Thursday, May 30, 2013

A busy weekend

2 hari tak menulis blog..
Busy di tempat kerja, sangat busy..
Dan line internet di klinik pun macam chipsmore..
Rasa macam lama tak menulis..padahal baru 2 hari..haha..

Sibuk juga buat persiapan terakhir carikan baju2 dua hero ni..adik aku kawin 15 Jun ni, so baju melayu dah siap beli( merangkap baju raya la ya...hahaha)..cuma nak carik samping budak2 ni je..

Ahad ni ingat nak ronda ronda KL dgn anak bujang lagi macam sebelum ni..
Nak gi lawat rumah biru belakang dia ada KLCC tu...:)
Ala...rumah yang dokter singa & cik puan lawa dah ziarah 2-3 kali tu..siap sampai dpt jumpa owner rumah tu yang baik hati...:P

Ni aja lah rumah biru yang aku sempat lawat..keh keh keh...Walaupun view belakang dia takde KLCC, tapi dia ada ladang teh nun menghijau tauuu 

Lusa, Sabtu 1 Jun..
Memang pack, padat agenda.
Ada 3 jemputan kawin ( termasuk satu sedara sendiri punya) + satu gathering bloggers..
So kepada geng2 bloggers, harap dapat jumpa korang la lusa, kalau sempat, kalau larat  :P

54 comments:

  1. ok doktor..minggu ni pun saya penuh dgn jemputan kawin :)

    ReplyDelete
  2. cuti2 ke CH yek doc... time cuti sekolah mmg penuh ngn jmputan kawin

    ReplyDelete
  3. Sana-sini memang banyak kenduri. Bukan kenduri kawen aje kenduri arwah juga sebab dah nak puasa.
    Melentok manja betul Zayyan ni:)

    ReplyDelete
  4. Gathering blogger! Saya harap saya dpt paksa diri untuk pergi...hahahaaa...

    ReplyDelete
  5. rumah yang selalu orang berlakon tu ker??

    ReplyDelete
  6. Ya..waktu cuti adalah waktu kenduri. Makcik juga gitu..anak sedara tunang sabtu ni...makcik jadi cook...hehe belum cukup tua utk diletakkan di 'meja perundingan'.

    ReplyDelete
  7. Aku kenduri pun bersusun. Gathering x dpt join ada wedding kt selama. Enjoy!

    ReplyDelete
  8. owh banyak agenda.. ujong minggu appoitment with anak sulong.. nak baking macam2 dia list kan pada saya.. :P hahahah penat mak tau..

    ReplyDelete
  9. memang musim kenduri ni. periuk belanga di rumah boleh simpan elok2..hehe.bagi depa rehat dari bertugas.atur kenduri je.

    ReplyDelete
  10. cantik rumah biru tu..hihihi..syok ar dpt jalan2 gi Cameron Highland..

    minggu ni makan kenyang2..kasi rest sket kat MommyZZ..

    ReplyDelete
  11. kenapa la comey sangat anak dr ni...geram putih gebu dedua...
    samala saya pun ader jugak kenduri hujung minggu ni...
    seronok tau makan lauk kenduri

    ReplyDelete
  12. Oh... rumah biru betol... (hampa)

    Uncle dah mula bayangkan 'cerita biru'


    baahaha

    ReplyDelete
  13. salam doc..comeynya 2 hero..

    kty pun lusa ada kt penang ,antar anakbuah menikah org sana.
    beshnya join blogger gathering..dulu2 rajin..lor ni lama dah stop g event je ,gathering ke.sibuk sgt..

    ReplyDelete
  14. aku dari minggu lepas penuh jemputan kenduri...minggu ni pun sama...takut tak terpergi je semua...ramai sgt yg nak berkawen time cuti sekolah ni....

    ReplyDelete
  15. saya pernah gi waktu puasa, dapat harga strowberry murah gila, dan lenggang tak ada orang..memang heaven lah masa tuh gi cameroon :)

    ReplyDelete
  16. kalau tak jumpa.. koling eh.. wassap wassap !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak... smlm aku tgk promo drama rmh bitu tu... sebijik!

      Delete
  17. wahh comelnyee bergambar bertiga macam tuu ..

    eh eh akak pun pack sabtu nie ... eh
    1 jun erkkk sabtu nie ...
    adussssssssss lupe dahhh

    ReplyDelete
  18. lai lai ada mini kontest di blog saya

    Jom join :)

    http://betacemerkap.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. seronok dapat jalan2 gitu.. ;)

    ReplyDelete
  20. Last weekend saya dah super busy, wkend ni masa utk rest.
    Selamat bersibuk2...

    ReplyDelete
  21. lama tak p CH...nak kena p nih~

    ReplyDelete
  22. gathering blogger tang mana pulak nie?

    saper yang anjurkan ?

    ReplyDelete
  23. musim kawen kan doc...hujung minggu memang makan nasi minyak saja hehe

    ReplyDelete
  24. Penuh aktiviti. Bestnya ada blogger gathering.

    ReplyDelete
  25. Weekend mmg selalunya padat kan?

    Kadang2 saya kesian dgn mereka yg tak tahu nak buat apa masa weekend sehingga merasa sangat bosan ...... huhu

    ReplyDelete
  26. Sekali dengan baju raya? Bijakkk...bijaakkkk! Hehehehehhe

    ReplyDelete
  27. Ziyyad ceria, Yeyen tu nampak hepi tapi sayu ja tu, mengantuk ka apa tu, kehkeh.

    ReplyDelete
  28. Tentu tak menang tangan uruskan perkahwinan adik nanti.. Gathering blogger ye.. tentu seronokkan..

    ReplyDelete
  29. belum ada nak jemput aku kahwin la... hahaha

    ReplyDelete
  30. Ada gak jemputan kahwin tapi tak dpt la nak pergi sbb nak kemas2 rumah...nak sambut baby baru...minggu dpn 40 weeks sudaaaa

    ReplyDelete
  31. musim org kawen..member2 sy pun ramai kawen.nak balik kg tiap2 minggu memang parah.pegi yang mana sempat je la..bgantung pada keadaan ekonomi gak la hehehe

    ReplyDelete
  32. ramai yg kawen cuti skolah.....

    ReplyDelete
  33. comel2 anak u doc...alhamdulillah....

    wahh mmg pack weekend nieh...musim cuti sekolah ni mmg penuh la jemputan kan doc...makan nasi minyak beringat2 tau ekekekekekeek

    ReplyDelete
  34. saya baru balik melawat belakang rumah biru tu...

    ReplyDelete
  35. xdpt g gathering sbb ada seminar kt wisma MCA waaaaaaa

    ReplyDelete
  36. memang byk jemputan kawin ni...
    nak nak cuti sekolah kan...
    enjoy your weekend!

    ReplyDelete
  37. Waaahhh.. pergi CH!!
    rindunye ngan CH.. harap2 dapat pergi lagi nanti..:)

    ReplyDelete
  38. lamanya tak pi estate ni, rindu juga. hahaha plg best rindu nak panjat gunung kat situ.
    Bila lah ada peluang balik ke kampung

    ReplyDelete
  39. eh dua hari je pun tak update. hihihihi

    ReplyDelete
  40. ni yg dekat sg palas teh boh tu ye...

    ReplyDelete
  41. kalau doc nak bau harum seluruh garaj, doc beli dan tanam pokok tikar/tikam seladang aka bunga kesidang....confirm harum wangi siang dan malam.

    ReplyDelete
  42. Musim kenduri skrg ni doc
    Rumah biru CH ye doc

    ReplyDelete
  43. SA PUN BZ...SEBAB TU BUAT AUTO PUBLISH ENTRY ( SEBENARNYA MEMANG XLEH ACCES BLOG KAT OPIS..)

    ReplyDelete
  44. assalam,

    bunda pun sibuk doc..balik kpg tapi byk hal nak selesaikan...tapi hati bahgia kini segalanya dah selesai..Alhamdulillah...

    ReplyDelete
  45. Tetiba konpius...

    Kain sampin ke samping?

    Ke sama jer?

    ReplyDelete
  46. tak merasa lauk kenduri cuti ni...

    ReplyDelete
  47. fuh memang kedengaran sungguh sibuk,semoga semuanya baik2 jer yer doc...;)


    * yup den pakai YES, setakat nih den sangat berpuas hati...;)

    ReplyDelete
  48. KA pun sesangatlah busy skang ni, nak terjah balik blog kawan2 pun rasa semput sgt ni

    ReplyDelete
  49. aku pernah tidur kat rumah biru tu~tapi yang kat atas bukit~kena travel guna 4wd~no tv no apa.cuma katil dan dapur~syok wo~~~

    ReplyDelete
  50. ooo nak ada kenduriler nanti yerk...
    memang kena ler comel2kan...
    rumah biru awat akak tak paham...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...