Wednesday, July 10, 2013

WW: Ramadan - Terima Kasih Mommy Buatkan Stok Kuih Frozen


63 comments:

  1. eeeee bestnya u doc!
    untung dapat isteri pandai memasak and baking tau!

    ReplyDelete
  2. ngeeeeeeeeeee sonoknya esbok penoh dengan stok kuih beku.....rasa macam nak buat stok jugak ler nanti..

    ReplyDelete
  3. wahhh bestnye doc...lagi pun nanti wife doc dlm pantangkan...so die dah siap2 nak memudahkan urusan berbuka seisi keluarga....alhamdulillah...isteri mithali nieh heheheeh...

    nanti wife doc dah selamat besalin cepat2 update pic baby yeak...lusa la kan tarikh czer...moga semua dipermudahkan yeak doc...sonoknnye nak timang baby ramadhan...

    selamat berpuase dan selamat berbuka doc...

    ReplyDelete
  4. asslam doktor..mak ai..rajinnya..beruntung doktor..sebulan puasa dah cukup dah stok kuih tu.

    ReplyDelete
  5. untungnya la hai org tu ;)
    xde yg lebih utk dijual ke?hihi

    ReplyDelete
  6. beli esboks satu lagi!
    lagi banyak stok boleh simpan!!

    ReplyDelete
  7. wahhh manyak syiokk lah doc..
    boleh buat jual kat param tu hahahhaa

    ReplyDelete
  8. Kalau tak muat, esbok rumah aku ada lagi ruang nih.. dipersilakan... jangan segan2...

    ReplyDelete
  9. kagumnya.......sy pnh buat karipap frozen ja.tp lmbt hbis.nk goreng pun xsmpt! syoknya jd housewifeeeeee

    ReplyDelete
  10. Dah muncul ke putera ke-3 tu Doc..?

    ReplyDelete
  11. wow rajinnya isteri doc.badak berendam pon boleh frozen eh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Besau ya icebox tu? Ye la makhluk sebesar badak boleh duduk berendam kat situ.

      Delete
  12. siap sedia utk suami n anak2..., bagusnya dia.

    ReplyDelete
  13. Amikkkk...sonang dah ado dlm fridge dah.....tggl nk goreng je..

    ReplyDelete
  14. kalu ada belen pos la ke rumah sy doc heheheeh

    ReplyDelete
  15. haaaa tu dia...penuh stok. selamat berpuasa doc & se;amat menunggu ketibaan abdul3 ya. moga semua berjalan lancar.

    ReplyDelete
  16. Salam Doc...Alhamdulilahhh,tak yah g pasar Ramadhan beli kuih :)

    ReplyDelete
  17. Waa best laa dan senang bila nak makan..kan.. :)

    ReplyDelete
  18. Wow...banyak jenis buatnya. Super rajin la wife awak ni...bagus, air tangan sendiri terjamin bersih halal dan ada aura kasih syg.

    ReplyDelete
  19. wah rajinnya wife doc walaupun berbadan dua yer...:)

    selamat berpuasa buat doc sekeluarga...

    ReplyDelete
  20. doc,kalo rasa xlarat nak abeskan...
    peti ais teman kosong...
    boleh tumpangggg :D

    ReplyDelete
  21. alhamdulillah..betul2 memahami la mommyzz ni..kalau tak mau terpinga2 doc kat PARAM kan hehehe

    ReplyDelete
  22. Sweetnya! Kenapalah sy tak terpk nak memfrozenkan kuih je kan? Sng. Nak beli kat PARAM, tak berselera je upenye. Mmmm....

    Doc, tq komen td ya. Advice doc tu mmg sy perlukan. Sy akan cri GP yg fhm dgn asthma mgmt kat area SJ/KJ ni. Terima kasih sgt2!

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum,
    Dah tau dah tang mana boleh dapatkan kuih sodap....sila buka pintu ya kalau ada yg pi ketuk huhuhu hu

    ReplyDelete
  24. waa bagusnyer....rajin sungguh...penuh peti ais tu...

    ReplyDelete
  25. Tu dia. Penuh freezer. Sedapnya tgk badak berendam tu. Kuih favorite.

    ReplyDelete
  26. lina adikmu yg gojesJuly 10, 2013 at 2:26 PM

    Save sikit bdak brendam n karipap sardin..nnt lina dtg tgk bb ye..haha

    ReplyDelete
  27. wah....bagusnya.....karipap sardin yum yum

    ReplyDelete
  28. tu diaaa.....mummy get ready utk bercuti....good mummy..

    ReplyDelete
  29. Dia prepare siap2 dah tu haa :D

    ReplyDelete
  30. waaaaaaaaaaaaa bestnyer dh mcm kedai frozen kt felda yg jual mcm2 kuih... yelah takmo laki ngn anak2 fenin nk cari kuih2 kan...

    apa cer mummyZz yek doc?

    ReplyDelete
  31. meriah! jeless.. saya pun teringin nak buatlah. senang kan bila nak makan nanti..

    ReplyDelete
  32. Jimat tak payah beli kat luar ;)

    ReplyDelete
  33. Bestnya.. Banyak stok kuih-muih.. Selamat berpuasa buat Doc dan Kak Fiza.. Buat Kak Fiza, moga selamat melahirkan bayi yang sihat dan comel..

    ReplyDelete
  34. Saper jaga saper ni ek..anyway semuga semuanya selamat dan dipermudahkn..jgn lupa buat solat hajat..kerana keredhaan suami itu sangat mustahak

    ReplyDelete
  35. Salam

    Hehe meriah peti sejuk
    Kira stok sebulan ramadhan tu, tak payah beli kat bazar ramadhan hehe

    Kami kalau ke pasar tani di Larkin, pasti beli buat stok frozen food mcm martabak mini dan lain2 buat stok

    ReplyDelete
  36. Ya Allah,kenapa isteri dia hebat sgt! bukan calang2 ni.
    Jaga dia baik2, susah nak cari mcm tu tau!

    ReplyDelete
  37. ish..best ni..penuh fridge! nasib baik jauh. kalau dekat, siap la......tiap2 hari nak bertandang rumah doc...hehe

    ReplyDelete
  38. Tu diaaa.....semua sudah siap aaaa......pehhh......

    ReplyDelete
  39. Silap2, raya pun x habis stok lagi ni, hehe

    ReplyDelete
  40. wahhhh.. banyak betul tu! untung daddyzz... nak makan nnti semuanya dah ada kat freezer tu.

    ReplyDelete
  41. Salam ramadhan!

    wah.. mmg sangat beruntung.. akak tabiklah kat fiza..

    ReplyDelete
  42. wahhhh...stok utk sebulan tu...untungnya..

    ReplyDelete
  43. wow!!!! hebakkkk woooo.... meh sedekah kat aku sama.

    ReplyDelete
  44. wah.. byknyer stock untuk puasa..

    ReplyDelete
  45. ada rumah kosong tak dekat2 tu...? rasa nak pindah duduk dekat2 situ je.. senang, boleh tumpang sekaki...

    salam ramadhan...

    ReplyDelete
  46. Masya-Allah... banyaknya dibuat sebelum berpantang.
    Itulah isteri/ibu solehah
    Esok Fiza punya appointment kan.. robbi yassir wala utu'assir...

    ReplyDelete
  47. bestnya ada stok kuih muih..
    mcm2 pulak tu.
    kuih ayu paling sy suka.
    sedapnya dpt kawankan dgn kopi pekat :)

    ReplyDelete
  48. Bertuahnya badan...:)

    Akka doakan semoga semuanya selamat.

    ReplyDelete
  49. peh.. semua tersusun rapi.. nice~~

    ReplyDelete
  50. Bang... boleh buat jual ni bang...!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah bang. Murah je. Untuk kawan-kawan saya bagi 30 ringgit, 50 sen.

      Delete
  51. salam doc , lama tak update entry..??

    Harap semuanya baik2 sahaja yer...:)

    ReplyDelete
  52. Mana gambo baby ni...tak sabo untie nak nengok. FB kalo memang tak leh masuk.

    ReplyDelete
  53. mak ooiiii bestnyer... kalau nak makan gorengjer...

    ReplyDelete
  54. inilah isteri yg berpandangan jauh.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...