Wednesday, May 8, 2013

My Breakfast Today.

Breakfast ala kampung pagi ni..
Se-mug Old Town White Coffee..

Dan home made cake...

 Sepotong Chocolate Indulgence penuh kasih sayang


Sepotong Pecan Heaven cake yang memang heaven...penuh dengan nikmat butterscotch, white choc & of coz, pecan nuts.


Nak breakfast benda yang sama macam saya?
Lihat lah FB wife saya, MommyZZ...
Halalan, toyyiban...

Tempahan terakhir di ambil ialah pada 30 May 2013.
Selepas itu tokey bakery akan start bercuti, dijangka bersalin pada 12 Julai 2013.
Kedai macaron & cakes akan dibuka Insya Allah sebulan selepas bersalin...Akan diberitahu kelak.
Nantikan bakery class MommyZZ hujung tahun ini..Insya Allah..

58 comments:

  1. wow! breakfast kek? nikmatnya pagi!

    ReplyDelete
  2. tak sakit perut makan kek pepagi!!?
    :)

    ReplyDelete
  3. ya Allah sedap nyerrrr.....grrrr....

    ReplyDelete
  4. Kalau dah org sebelah bantal tukang buat kek pilih aje mana suka..

    ReplyDelete
  5. ya Allah kek yang nombo dua tu.. den goram den gorammmmmmmmmm. hahahaha

    ReplyDelete
  6. hamboiiii ala kampong lah sangat dengan 2 ketoi kek yg sungguhnya heaven!

    ReplyDelete
  7. ala2 kampung apa ke benda hehe...sungguh mengoda tekak ni..

    ReplyDelete
  8. Ini kakak manyak jeles sama adik hensem!

    ReplyDelete
  9. wallaweh! kek ke-2 tu memang mengancam! bos xde keje kosong ke? muahahaha

    ReplyDelete
  10. aduh...sedapnya menu breakfast doc arini...

    ReplyDelete
  11. dasat orang kampung..hahaha..

    ReplyDelete
  12. Huihhh..nak brekpes macam tu jugak.. *lap ayaq lioq*

    ReplyDelete
  13. Ni bfast style kampung mana nih? :D

    ReplyDelete
  14. Ini style kg ziyyad punya breakfast ni..hehe

    ReplyDelete
  15. wow..looks delicious..yummy!

    ReplyDelete
  16. Gilak betul dia punya breakfest!
    Oh bersalin bulan posa...moga segalanya berjalan lancar.
    Nanti perasmian kedai jemputlah blogger2..hehe- masing2 akan promote...

    ReplyDelete
  17. arrgghhh fitam I dibuatnya...
    I nak add MommyZZ punya fb lah.. :)
    nway my fren pun panggil I MummyZZ hehehe ;)

    ReplyDelete
  18. sarapan aku pagi ni.. .nasi goreng kasih sayang..

    ReplyDelete
  19. uiiii doc br blk dr obersi ke ni? bekpes dgn kek bagai... ekekeke

    ReplyDelete
  20. Salam..

    aduhai.. telan2 liur ni.. nanti akak buat order sebelum 30hb..

    ReplyDelete
  21. wah.. nampak sedap..

    pstt: Nuha nak sikit boleh uncle.. hehehe.. ;)

    ReplyDelete
  22. tangkap meleleh-leleh air liur..
    dugaannnnn~

    ReplyDelete
  23. hmmm....menarik ni.i tgh cari cake utk bday riffa.

    ReplyDelete
  24. Syahdu..terus rasa nk cari kek plak..

    ReplyDelete
  25. ayo2 itu ala2 kampung gaya mat salleh tu doc, terliur nengok kek tuh... nnti menjenguk ke fb tu yek

    ReplyDelete
  26. cess ala2 kampung macam ni?agaknya kalau ala2 urban camna plak?

    ReplyDelete
  27. mak aihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    x menahan !!!
    untunglahh dikk wehhh ;)

    ReplyDelete
  28. org kampung saya tak pandai sarapan mcm ni. Tak kenyang katanya .... ngeeee

    ReplyDelete
  29. hah? bia benar DZ.. sarapan kampung mana gaya gini? hehehe.. oke oke.. cikda g terjah MommyZZ sekarang jugak.. (cikda bab makan memang cargass..!!)

    ReplyDelete
  30. drooooooling here...!!! sooo yummeehhh... jauhnya nak order...

    ReplyDelete
  31. Owh....sedapnya kek itu.

    Ok, dah like pon page mommyZZ ☺

    ReplyDelete
  32. sedap kek tu..tapi kalau untuk bfast..perut acik tak boleh nak terima

    ReplyDelete
  33. Doc, you tempted my diet, baru today starts...Anyway akak bangga with your wify, Halalan Thoiyibban....

    ReplyDelete
  34. ermmm sedap2 dah rupa secret recipe dah tu...tak sabar nak tunggu macaroon tu....nak try...

    ReplyDelete
  35. Tu ala2 kampung...kalu bfast ala2 bandar acaner?? Hehe..hebakkkk hebakk!!

    ReplyDelete
  36. den tak pernah sarap makan cake lagi...nak kono cubo nih...hehe

    ReplyDelete
  37. Tetiba teringin nak makan kek bila tgk gambar atas ni, nak beli mlas nak buat lagi la tak rajin dengn jari tengah naik eczema ni...huhuhuhu

    ReplyDelete
  38. agakla kekampungannya bekpes..!!!

    ReplyDelete
  39. Ingatkan SR punya kek! My paberet tu...

    ReplyDelete
  40. alamak memang menggiurkan dan buatkan akak terliur....

    ReplyDelete
  41. sedappppp... sama macam kat secret recipe ye.... terbaekkk

    ReplyDelete
  42. daddy n mommy Z ni dok mana yer
    kalo dekat2 nak jer saya order kek teww
    menyelerakan sungguh!

    ReplyDelete
  43. Sedapnya.........nape mommy ZZ pandai sgt buat ya?

    ReplyDelete
  44. beruntunglah isteri pandai buat cake, boleh makan kek yg sedap hari2... jaa ingtkan kek dari secret resepi td.... sebijik sama rupa dia...

    ReplyDelete
  45. Dah sebijik macam secret recipe punya. tak tahan tengok..

    ReplyDelete
  46. ini baru secret recipe. nak, nak, nak

    eh. EDD mommyZZ awal jugak ye...

    ReplyDelete
  47. lezatnya....saya suka sekali dengan info ini . sangat menarik dan menambah wawsan pengetahuan saya . saya sedang mencari Obat Rematik yang ampuh murah dan aman kira kira apa yah ??

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...