Tuesday, September 3, 2013

Baju Kotak Kotak

Cuti Merdeka lepas, kami balik JB..
Adik bongsu aku kawin..
Dia dah kawin bulan 6 hari tu, aku ada tulis Di Sini
Kali ni, majlis sebelah lelaki nya..

Majlis sebelah lelaki ni melibatkan dua pasangan, si abang( baju hijau) dan si adik( baju kuning).

Tema aku dgn hero hero, "kotak kotak"  ..hahahaha..Mommy nya tak bertema, pakai jubah ada..senang. Body pun baru nak turun lepas habis bersalin ni..

Budak pipi labuh mulut kecik..Sebulan setengah dah umur nya. Nasib baik sepanjang majlis dia tido! haha..

Mak ayah aku di meja makan pengantin. Lauk lauk pengantin tu last last di hulur jugak kat meja kami tau..wakakakaka...

Dah macam kat barber shop si Ziyyad di balut ..hahahaha...Takpe la, asalkan baju bersih, tak tumpah kuah/air  :P


Lepas majlis tu, plan nya nak gi open house Rina..
Hujan lebat...balik rumah dulu la..
Silap besar la...dah balik rumah, dengan hujan lebat nya..
Aku membuta sampai kul 8.30pm...Nasib baik semayang jamak tau..hahaha..
Sorry ya Rina...terlepas nak gi open house awak.

34 comments:

  1. Geramnya tgk budak pipi labuh tu ☺☺

    ReplyDelete
  2. aak beranak pakai baju kotak yer...cubit sikitla budak pipi labuh tu comel sungguh putih melepak pulak tu...

    ReplyDelete
  3. Kita open smpi 11 mlm taww..tgkla thn depan kalo ada rezeki awk nk mkn stew kambing gearbox kt umah kite : D

    ReplyDelete
  4. ko mmg muka anak bapak la wei
    tabik spring toing toing kat mummy, baru sebulan sengah, ceaser, tapi aktif ko!
    cayalah mummy!

    wei, mummy masih lagi slim tau, compared ngan ko wakkakakakakakakkaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. p/s:
      ntah la murah ke tak, 3 ketul cute2 RM55....aku pun tak tau murah ke tak, sebenarnya sebab aku tak tau nak belikan souvenier utk mak aku apa, sebab dia pesan gini:
      "kalau ko jumpa bekas kuih raya yang cun2 ko belikan la"
      aku tgk semua tak cun, so dari aku beli yang ngarut2 baik aku beli pyrex utk dia berbaloi2 aku rasa hehehehehehhehehehehe
      ko jgn tanya kat KL/Selangor ni mana jual, sebab aku bukan kaki shopping benda2 gini ye wakkakakakakakakka most of all sebenarnya aku mmg bukan kaki shopping, tapi sekali aku shopping amik!

      Delete
  5. doc, saya nak jawab pasal Ron97 saya tu. please follow this link, http://tatasthought.wordpress.com/2013/07/31/saya-sedar-kini/

    ReplyDelete
  6. makaih...... si pipi labuh mulut kecik tu rugged nya.... lengan baju gulung2 macam zaman p.ramlee

    ReplyDelete
  7. Mommyzzz masih comey tau compared to daddyzzz...haha...sorry doc....

    ReplyDelete
  8. cam nk mintak geget pipi budak pipi labuh tuh.. hihihihi..

    ReplyDelete
  9. mata saya nampak nasi yg pjg2 tu. nasi minyak ke nasi mandy?

    ReplyDelete
  10. Comelnya baby Zayydan.. Takde rezeki nak jumpa baby kt rmh Rina... Saya ke sana before hujan lebat..

    ReplyDelete
  11. amboi2 sesuai lah tu 4 beranak berbaju kotak2... ptt carikan jubah kotak2 jugak kt mommyZZZ tau baru betul... bgsnyer si debab tembam tu tido je ek... mommy daddy nyer sedap la mkn heheheh... bdk yg letak nasi tu msti pakai baju sekolah agama kan... siap samping itam baju putih lg hehehe...

    ReplyDelete
  12. memang steady la budak pipi labuh tu. boleh bawak pergi majlis...

    ReplyDelete
  13. muka doc mcm ayah yer dan si adik mcm mak :)bila laa nak beli baju kotak2 jugak ni..hubby lak tak suka...

    ReplyDelete
  14. pernah terpikir nak masuk peraduan ' anak dan bapak serupa' tak..?

    ReplyDelete
  15. masyaAllah... comel betul baby bila pakai baju kotak2 gitu. bestlah daddyzzz sudah sedondon dgn anakanda bertiga itu.

    ReplyDelete
  16. comey lah anak branak pakai kotak2.. lagi2 si kecik tu dah smart2 tido pulekk hahahhahah
    wonder jg bila tgk gmbr Ziyyad..mula2 nampak dia pakai baju kotak2 skali tgk putih pulak.. oooo rupanya kena balut dgn napkin takut baju kotor hehehhee

    ReplyDelete
  17. sampai makan pun kene bedung ke doc...kehkehkeh

    ReplyDelete
  18. ahaha..nak pulak dia.. kalau tak dibedung gitu memang satu rumah satu baju la.. 1Malaysia katanya..hahaha..

    ReplyDelete
  19. eh pasal kelas jepon tu nanti saya tulis.. panjang ceghita sikit..

    ReplyDelete
  20. Gigig daddy cari baju kotak2 untuk budak pipi labuh tu!

    ReplyDelete
  21. comel si kecik tido..
    orang len sibuk bergambar dia lena jer tido.
    comel~

    ReplyDelete
  22. eemmm apa nak komen hahahha ...

    ReplyDelete
  23. kotak2pun cam cerita zaman P.Ramlee..ala comel si pipi labuhtu berbaju kotak2...

    ReplyDelete
  24. Saya pun selalu pakai baju kemeja kotak-kotak kalau ada majlis macam ni. Hehe. Wah.. Baby pun pakai baju kotak-kotak jugak la.

    ReplyDelete
  25. memang slim Fiza.. tahniahh

    comelnyaaaa.. kotak2 paberat ayu jugak tau

    ps; ayu pun xpi umah Rina.. malu gilee kat dia. sorry

    ReplyDelete
  26. perghh baju kekotak. hensem betul si kecik tu. hik hikhik.

    dengan baju kotak2nya.

    p/s : Mak Doktor cantiklah. Cer tanya rahsia awet muda. hehehehehehehehehe

    ReplyDelete
  27. Comelnya baby.. Pipi bambam rsa nak gomol2

    ReplyDelete
  28. hahaha..along..noli br bce..

    ReplyDelete
  29. mommy tu pakai tudung ada kotak2.ok lah tu.hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...