Monday, August 5, 2013

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2013

Semalam shopping raya..
Add on apa apa yg perlu..sebab dah shopping awal lagi masa bulan Syaaban lepas :P

Memang mencabar!!
Bukan pasal letih haus panas..
Ekon dlm shopping complex ni boleh tahan sejuk..

moncong...nangis...bad mood...time daddy kena jaga ketiga tiga kamu pulak tu..mommy gi fitting baju..hahaha...Memang menuntut kesabaran tinggi la...kalau tak susut pahala puasa..:P

ni masa masing masing good mood...dia punya ceria..dia punya gelak...rasa macam tak kisah hari hari bawak korang menapak kat shopping complex ni..

group photo korang bertiga in a very good mood..indahnya momen ni...hahaha

tak aci la kan, muka zayydan tak nampak dalam group photo..

nah...
muka takde la ceria good mood pun...lebih kepada...errr...macam confused...hahaha...



Selesai segala shopping..
Dah boleh balik kampung..

Selamat Hari Raya Aidilfitri kawan kawan..
Raya pertama kami ada di Nilai...mai la jumpa..:)
Raya kedua malam kami dah ada kat JB...mai la jumpa..:)

Maaf zahir & batin..
Maafkan segala kesalahan dalam penulisan..

50 comments:

  1. mood nk beraya tu..sbb tu ceria je kn ;-)

    salam aidilfitri buat doc sekeluarga

    ReplyDelete
  2. memang..betul2 mencabar bawak bebudak gi shopping huhu...maner nak kejar dierang ni nyorok celah2 baju...gaduh2..nak ooot bagaikan...nak dokong lagik...tambah biler 2 jam dlm mall barang yang nak tu takder...memang kena banyak bersabar...hehe..tapi tu yang jadik kenangan kiter ngan anak2 kan...

    Selamat Hari raya Dr & family...moga raya kali ni lebih bermakna untuk kita semua...

    ReplyDelete
  3. Kali ni tak dapat cuti panjang (walau hakikatnya apply seminggu lepas raya..) Ada kerja urgent menanti kat office..

    Selamat Hari Raya Aidilfitri buat doc. dan keluarga..
    Moga selamat perjalanan pergi dan balik beraya di kampung halaman.. ;)

    ReplyDelete
  4. Tiga inilah yg memberi kebahagiaan walau ada kala mencabar. Cuba mereka semua tidur? Sunyi kan...
    Gigih Zayyan belajar nak buat peace macam abang Ziyyad hihi...
    Selamat Hari Raya dan maaf zahir batin dari kakak

    ReplyDelete
  5. Selamat hari raye yer. Mai la rayer kat kelantan daku blk kg. hehehehe....

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya jugak buat doc sefamily. best kan tahun ni sebab gambar tak sama dengan tahun lepas.hehehehe :)

    ReplyDelete
  7. **selamat hari raye aidilfitri buat doc sekeluarga...mohon ampun maaf zahir dan batin...moga2 kite mendapat keberkatan di syawal yg mulia .....

    hati2 pulang ke kg yeak...

    ReplyDelete
  8. slm singgah & ucap selamat hari raya maaf zahir & batin yer !

    ReplyDelete
  9. Selamat Hari Raya buat doc sekeluarga. Semalam ternampak doc di bazar Ramadan Alam Megah... Saya pun balik ke Johor juga...

    ReplyDelete
  10. selamat hari raya juga buat doc sekeluarga...

    ReplyDelete
  11. selamat hari raya, minta maaf jika ada terkasar bahasa ketika memberi komen di sini.

    ReplyDelete
  12. selamat hari raya maaf zahir batin . semoga raya tahun ini happy2..

    ReplyDelete
  13. Selamat hari raya buat doc sekeluarga.... Andai ada salah silap mintak mahap la nooo ;)

    ReplyDelete
  14. kakain dah rasa saat2 mencabar mcm tu...cuma ada perkataan sabarrrr...bila bwk anak2 kecik mcm tu..sekarang ni bila dh besar semua senang la sikit...

    tp kan terasa rindu pulak saat ketika anak besar mcm tu..walaupun hangin satu badan tp tetap terhibur dgn telatah diarang..itu la saat paling indah ketika ank mahu membesar..

    selamat hari raya...maaf zahir batin..berhati2 ketika pemandu..

    ReplyDelete
  15. Baru ko tahu cemana nak jaga anak yang tengah melasak. hehehe ikut perangai sapa ntah. Ahaks!

    Tiada kata secantik bahasa,
    Tiada kad seindah Kad Raya,
    Andai ada tersalah tingkah dan kata,
    Marilah bermaafan sesama kita.

    SELAMAT HARI RAYA,
    Maaf Zahir Batin.
    Ikhlas penuh kasih, Kak Azie

    ReplyDelete
  16. kakain dah rasa saat2 mencabar mcm tu...cuma ada perkataan sabarrrr...bila bwk anak2 kecik mcm tu..sekarang ni bila dh besar semua senang la sikit...

    tp kan terasa rindu pulak saat ketika anak besar mcm tu..walaupun hangin satu badan tp tetap terhibur dgn telatah diarang..itu la saat paling indah ketika ank mahu membesar..

    selamat hari raya...maaf zahir batin..berhati2 ketika pemandu..

    ReplyDelete
  17. Salam Ramadhan DZ

    saya tak pernah bawa anak2 masa mereka kecil pergi shopping
    takut tak terjaga....

    ReplyDelete
  18. selamat hari raya...
    maaf zahir dan batin yaa...

    nak datang raya rumah setia alam... dekat sikit... boleh makan kek... hehehe

    ReplyDelete
  19. camtu la nengok org lain shopping wkend aritu. masing2 (anak, ayah) dah terduduk kat tepi2 dinding.

    slmt hari raya!
    saya balik johor esok. ;)

    ReplyDelete
  20. hehe last minit shopping yer DZZZ, mmg mencabarkan.. lagi2 bawak anak2 kecik ;)
    Si double ZZ tu mula2 ceria lepas tu gundah hahaha
    tapi muka tetap comel.. bila lah auntie nak jumpa?? nak ramas2 pipi Double ZZ tu
    Zayydan, nanti tunggu dah besor sket bleh join grp abang yer hehe

    btw, Selamat Hari Raya Aidilfitri DZZZ & Family
    Nanti kalau lalu Melaka mai lah dtg kampung Nizam.. I'll be there from 1st Raya till Raya ke empat.. ;)

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum.

    Nilai??umah sape kat nilai.
    by the way..dr umah sy yg skrg nak ke nilai 5 minit je sbb border nilai je.

    ReplyDelete
  22. selamat hari raya.
    maaf zahir batin, drzzz.


    .

    ReplyDelete
  23. geram betui tengok yg tengah tu. geram geram.

    selamat hari raya doctor!

    ReplyDelete
  24. hahahahahahaha banyak tak kena deduct pahala doc hahahahahaha....

    neway, mohon dimaafkan kekhilafan diri...
    Selamat Menyambut Aidilfitri...
    Maaf Zahir dan Batin ...

    ReplyDelete
  25. Jenoh daddy kena mengasuh 3 orang tu, hehe. Betoi la, muka Zayydan nampak confused, "apa yg sedang berlaku ni eh?" Kihkihkih!

    Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin, DaddyZZZ :)

    ReplyDelete
  26. Mommy dah boleh beraya...yey..!
    Daddy dah boleh jaga 3-3 orang serentak, yeaaayyyy!!!!! ( Mommy leh gi shopping lagiii..)

    Selamat Hari Raya to you and family, Doc. A very lovely family. May it last forever, Amiin.

    ReplyDelete
  27. Adik muka tensen ka...? haha.


    Selamat hari raya.
    Maaf zahir batin.

    Rendang kenggeru ada? Hek3.

    ReplyDelete
  28. Selamat Hari Raya utk DaddyTripleZ sekeluarga.

    Selamat kembali ke Johor.

    Maaf atas segala salah silap.

    Terima kasih atas persahabatan.

    ReplyDelete
  29. Selamat Hari Raya..... untuk Daddy and Mommy ZZZ

    ReplyDelete
  30. selamat hari raya buat doc sekeluarga yer...

    maaf zahir dan batin...

    ReplyDelete
  31. Selamat hari raya maaf zahir batin.....makcik tak penat jaga budak..tp penat kemas/masak...hadoiiii :))

    ReplyDelete
  32. selamat hari raya kepada doc sekeluarga.
    Orang JB rupanya..

    ReplyDelete
  33. selamat hari raya aidilfitri & maaf zahir batin buat doc dan MommyZZZ..wah..dee saja je tambah 3 Z..hahaha..

    ReplyDelete
  34. salam aidilfitri utk doc dan family.
    maaf dr sy jika ada
    kekurangan sepanjang perkenalan kita
    disini harap dimaafkan.

    salam lebaran utk awk&family :)

    ReplyDelete
  35. selamat hari raya
    maaf zahir dan batin

    ReplyDelete
  36. sekarang ada kat mana?

    selamat hari raya!!!

    ReplyDelete
  37. selamat hari raya.. maafkanlah sepanjang aktiviti komen mengomenni...
    jom tak sabar nak dengar cerita raya lak...

    ReplyDelete
  38. Selamat hari raya juga.. maaf zahir dan batin.

    ReplyDelete
  39. Selamat Hari Raya Aidilfitri doc..
    maaf zahir batin :)
    kim salam peluk cium utk semua hero kecik ya

    ReplyDelete
  40. kalau kena jaga 3 hero sekali gus mmg azab nok...hahaha...

    ReplyDelete
  41. selamat hari raya doc dan famili... wah dah ade ahli baru rupanya, makin berseri raya tahun ni ye

    ReplyDelete
  42. Selamat Hari Raya DZ..
    mohon maaf andai ada salah silap k~

    ReplyDelete
  43. selamat hari raya dedi zzz.. maaf kalau ada terkasar bahasa..

    ReplyDelete
  44. Biasalah tu DZ, bila dah ada handbag 3 ni. Kekandang masuk anak beranak dalam fitting room tu ☺☺

    Salam Aidilfitri buat DZ & family.

    ReplyDelete
  45. selamat hari raya buat DZ dan family..geram tengok hero2 yg comel amat ni

    ReplyDelete
  46. comel2 dan gebunya anak2 DZ ni
    geram tgk

    ReplyDelete
  47. dh tembam dh adik baby~ omeinyaaaa~

    ReplyDelete
  48. selamat hari raya doc & family!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...