedai ni..Ni iklan percuma aku buat tau...:)

Oppa Gangnam Style. Hahaha...Puas aku nak fahamkan apa maksud " Ini kalilah ubah"...tu...Ubah cara minum todi tu ke? bahahahaha..

Sekitar 12pm..
Perut pun lapar...

jahanam diet aku...  hahaha..

Lepas makan...
Singgah studio bakery wife aku..
Alhamdullilah...dah siap 100% renovation..
Tinggal nak masukkan barang barang ( oven, mixer, banquet table, fridge, etc)..
Nanti aku uar uar kan opening nya ya...
Special discount utk attend bakery class sepanjang 'opening promotion selama sebulan', khas buat blogger blogger sekalian..:)

40 comments:

  1. Tak pernah sampai lagi kat situ.. ;)
    Harap2 tak terlepaslah openingnya nanti.. nak main tembak2 dengan cik nikon.. hehehe..

    ReplyDelete
  2. selalu gak pegi GM Klang.. suka tgk diorang jual brg ala2 bulk espcially accessories wanita.. macam kat KWC pun ye jg..
    kedai ala2 shop kat UK tu area GM jg kan DZZZ?? feeling sangat hahaha
    kat mana studio??? tak sabar nak pergi nnt..

    ReplyDelete
  3. Sekali jer gi GM klang ni.

    Bestnya. Teringin juga nak gi baking class :-)

    ReplyDelete
  4. kurang ajar betul bahasa .
    ini kalilah ubah " minumtodi"

    ReplyDelete
  5. jangan lupa bagitau lokasinya nanti...

    ReplyDelete
  6. GM Kalang tak pernah pergi tp GM kat Chow Kit tu kadang2 terpergi jugak...hehehee...

    Harap akak ada kekuatan nak drive pi majlis opening studio tu...masalahnya klang tu tak biasa sangat!

    ReplyDelete
  7. Biasa jugak g situ...beli stok utk online biz saya. Tapi tak tahan sesak kat dlm bgnn tu...

    Wah...berapa diskaun tu ya? Teringin gak..

    ReplyDelete
  8. As-salam..

    Alhamdulillah.. bakery dah nak buka.. tahniah utk Fiza! bestnya.. akak pernah sekali aje smp kak GM tu..

    ReplyDelete
  9. pernah pergi sekali ke GM klang tu...masa tu bulan puasa...
    nak jln pun susah sbb ramai org kan....
    skrg ni dah kurang sikit kot sesuai untuk membeli barang2 kat situ...

    ReplyDelete
  10. oohhh.. tak sabarnye nak terjah kedai mummy DZ.
    kalo dekat ler. hahahaha.
    mana tau leh jumpe ngan DZ sekeluarga jugak~

    ReplyDelete
  11. dok tunggu launching ni...agaknya apa nama bakery tu ya...

    ReplyDelete
  12. tak pernah lagi pi GM Klang ni..kenkawan semua ckp best pi sana...teringin jugak..
    waa bestnyer...tak sabar ni nak nengok bakery studio ni dibuka...

    ReplyDelete
  13. Syabas Mommy ZZ..muga bjaya dan terus maju ye

    ReplyDelete
  14. dah ada tarikh ke? ke saya tercicir? :D

    ReplyDelete
  15. tu tauhu sumbat ke??geramnya..dia seksi..hahah

    ReplyDelete
  16. Yehhh...kawe hantau bini kawe yerk.....gi belaja...

    ReplyDelete
  17. Pergh. Siap discount untuk blogger. Blogger perempuan kalau tak ambik peluang tak tahu la kan.

    ReplyDelete
  18. Mak pernah smpi sekali je kat GM tu tp mmg langsung x beli apa..

    Mesti berkobar dan excited bila bakery yg diusahakan akan dibuka x lama lg kan!! Smoga sukses biz wife u doc..

    ReplyDelete
  19. Klu x dak aral nak jugak pi meriahkan opening tu nanti

    ReplyDelete
  20. brg2 bakery tak banyak kat sana, aku pi GM plaza tu few times, cari brg2 utk bday anak2...mmg berbaloi beli kat sana secara pukal, jauh lebih murah hehehehehheew
    wah dah siap renovation, alhamdulillah
    p/s: company aku buat business O & G aje la

    ReplyDelete
  21. cafe gangnam tu hahahaha suka2 aje dia tulis inikalilah ubah dan skali promote minuman "kencing syaitan' tu.

    Alhumdulillah, 9/10 rezeki datangnya dari perniagaan.

    ReplyDelete
  22. aku baru hari ni nak gi GM~

    *kedai kat mana wei?

    ReplyDelete
  23. kalau gitu uncle nak pergi nilai 3 je lah .. mengkayakan peniaga N9. hehe.

    ReplyDelete
  24. nak chop nak jadik taster hasil pelajar-pelajar boleh..?

    ReplyDelete
  25. oohh ini la GM ye yang my kakak kecoh sgt kata barang murah...
    bakery studio tu kalau kat area2 utara boleh la rajin2 kan diri menjengah..ini ha jauh la pulak rasanya:)

    ReplyDelete
  26. Kalaulah Fiza buat bakery studio di JB kakak jadi murid pertama nak belajar:)
    Lama tak tunjuk baby nampak belakang aje tak acilah..

    ReplyDelete
  27. apa nama studio bakery tu ek? lokasi?

    ReplyDelete
  28. chopppppp...

    wa tunggu gambo bunga api 2 okt nihhhhhhh!!!..
    [ ketuk-ketuk jari kat meja ]

    ReplyDelete
  29. yeay!!! xsabar nak tunggu mummy bukak bakery!!!

    ReplyDelete
  30. wah x lama dah ni opening nyer... moga dipermudahkan semuanyer yer

    ReplyDelete
  31. wife doc nak buka studio bakery.. wah nak join belaja buat roti ke , kek ..lelaki nak masak jugak.

    ReplyDelete
  32. seronk la kalo pergi shopping kat tmpat yg mcm ado tu kan. boleh beli sekali harung jer... btw tahniah coz dah hmpir siap studio bakerytu. moga bisnes bjlan lancar dan maju nanti. amin.

    ReplyDelete
  33. Dah lamer plak xtrun klang...eeeh dah nk buka...xsabarnye nk tunggu...

    ReplyDelete
  34. btol ke ni doc? bleh regis ni... (rs mcm xsabo2 la plak)

    ReplyDelete
  35. salam .. ini Ijahans. Tak boleh masuk from IJAHANS blog sbb gmail ija corrupt. Tak tahu nak fix mcmana. Anyway after bertahun tahun lalu depan GM nak ke JJ baru beberapa bulan lepas ija masuk. Peninng sbb byk sgt barang. Anyway, Pukul 7 pm dia dah tutup. pernah pergi 7.30 pm tgk semua toko udah tutup. Ingat mcm pasaraya biasa tutup jam 10....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...