Wednesday, July 24, 2013

Kasih Abang

Kasih ibu, membawa ke syurga..
Kasih ayah, sepanjang masa..

kasih abang?

Kasih abang Ziyyad: musti nak pegang adik sebelum gi sekolah..Risau sangat adik bongsu nanti tak mau geng dengan dia, sebab dia sibuk kat school, " adik Zayydan nanti kawan dengan Zayyan aje", kata si Ziyyad..haha..

 Kasih abang Zayyan: Ziyyad pegang, dia nak pegang jugak! Ngeri mommy nak lepaskan si Zayyan pegang baby 12 hari ni, haha..


51 comments:

  1. Hehe ziyyad jeles takut adik rapat dengan zayyan.... Cute!

    ReplyDelete
  2. heheheh sume sama cute je... geram nengok

    ReplyDelete
  3. ya Allah! geram tengok mereka! semua comel2!

    ReplyDelete
  4. alahai comel ajer.muka sepesen :)

    ReplyDelete
  5. salam doc..tahniah dpt baby baru..
    comey sgt..sampai sini boleh bau baby. :)

    ReplyDelete
  6. aloh laaaaa.... comei2 anakmu beb. skang aku teringin nak anak lagi. hahahaha






    tggu 5 minit, terigin tu jadi takotnyerrrrrrr. hahahaha

    ReplyDelete
  7. Salam Ramadhan DZ

    kasih abang boleh buat geng...

    ReplyDelete
  8. Kasihnya Abang... so sweet lah boys.. ;)

    ReplyDelete
  9. comel2 nya doc..tak puas tengok gambar budak2 yang comel ni..

    ReplyDelete
  10. Comelnya. 3 hero ni klu da bsr t, mst kamceng yg amat.

    ReplyDelete
  11. hahaahah...betul tu doc..mmg ngeri....tapi takpe, abg2 sayang adik ni sure pegang adik betul2 tu heheheeh.....

    ReplyDelete
  12. alolololo cayang tul abang2 kat adik tu...
    suka tgk video tu doc...
    and sukkkkaaa tgk si zayyan kiss adiknya....
    u can feel the love...

    * ben's tu berdepan dgn harrods kot tak silap i :)

    ReplyDelete
  13. Alorr very sweet cayang abg yer kat adik baby dia.. cute sgt.. :)

    ReplyDelete
  14. 3 3 comel nok...serius!!

    ntah kenapa aku rindu nak peluk si zayyan tu nok...serius rindu nak peluk dia..kim slm peluk cium kat zayyan tau...

    ReplyDelete
  15. kasihnyer abang kat adik bongsu dier...comel ketiga2 beradik ni...

    ReplyDelete
  16. Dah 3 hero ya.. boleh le bergurau sama dan bergusti sekali nanti.. daddy jadi referee!

    ReplyDelete
  17. Abang Ziyyad, buat apa pun mesti caiirrr jer hati. Aduhai Zayyan...tak jeles langsung. Sweetnyaaaaa....

    ReplyDelete
  18. zayyan tu sebijik muka mummy kan..manis je senyum..ziyyad op kos la encem boy..ikut sape eh?hehehehe

    ReplyDelete
  19. Wah.. dua2 dh jadi abg dan dh tau tggungjwb sbg abg...senang mama nya nanti...

    ReplyDelete
  20. Dah lama perati...kalau bergambor, zayyan mesti ada aksi dan gaya tersendiri huhu....

    ReplyDelete
  21. Aduhai tak menahan kakak tengok doc. Geramnya. Comel-comel-comel!!
    Zayyan tu tak mahu kalah nak pegang macam abg Ziyyad juga tu yg mommy ngeri - tapi ok kakak tengok- sukalah:)

    ReplyDelete
  22. Alahai...sayang sangat dengan adik tu.

    Tiga2 pun comel. Jeles haiihhhh...

    ReplyDelete
  23. Baru 12 hari dah nampak mcm 3 bulan besarnya

    ReplyDelete
  24. hero pun herolah ...janji sihat

    ReplyDelete
  25. tunggu dia besar sikit.. tengok apa pulak akal dorang.. ;)

    ReplyDelete
  26. alo...lo..lo...lo...
    sygnye dia kat adik dia.,.

    ReplyDelete
  27. untung jadi adik.. semua orang sayang.. pegang bebaik ya.. hihi..

    ReplyDelete
  28. Saya pun ngeri jugak..tapi ada pengawasan takde hal. Bg dua abg ni bermesra dgn adik baru diorang.

    ReplyDelete
  29. kiutnye abang zayyyan riba adik dia.. gerem ler untie tengok~

    ReplyDelete
  30. Betoi la jugak, nanti abang Ziyyad pi school, abang Zayyan & adik Zayydan bonding sakan, abang Ziyyad ketinggalan, kehkeh!

    Sweet la video tu :)

    ReplyDelete
  31. alolo...tomeynya kiss abang kat adik...dlm video tu.

    ReplyDelete
  32. pandainya ziyyad berkata2.....hahahahhahahaha
    abis la si baby kena gomol ngan zayyan

    ReplyDelete
  33. Kuatnya bunyi "kiss" Abg Zayyan.. Sekejap sangat video tu.. Nanti kasi lama sikit ye.. Comel.. :)

    ReplyDelete
  34. Kalu jumpa dengan makcik Azie nanti, pastikan 2 abang hero tu kepong adiknya ketat-ketat! Sebab makcik ni kalu jumpa baby, kompom dia tak lepas lagi dah. Silap-silap sorok dalam beg bawa balik!

    ReplyDelete
  35. dah ada 3 hero/abdul/pendekar...Alhamdulillah

    ReplyDelete
  36. Untung baby Zayydan ada abang2 yang sayang kan dia

    ReplyDelete
  37. Alololo... comeinya adik beradik ni...

    ReplyDelete
  38. lahaaaaaaiiiiiiiiiiiiii comel sume anak doc.

    ReplyDelete
  39. alahaiii...comelnyaaa... semoga menjadi anak yang soleh ketiga-tiganya. Aminn..

    ReplyDelete
  40. 3 hero yer doc , sure 3-3 lasak esok nih...hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...