Monday, October 7, 2013

Isnin Busy Tahap Gaban..

Macam biasa..Isnin busy..
Yg sakit ramai..
Yg penipu pun ramai..

Cepat2 updateblog..:P


tepek gambar Zayydan..dah 2 bulan 3minggu....
kbaiii
nak sambung buat kerja  :P

45 comments:

  1. ok paham keseluruhan ceritanya.. bagi tajuk jer..hehehhe :p

    ReplyDelete
  2. Comeynya dia. Sedap digelut ni ....

    ReplyDelete
  3. kaki mintak MC la tu yeak doc....heheheeh....biase la tu doc mmg ade golongan2 mcm nie...ntah bile laa nak dpt motivasi diri cari rezeki yg halal....

    ermm cite pasal MC tipu tu tak kan abis doc...baik tgk pic comey zayyan....dak putih gebus nieh...geget kan baru tau!

    ReplyDelete
  4. aloh aloh aloh.... muka sepesen semua. hehehe... omei omei...

    ReplyDelete
  5. malam mu penuh ceria dengan rengekkan dia.. kan?

    ReplyDelete
  6. Zayydan ni sejibik muka momnye.. yg abang2nye sejibik muka dadnye...

    ReplyDelete
  7. Sama lah keadaannya di sini.
    Malam tadi hujan lebat.
    Pagi ini sejuk dan redup.
    Meriah depan klinik...

    Happy monday!

    ReplyDelete
  8. pipi tembam dan gebu mcm kuih apam..

    ReplyDelete
  9. doc nk pinjam nk geget zayydan seminit ;-)

    ReplyDelete
  10. hahahahaha doc nak mc. gesterikkkkk.hahaha

    ReplyDelete
  11. Sebelum mood merudum cepat2 update...ekkeeee...

    Akak 14 hari habis sudah mc tp bukan berlakon punyalh betul2 sakit terutama masa awal2 pregnant sehingga keguguran...awal tahun yg sgt mencabar.

    ReplyDelete
  12. salam doc ..zayydan dah pandai pose ye.

    ReplyDelete
  13. dokter, saya sakit perut, sakit kaki, sakit muka..semua sakit.. saya nak MC untuk seminggu boleh?? muahahahhahaha
    Hi Zayydan, dah besar dah nampak dia.. dah pandai posing & senyum mcm abg2 dia dah.. =)

    ReplyDelete
  14. assalam,

    ramai sakit sbb smlm sibuk berjalan2 ...hehe

    tomei mcm rupa pun mcm zayyan :)

    ReplyDelete
  15. Comelnyeeeeeeeeee!

    Doc, sbr jelah ngadap patient mcm tu. Janji rejeki masuk. Heheheheh.....

    ReplyDelete
  16. dua bulan dah pandai sengih..comel je

    ReplyDelete
  17. dem~aku lupa anak kau da tiga~keh keh~~ingatkan zayyan~

    ReplyDelete
  18. ish.. sakit pun nak menipu ke? huh...

    ReplyDelete
  19. Selamat bagi MC DZ.. hahahaha

    Tomeyyyynyeeeee!
    semangat sangat dia.
    nak gomoi2 bolehhh?

    ReplyDelete
  20. senin depan lagi lah ramai mc!!!

    ReplyDelete
  21. Heeee.... kakak percaya inilah terapi minda - tengok aje mesti kita pun senyum juga
    Kakak memang suka-suka-sukaaa!!

    ReplyDelete
  22. comelnya.. rasa nk gigit2 pipi tembun tu...

    ReplyDelete
  23. selamat melayani karenah patients...hahaha
    Zayydan sepet cam mummy dia hehe

    ReplyDelete
  24. alololololo...comellnya..sebijik muka mummy dialah!!

    ReplyDelete
  25. Adoiyai..comeinyaa baby zayydan.. geram nengoknyaa..

    ReplyDelete
  26. Senyum dia mcm ibunya. Jgn marah....

    ReplyDelete
  27. tgk dier terus teringatkan mummy nyer...saling x tumpah lah sejuk tgk !

    ReplyDelete
  28. heheheh..comelnye..mcm abg2 nye juga..ingatkan zayyan..hehe

    ReplyDelete
  29. sangat comel + gebus.. geram kite awakler.. ;)

    ReplyDelete
  30. Tembamnya.. Hehe.. Wah.. Isnin habis la buku mc tu ye doc. Nak mc jugak doc

    ReplyDelete
  31. sihat membulat...terserlah kehenseman Zayydan...:)

    ReplyDelete
  32. Bambamnya baby. Ini susu S26 punya pasal ke? Anak saya camnilah dulu, chubby sechubby2nya :D Nasib baik sempat update sebelum sibuk dengan patients :)

    ReplyDelete
  33. Holoh..haloh..haloh..semua sebulat dan seacuan jek 3 beradik ni!!

    ReplyDelete
  34. akak pernah buat cuti klinik hari isnin sebab malas ak layan geng tipu2 sakit....masa tu klinik lain..ada panel kilang.now klinik sendiri. tak ambil panel kilang...for the same reason.

    ReplyDelete
  35. comelnya baby zaydan nie..kejap jer dh2 blnlebih..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...