Monday, May 13, 2013

Happy 7th Anniversary

Happy 7th anniversary, 13th May 2013
Moga kita berbahagia hingga ke syurga kekal abadi

29 weeks pregnancy, 11th May 2013. Thank you sebab mengandungkan anak anak kita. I memang tak larat la nak mengandung. Respect, salute, really really appreciate it..happy belated mother's day too.

By the way, terima kasih ya Makcik, saya dah dapat t- shirt yang ohsem ini. Kepada yang inginkan t-shirt ini ( dan 100% hasil jualan disumbangkan ke Tabung Perwira Lahad Datu), boleh la ke entri MakcikKantin ni.

56 comments:

  1. Happy Anniversary to both of you. Saya aminkan doa Doc tu. Amin Ya Allah.. Perkenankanlah permohonan mereka.

    ReplyDelete
  2. 7tahun ek???kita pun this year 7tahun gak...hihi
    semoga berbahagia selalu...
    semoga keluarga doc dan fiza dimurahkan rezeki,semoga berkekalan hingga ke syurga amin.....

    ReplyDelete
  3. Tahniah ..Happy Annivesary untuk doktor dan isteri

    ReplyDelete
  4. congrats! semoga berbahagia hingga ke syurga hendaknya. husband saya pun kata tak larat nak pregnant dah sebab dok bawak perut sampai sekarang tak beranak2 lg ekekeke :D

    ReplyDelete
  5. hepi anibeseri noks. moga bahagia sokmo.

    bestnye peknen..

    ReplyDelete
  6. Happy anniversary. Semoga kekal hingga ke hujung nyawa dan bertemu di syurga.

    ReplyDelete
  7. eppy anniversary for both of u... semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat...
    apasal tak tayang sekali 2 hero yg bertakhta di hati tuh... makin comei tau mummy ZZ

    ReplyDelete
  8. selamat ulang tahun perkahwinan..semoga terus kekal bahagia hingga ke syurga :D

    ReplyDelete
  9. gambaq tu should nampak bawah sikit...akak nak tgk u pregnant ke idak...hehehehe...lawak ja noooo...
    happy anniversary to both of you....moga sentiasa dalam rahmat Allah...

    ReplyDelete
  10. owhh dah 13 tahun ..
    selamat ulang tahun dik .. semoga kekal bahagia hingga ke hujung nyawa ..
    aminnnnnnnn ;)

    ReplyDelete
  11. happy anniversary to both of you..semoga berbahagia hingga ke akhir hayat ye..kejap je kan 7 tahun..dee next year 10 tahun..mcm tak percaya..hehehe..

    ReplyDelete
  12. Happy anniversary both of you.
    sy doakan panjang jodoh dan berbahagia selalu.amin.

    smart tshirt tu.

    ReplyDelete
  13. Happy anniversary...lagi 21 tawon samalah cam makcik tawon ni....;).
    Tq for yr support. Sapa2 lain yg ingin membeli sambil menderma di alu alukan. Tabik!!!

    ReplyDelete
  14. Happy Anniversary to both of you..
    Semoga Bahagia hingga akhir hayat ;)

    ReplyDelete
  15. dah tahun yg ke 7 ye doc..Tahniah. ceriakan hidup bersama yg tersayang.

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah dah 7 tahun duduk sebumbung dan tidur sekatil dan mungkin sebantal juga:)
    Tahniah dari kakak..

    ReplyDelete
  17. Tabik tuan ...happy anniversary ....

    ReplyDelete
  18. Tahniah ... tahniah.. moga kekal bahagia selamanya...
    7 tahuntu kira lama gakkkan...

    ReplyDelete
  19. agaknya kalau lelaki yg pregnant...maunya sorg ja anak...serik,tobat tak mau bersalin lagi..:)

    ReplyDelete
  20. Alhamdulillah...
    Tahniah tahniah and happy anniversary....
    semoga berbahgia hingga akhir hayat...

    ReplyDelete
  21. Tahniah Faizi & Fiza...semoga berbahagia sokmo.

    Tersentuh you...
    'Thank you sebab mengandungkan anak anak kita.'

    ReplyDelete
  22. selamat ulangtahun buat daddyzz n mommyzz...

    moga kalian terus berbahagia hendaknya hingga ke jannah~~

    ReplyDelete
  23. happy anniversary mommy n daddy ziyyad..

    ReplyDelete
  24. happy anniversary Faiz dan Fiza!!

    ReplyDelete
  25. HAPPY 7th ANNIVERSARY...

    semoga berseri2 setiap hari...

    p/s dia translate dgn google translate kot? tu yg merapu meraban ;-)

    ReplyDelete
  26. selamat ulangtahun ke-7...semoga berbahagia always n forever! comel okey. orang preggy ni muka berseri-seri ja.

    t-shirt tu kaler dia very cun!antara warna favorite...

    ReplyDelete
  27. Assalamualaikum,

    Happy Anniversary Dr. Daddy Ziyyaz dan Isteri,
    Semuga bahagia hingga akhir hayat,
    Happy belated Mothers Day juga buat Isteri tu,
    Tahniah dan alhamdulillah kerana ditambahkan Allah rezki Dr. sekeluarga.

    ReplyDelete
  28. HAPPY 7th ANNIVERSARY
    mogga bahagia...hingga keakhir hayat...n dapat baru yang comel dan sihat...

    ReplyDelete
  29. kalau ko pakai beret hijau lagi masyuk... hahaha

    ReplyDelete
  30. Selamat Ulangtahun ugut ke-7 buat doktor dan isteri ::) semoga terus kekal bahagia gembira bersama sehingga ke jannahNYA amin..

    ReplyDelete
  31. Happy anniversary doc!!...moga kebahagiaan milik kalian,Insyaallah :-)

    ReplyDelete
  32. happy anniversary, moga kekal bahagia hingga hujung nyawa yer.. dan but mummy moga dipermudahkan terus dan selamat melahirkan nanti !

    ReplyDelete
  33. semoga berkekalan hingga ke akhir hayat doc...amin...

    * rasanya pergi Jeram lagi dekat doc kalau dari Shah Alam , pecut setengah jam dah sampai...;) apa yang den dengar harga pun jauh lebih murah dari Bagan Lalang...

    ReplyDelete
  34. happy anniversary buat mommy dan daddy zz.. semoga berbahagia dan berkekalan hingga ke syurga..

    ps/ kami kahwin baru 5 tahun..2 tahun sebelum kahwin tu mmg dah tak pegi wayang.. sepanjang kenal ngan husband ni kali kedua kami tengok wayang..kali pertama sebelum tunang..tu pun ditemani dua pupu dia..hahaha..

    ReplyDelete
  35. Happy Anniversary Doc.. moga berbahagia hingga ke syurga..

    ReplyDelete
  36. Happy annivesary...dan selamat hari ibu buat isterinya!

    ReplyDelete
  37. Selamat hari ulangtahun buat doc n mommyZZ.. moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat.
    Moga dianugerahkan kesihatan yang baik dalam menjalani kehidupan seharian..

    ReplyDelete
  38. Happy anniversary both of u......

    Loving couple gittew.....

    ReplyDelete
  39. Alaa sweetnye....selamat ulang tahun perkahwinan, selamat hr ibu...

    ReplyDelete
  40. selamat hari ulang tahun ke 7... many many more years to go..
    shhhh cam mana nak dapat t shirt tu hehe

    ReplyDelete
  41. Happy anniversary yg ke 7, semoga berterusan dikurniakan kebahagiaan hingga ke syurga, amin.

    DaddyZZ tak larat nak preggy ya, kehkeh..

    ReplyDelete
  42. Happy anniversary. Happy mothers day for mommyZZ

    ReplyDelete
  43. happy anniversary too.
    tak dpt bayangkan org lelaki mengandung hahahah

    ReplyDelete
  44. Selamat berbahagia sampai syurga anakanda berdua. Kekal selamanya.
    Boleh tambah lagi tu...

    ReplyDelete
  45. semoga kekal bahgia hungga hujung nyawa...

    ReplyDelete
  46. Happy Anniversary! Semoga terus kekal bahagia!! :)

    ReplyDelete
  47. sambut berdua kat tepi tasik kew...... so sweet...

    ReplyDelete
  48. Semoga rumahtangga sentiasa dlm rahmat Allah...amin!

    ReplyDelete
  49. Happy 7th anniversary to both of you. SEmoga kekal bahagia selamanya.

    ReplyDelete
  50. Slmt anniversary ke 7 buat doc dan wife,semoga bahagia selamanya.

    ReplyDelete
  51. comel nya wife... putih melepak...hihi...

    ReplyDelete
  52. happy anniversary, moga bahagia selamanya

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...