Wednesday, June 12, 2013

WW: Bila Budak 2 Tahun Dapat Marker Pen


61 comments:

  1. msti daddy dia yg bt idung cam kucing tu kan? sian ziyyad tau

    ReplyDelete
  2. hahahaa...kretif woooo...

    Jenuh mommy nak cuci2...

    ReplyDelete
  3. hahahaha... jangan kata yang 2 tahun.. yang 6 tahun cam haikal pun.. habis kepala lutut dia semua dia tulis nama dia..

    ReplyDelete
  4. Oh mak kau...masak nk cuci...permanent marker or whiteboard marker?

    ReplyDelete
  5. ni keja daddy ke keja mommy? pastu daddy nak cover, daddy cakap zayyan main marker ye. babab daddy sekarang. haha

    ReplyDelete
  6. ini kompem bapak budak 2 thn tu punye koje kehkehkeh!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah betul la tu, keje bapak nya. Pastu dan dan juga dia pi pegangkan pen tu kat tangan si anak, dan snap gambar. The daddy has planted the evidence. Mwahahah.

      Delete
  7. Hahaha... comot tapi comel..

    ReplyDelete
  8. hahaha ni mesti daddy yg buat ni

    ReplyDelete
  9. nampak sangat daddy yang buat, kat dahi tu, yaaaaaaaa anakkkkk!!

    ReplyDelete
  10. ya Allah doc!! ape sudah jadi....anak kucing mane telepas ni hahaahahha

    sgt tomey okeyyyy...jenuh le mak awak nak menyental anak oiiii hehheeheheh....

    ReplyDelete
  11. macam ada orang lain tambah2 corak ja ni....

    ReplyDelete
  12. hahahahhahahahaha....
    tak leh cakap apa2 dah....
    gelak jer lah...hahahahahahahaha

    ReplyDelete
  13. come je coler biru kat hidung tu...ni kerja mama ke papa dia?

    ReplyDelete
  14. comel aje tu, ya ke budak 2 tahun tu yang buat (^_^)

    ReplyDelete
  15. Ya Allah..sape lukiskan muka zayyan ni..suka dia

    ReplyDelete
  16. Ya Allah.... ini kalau mommy tahu habis menjerit dia sayang oooii... Daddy pun satu boleh captured gambar lagi - dengki betul:)
    Bila besar kelak tengoklah Zayyan hebat tak hebat hihi...

    ReplyDelete
  17. yang misai tu ... rasanya bapa yang tambah ..

    ReplyDelete
  18. misai ngan idong tu mesti ko tambah kan, sebab dah alang2 kena bersihkan.....bagus2, len kali bagi lagi, pastu abis la carpet, dinding, dan segala benda diconteng....umah aku, meja kusi mesin basuh tv cabinet dll semua ada mural yang tersendiri....dan yang paling best lipstick aku pun semua akan jadi bahan eksperimen derang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haa sama la. Di almari solek dalam bilik memang kosong. Dalam laci tak letak pun benda yang boleh dibuat bahan contengan. Semua jenis bedak, deodorant pakat letak tinggi², si kecik baru 4 tahun, tak tercapai dek tangan dia.

      Delete
  19. baik conteng muka dari conteng dinding..hehehe

    ReplyDelete
  20. Hehe comey anak kucing tu...budak 2 thn conteng dahi tu je....yg 38 thn tu yg lebih lebih...kan kan kan ....:))

    ReplyDelete
  21. masyaAllah.. camne nk bersihkan ni? sental la gamaknya..

    ReplyDelete
  22. part hidung tu mesti bapaknya buat.. ;)
    alololo comel dalam comot.. ;)
    teringat dak Nuha dapat pen, kaki babah dia, dia conteng.. wakakaka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nephew saya dulu dapat pen dia pergi conteng pada kaki dia. Secara kebetulan dia pakai seluar baju melayu, habis conteng dia sambil sengih sorang-sorang pi cover balik kaki dia, so parents nya tak perasan la. Bijak sungguh budak tu. Kedua-dua belah kaki nya yang chubby pula tu.

      Delete
  23. Assalamualaikum DZ

    anak yg bijak...

    ReplyDelete
  24. daddy ke mummy yg buat hidung dgn misai tu? tapi kan zayyan yang di sana kecomelannya mmg buatkan saya geram je tgk!

    ReplyDelete
  25. anak sapa la tu hehe...nanti conteng dinding pulak ya dgn marker...pastu conteng carpet...

    ReplyDelete
  26. ha... ha.... sapa yang salahtu.. \
    tang idungtu tak caya dia buat...

    ReplyDelete
  27. hah???? siapa punya kerja ni??
    tak kan buat sendiri?? hahahhaa sangat creative.. gud job boy.. hehe
    Aunty proud of u kahkahakh :p

    ReplyDelete
  28. mesti ini kes nak jadi macam Oggy nih , lepas tu nak pergi kejar lipas kan...haha

    ReplyDelete
  29. adoyaiiiiiiiiiii mn dpt marker tu???? ;-)

    ReplyDelete
  30. Lorhh! Bia betul? Tapi ade satu je yg tak berubah! Comel dia tuhhhhhhhhhhhhhhhhh! Geram!

    ReplyDelete
  31. Mintak mahap laa, muka kalau dah comel, contiang dengan marker pen pun tetap menten comel. Takda yg dapat menggugatnya, kehkeh..

    ReplyDelete
  32. hahaha...sabar doc..jangan marah..cute sgt ok..hahaha..

    ReplyDelete
  33. miau miau...comel jek...mama nak cuci yang seksa hehe

    ReplyDelete
  34. Alolo.. dah laa tomei lagik tomei ada laa.. :)

    ReplyDelete
  35. tomeynyer dier...kretip tu..kecik2 dah pandai lukis2 kat muka cute....

    ReplyDelete
  36. * doc den guna mode intelligent auto jer , nak manual bagai tak pandai lagi..hehe

    ReplyDelete
  37. hahahah tang idung tu paling tak tahan nak gelak... elok jer dia color situ. comeyyy sungguh dulu anak saya arman pun suka cnteng muka, puas nak sental hehehehehe

    ReplyDelete
  38. naruto shipuden kan..?!!...

    dah beso siket nnti suh daddy beli costume naruto ok... !!

    ReplyDelete
  39. aku syak abg dia yang buat tu... hahaha

    ReplyDelete
  40. Luculah baca komen kawan2!
    Jawablah...

    ReplyDelete
  41. Misai tu sah2 la kerja daddy dia kan? hahahahhaha

    ReplyDelete
  42. opocot ! ingat salah blog tadi ekkee

    ReplyDelete
  43. adehhh cemane mama Z nak bersihkan muka comei yang comot tu
    alahai bertuah punya anak kan...

    ReplyDelete
  44. hahahaha
    sah..ikut perangai daddy ler ni
    hahahahaha

    *hai..lama tak nyinggah sini..bukan setakat tak nyinggah...blog sendiri pun baru je berupdate..hahaha

    ReplyDelete
  45. ampunnnnn!!!!.......meh acik pen marker tu..acik tolong tambah contengannya :D

    ReplyDelete
  46. tapi comel je hasil contengan tu.....

    ReplyDelete
  47. Naruto...eeehhh igtkan anak cikgu jerr men maker....upenye mmg bdk bdk suka men conteng conteng erk...

    ReplyDelete
  48. ouh.. boipren kecik saya lebih hensem dari naruto..

    macik tergoda tau~
    anak tak pakai baju lagi menggoda macik..

    sekian~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...