Wednesday, May 15, 2013

WW: Rindu pantai, laut, camar.


41 comments:

  1. ehemmm nk g bercuti ke ni doc? almaklum la mggu dpn da start cuti sekolah...

    ReplyDelete
  2. SubhanAllah....cantik nyer lautan :) Allahuakbar!

    ReplyDelete
  3. Tenangnya dapat mengadap pantai kan ;D

    ReplyDelete
  4. Paling suka duduk tepi laut dan hirup udara dan bau2an segar ! tat's me lah hehehe

    ReplyDelete
  5. family aku kalau nampak laut, pantai...mesti tanya... "ada bawak rod (fishing rod) ". kaki semuanya..huhu.

    ReplyDelete
  6. Anak2 dgn hb minat sangat laut, saya je kureng hehe minat tempat boleh soping je

    ReplyDelete
  7. sebenarnya kan nok, laki aku ada ajak ko sefamily utk join trip kami nak ke Pulau Pemanggil, tapi kami fikir balik, si fiza kan tgh preggy, terus tak jadi ajak korang...dah nak whatsapp kat ko dah masa kami decide hari tu...huhu...

    aku pun rindu pulau, tu yg ajak hubby pi lepak pulau lak lepas ni...sama ada kami ke Pulau Pemanggil atau ke Redang masih not sure...

    ReplyDelete
  8. Gambar sebelah je nk cover perkembangan sihat ye kikiki kakaka

    ReplyDelete
  9. cantiknya..
    erm aritu kitorang "ter"holiday secara tidak dirancang ke teluk cempedak.

    selamat bercuti doc

    ReplyDelete
  10. Cantiknyaa pemandangan laut yg biru

    ReplyDelete
  11. canteknyeeee..
    teringin jugak nak melawat ke sana~

    ReplyDelete
  12. gi holiday ke doc? bestnya...enjoy tau..

    ReplyDelete
  13. Kak nurul pun lama dah x jln2 tepi pantai.

    Jom join bloglist kak Nurul.

    ReplyDelete
  14. Alaaa... trick lama... potong setengah nak bagi nampak kurus la tu...

    ReplyDelete
  15. rindu ostolia ehhhhhhhhhh???

    ReplyDelete
  16. kalu kt malaysia skrg nih musim ujan... pastu pns melampau, syok duk tp pantai petang2

    ReplyDelete
  17. laut yang membiru...
    memang air warnanya biru ke ye??heheh

    ReplyDelete
  18. mood nak pi bercuti ni...hehehehe...
    tengok gambar pun dah rasa tenang..

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum DZ

    Cuaca yang baik

    ReplyDelete
  20. tengok laut..damai je hati..

    ReplyDelete
  21. Baca 3 enty sekali, jadi komen untuk 3..

    1. Selamat Hari Ulang Tahun Perkahwinan untuk DZ & MZ semoga berbahagia selalu dan kekal hingga ke syurga.

    2. Makchaq pun jarang layan tv, selalu kena kutuk sebab tak kena sapa2(artis), Jgn tersilap bagi permanent dah.. langsung kekal jadi Naruto pulak..

    3. Rindunya pantai.. kecik2 rumah dekat laut.. nampak pantai/laut walaupun dalam gambaq membara rindu..

    ReplyDelete
  22. bercanda dipasiran pantaiiii...:)

    ReplyDelete
  23. bercuti tepi pantai mmg menenangkan.... tapi yang ini pantai ke pulau? huhu

    ReplyDelete
  24. wow..cantiknya pantai tu..

    kat mana pulau pemanggil nih?

    setakat pulau yg tercantik kak ati pernah pi
    pulau tioman dan redang jo :)

    ReplyDelete
  25. assalam doc..cantiknya gambar tu.

    ReplyDelete
  26. Tanda2 org nk g holiday la ni...hehee

    Saya tgh rindu hutan, tapi takde bajet nak masuk tmn negara lagi.

    ReplyDelete
  27. tunggu baby keluar baru boleh gi sana ya doc?

    ReplyDelete
  28. pantai, ada.

    laut, ada.

    camar. errr...ganti dengan gagak takleh ke? :p

    ReplyDelete
  29. Sambil tengok gambar tu sambil membayangkan.. alangkah bestnye dapat bercuti kat tepi pantai.. ;)

    ReplyDelete
  30. mmg chantek lah view tu..
    best ooo kalau dapat bercanda ditepian pantai hehehe

    ReplyDelete
  31. cantiknya view tuu.... kat mana tu?

    ReplyDelete
  32. Ala kenapa malu2....tapi pantai tu memang cantik. mama teringat pantai ganu yg sgt biru!

    ReplyDelete
  33. laut dan langit nan biru, pasir putih bersih...cantik sangat panorama dipersisiran pantai..

    ReplyDelete
  34. separuh badanku pergi....

    i need vacation!!!!!!!

    ReplyDelete
  35. Dekat mana ni doc? Cantik betul pantainya.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...