Wednesday, September 11, 2013

WW: Dreamy Treat Baking Studio




64 comments:

  1. wah tahniah, bakal punya kedai sendiri, nanti opening jgn lupa jemput aku weiiiiii

    ReplyDelete
  2. wahhhh !!
    bravo!!!

    nak jadik official fotografer masa pembukaan boleh!!??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak mampu la nak bayar official photographer...wakakakakaka

      Delete
    2. alohhh...
      hahahhaaaa!!
      pree aje..asalkan dapat makan makarun dua tiga bijik boleh lahh..
      pree dan pakai 60D tuan tanah..
      :)

      Delete
    3. cukup ke dua tiga bijik makarun .....

      Delete
    4. Yang tak pandai ambik gambar mcm saya ni nak sumbangkan apa ek pada hari pembukaan rasmi tu nanti.

      Saya nak juga macaron dua tiga bijik mcm Dr Singa

      huhuhu

      Delete
  3. waaa...tahniah yek...tak sabo nak nengok biler dah siap...

    ReplyDelete
  4. tahniah..semoga sukses..tak sabar nak tgk..

    ReplyDelete
  5. ni kat deret kedai Tesco tu ke..?

    psstt: Jangan lupa jemput saya ye.. nak amik gambar guna camera besau (verangan pandai amik gambar.. kihkihkih..)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dekat Klang Sentral..dekat dah dgn rumah awak :)

      Delete
    2. kalau dijemput.. haruslah nak hadirkan diri.. ;)

      Delete
  6. wahhh... tahniah3!!!

    dah siap nanti jgn lupa buat entry ye doc.

    ReplyDelete
  7. Kakak believe the dream will comes true..
    Congratulation!!

    ReplyDelete
  8. okkk work in progress..
    nanti dah launching jgn lupa jemput tau DZZZ.. nak makan free hehehe

    ReplyDelete
  9. wow!! semoga success nok...dekat mana kedai ko ni nok? cer citer...kat senawang kah? kat shah alam kah? kat johor bahru kah?

    kalau kat senawang, boleh aku turun buat site visit...hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat Klang Sentral :)
      Sila buat site visit..

      Delete
  10. Kt ne ni doc? Nanti MOMMYZZ bt kelas x? Klu btul la, sy nak register la nanti....moga yuran berpatutan.

    =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat Klang Sentral...
      Memang ni kelas baking..
      Join la :)

      Delete
  11. bestnya,alhamdulillah n tahniah husband&wife :)

    ReplyDelete
  12. Wow...semakin murah la rejeki doc sekeluarga selepas ni. Tahniah..tahniah..

    ReplyDelete
  13. Dah verangan nak join kelas baking dah nie... Ehhehe... Tahniah doc! :D

    ReplyDelete
  14. As salam doc,

    Waaahhhh... Mabrouk! Mabrouk! Makin kaya lah doktor kita ni... :))

    Nnt nak jugak rs macaron yg seksi tu! Panjang umur kita jumpa ye... Kirim salam sama mommy zz ye... kisses & hugs for all the cute lil'heroes! :)

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum,
    Tahniah mummy ZZ & daddy ZZ

    moga terus melangkah ke depan -----> pas nih dah boleh makan kek sedap2 ni ;)

    ReplyDelete
  16. Tahniah buat fiza n dzzz....eh mcm nk tidoooo je :))

    ReplyDelete
  17. Tahniah. nanti dah launching nanti jgn lupa post kan di blog. nak tgk juga rupa bila dah siap nanti

    ReplyDelete
  18. wah tahniah dzzz & mzzz :) hahaha yela mck macam nak tido daa

    ReplyDelete
  19. Tahniah! Insya allah..impian jadi nyata. :)

    ReplyDelete
  20. tahniah.. tahniah... semoga semuanya berjalan lancar dan dipermudahkan..

    ReplyDelete
  21. wahhh satu perkembangan yg menarik n terbaik ni doc...tahniah2...nanti war2kan tempat...kalo dekat boleh datang beri sokongan...

    tahniah buat doc n wife yeak....

    ReplyDelete
  22. Alhamdulillah. Seronoknyaaaa. Tahniah yer buat DZ and MZ sekeluarga.

    ReplyDelete
  23. As-salam..
    Alhamdulillah... wah bagusnya.. tahniah ya.. akak dah tumpang seronok ni..

    ReplyDelete
  24. Assalamualaikum,
    Al;hamdulillah, murah rezki yee..

    ReplyDelete
  25. Wow!! Moga dipermudahkan olehNya... Amin

    ReplyDelete
  26. semoga semuanya berjalan lancar..amin...

    ReplyDelete
  27. insyaallah semoga di permudahkan dik ! ;)

    ReplyDelete
  28. All the best!

    Saya pun menawarkan diri jadi photographer masa potong reben merah.

    Free pun takpa.

    Janji ada makan2...

    ReplyDelete
  29. Congrats!!

    Jgn lupa jmpt,ibu mgdg teringin nk rasa macaroon mummy tuh

    ReplyDelete
  30. Semoga berjaya dengan cemerlang dan menjadi terkenal.

    All the best to MommyZZ dan Daddy Ziyyad!!!

    ReplyDelete
  31. Wah...kerlass.... tahniah!! Seronotnya mommyz....

    ReplyDelete
  32. doc..nak mintak keje kat situ boleh ke hehe..

    ReplyDelete
  33. Tahniah, satu usaha murmi.
    Jgn lupa jemput mama nanti.

    ReplyDelete
  34. wahhhh teruja! teruja! ada buat opening wajib jemput daku!!!! hahahaha

    ReplyDelete
  35. vavavavavavavavvavava....
    ai likeeeeee...
    tahniahhhhhhhhh.....

    ReplyDelete
  36. Tahniah Doc. Tahniah Mommy jugak...
    Kalau ada peluang teringin jugak nak join kelas...

    ReplyDelete
  37. Tahniah2.. untuk kelas je ke? Makchaq belajaq slow sikit.. kalau beli cepat la..

    ReplyDelete
  38. tahniah... semoga semua proses berjalan lancar...

    makin murah ler rezeki pasni yek.. hihi...


    p/s : maaf baru sempat terjah sini... :)

    ReplyDelete
  39. bila nak siap renovate ni...x sabar nak tau dah ni..

    ReplyDelete
  40. omg. akhirnya...tahniah sangat!!! :D

    ReplyDelete
  41. ada perasmian tak?
    bole le saya yang suam suam kuku nih datang jenguk?
    heheh

    ReplyDelete
  42. alhamdulillah. hepinya saya!!

    jika mahu painting for the wall, gitau tau tau!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...