Wednesday, April 10, 2013

Rombongan Cik Kiah

Model Genius Aulad 2013 dgn harapan takyah bayar yuran bulanan jadi model..haha



Yippeee!!  Seronoknya dia..excited nya dia pagi ni...


Padan lah seronok..
Pagi ni trip pergi Aquaria KLCC...pergi chocolate factory..
Daddy dulu masuk sekolah menengah baru dpt ikut rombongan sekolah tau..hahaha

60 comments:

  1. Saya pun belum pernah masuk aquaria tu ..... huhu

    ReplyDelete
  2. Wah! Seronoknya g jenjalan. Nak ituuuuuuuuuttttttt!

    ReplyDelete
  3. auntie pun x pernah sampai..huhuhu
    wah..auntie gitu hahahaha

    ReplyDelete
  4. ya allah hensem nyer kamu!putih melepakkk....suka auntie tau :)

    ReplyDelete
  5. selamat pagi ziyyad..hensemnye ziyyad..seronoknye..auntie nak ikut bleh x?heheh

    ReplyDelete
  6. nanti bawak balik cokelat banyak2 tau...

    ReplyDelete
  7. chop nak buat menantu..


    chopp.. alaaaa.... anak wa dah besau!!

    ReplyDelete
  8. betul tuh.. budak budak sekarang mcm mcm ada kat tadika. Swimming class la.Rombongan lah... kita kita dulu ada sukaneka jer kan...

    ReplyDelete
  9. Dahlah kulit cerah pakai kuning tambah cerah:) Ziyyad awak comellah...

    ReplyDelete
  10. amboi.. gembira nya dia....

    unty su pegi rombongan pertama adalah masjid negeri... ahhaaa...
    time tu sonok... hulur tangan air keluar...!!!..
    skang function lg ke idak eyhh..!!

    ReplyDelete
  11. Tapikan, Ziyyad memang sentaisa ceria dan happy kan... Sukaa sangat tengok dia... Sooo warm and friendly.

    ReplyDelete
  12. Wah... Saya yang kerja berdepan dengan aquaria ni pun tak pernah pergi lagi tempat tu. Hehe. Budak-budak memang seronok dapat pergi rombongan ni. Tak kira la rombongan apa pun kan.

    ReplyDelete
  13. hensomnye.. bersinar2 mata..
    sonok sgt nak pi rombongan sekolah lah tu~

    ReplyDelete
  14. hahaha rombongan cik kiah pegi Aquaria KLCC & choc factory.. manyak syiokk..
    enjoy ya Boy :)

    ReplyDelete
  15. anak saya sabtu aritu patutnya pi klcc lawat petrosains dan aquaria tp dia tak pergi pun cikgu bagi borang lewat sangat dah tu saya dah ada plan lain aritu..sebab kalau anak nak ikut rombongan saya kena pi sekali..kena bayar yuran utk 2 orang lah..hurm takpelah lenkali boleh pergi ..malah minggu sblm tu pun dah pi KLCC.kalau tok dia dtg sini pun akan di bawak pi KLCC gak hahah thn lps je nyaris nak masuk petrosains tu tp sbb ramai org xjd huhu.

    ReplyDelete
  16. patut lah excited....
    dpt keluar dgn kengkawan.....
    best tu.....

    ReplyDelete
  17. Salam..

    wah ziyyad hensem nak pergi outing.. bestnya.. akak dulu waktu sekeolah rendah pun arwah ayah tak lepas nak pergi rombongan sekolah.. klu time tadika lagilah tak mimpi nak minta izin he..he..

    ReplyDelete
  18. wah seronoknya ziyyad nak pergi Aquaria dan kilang coklat dgn kwn2 dan cikgu...bawa blk coklat byk2

    ReplyDelete
  19. comeinye...kilang coklat? tunggu tunggu...untie rietta nak ikut jugak....huhuhu....

    ReplyDelete
  20. Alololo comelnya ;))

    Melted aunty tgk mata dia

    ReplyDelete
  21. Genius Aulad mana ni. anak2 sedara ada 2-3 org di GA bangi. hihi

    ReplyDelete
  22. Waa untungnyaa kecik2 dah dpt jalan2 ke tempat2 gini..

    ReplyDelete
  23. kemain ceria dia...
    samala ngan anak saya dia pun pi trip jugak tapi pi pusat sains negara dan choc factory..

    ReplyDelete
  24. Hati Daddy dan mummy tak dup dap dup dap ke?

    ReplyDelete
  25. Comeynya ziyyad......budak2 la ni....kecik2 lagi dah ada excursion....ih lama tak sebut excursion ni....

    ReplyDelete
  26. Bestnya ziyyad gi aquaria..banyak fish kat situ!

    ReplyDelete
  27. mesti mak ngan ayahhh ... susah ati ni ... hahahahaa

    ReplyDelete
  28. Tadika skrg mmg advance, tadika yg kat kg di johor nun pun dah anjurkn lawatan ke KLCC.

    ReplyDelete
  29. salam kenal,

    hemsemnye dia... erm, auntie masz pon x sampai lagi aquaria tu tau, untung ziyad kecik2 dah sampai...

    ReplyDelete
  30. dia sure have fun nanti..untung budak2 skrg ni..trip best2..

    ReplyDelete
  31. betul tu... tadika skrg mmg banyak program... dulu masa munna tadika pergi zoo negara je rasanya

    ReplyDelete
  32. hihihihi comel.
    eka dulu mase pertama kali pegi rombongan,masa darjah 4.
    mandi manda kat bukit merah.hahaha

    ReplyDelete
  33. tu la kan, untung derang nih, anak aku baru pi trip last month....pi bomba, pastu picnic kat wetland putrajaya je hahhahahhaa suka betul derang tau, balik sure sakan cite nanti!

    ReplyDelete
  34. Baguslah byk jln byk tanya, byk tau.Terbuka minda kan,kan.

    ReplyDelete
  35. chocolate factory kat ngan Jalan Imbi tu ka? Hehehe...

    ReplyDelete
  36. sonok lah dia dapat tengok Fish besar2...hehe

    ReplyDelete
  37. budak2 mmg seronoklah apalagi bila pergi ngan kawan2kan

    ReplyDelete
  38. bestnye dia gi rombongan.. :)
    kita dulu darjah 4 baru mak bagi ikut rombongan.. hehehe

    ReplyDelete
  39. Nampak hepi sungguh dia tu ha. Dia bawak kamera tak, heheheee..

    ReplyDelete
  40. hai awak...hensem la..jom couple hahahaha

    ReplyDelete
  41. tu tunjuk peace ke tunjuk nak dua poh hinggit abah daddy?

    ReplyDelete
  42. ms umai tadika. Ayu joinn sekali. hahaha. syopping kat Nilai tauuuu.
    bahhahaha


    alahai zz mmg hensem

    ReplyDelete
  43. aquaria? kilang coklat? inilah baru syurga dunia... (katanya riang dalam hati)

    ReplyDelete
  44. Rombongan sekolah menengah yg pergi hutan paya bakau tu ka? Ekekeke.....


    ReplyDelete
  45. anak2 bunda dulu time tadika gi rombongan asek2 zoo, muzeum..asal tadika zoo, museum..asal museum , zoo tadika...

    ReplyDelete
  46. wahh untungnya dia..kecik2 dah g visit kilang coklat..
    even daddy dia pun untung le dah sekolah menengah boleh g visit juga
    auntie ni, dah senja pun belum ada peluang nak visit kilant cekelat
    auntie cume ada peluang beli cekelat dan jumpa pengusaha cekelat je baby..kikiki

    ReplyDelete
  47. wahh seronok tuu
    dah terpancar di wajah !
    handsome anak teruna adik nie ..
    sama baya zahrien kan ;)

    ReplyDelete
  48. amboiiii...tadika lagik dah dapat pi rombongan....
    pi kilang coklat ka?..nak ikut!!!!!!!

    ReplyDelete
  49. Comelnya...meh Acik nak gigit awak.Meh sini.Semoga menjadi anak yg soleh dan dirahmati Allah.

    ReplyDelete
  50. ooo patut la happy nk g jalan2..
    mm ada souvenir x utk aunty x??

    ReplyDelete
  51. seronoknyeeee leh gi jenjalan...

    ReplyDelete
  52. tu le daddy tak tahu... hehe dulu zaman daddy sekolah mana ada aquaria klcc lagikan ... sbb tu le cikgu daddy tk buat rombongan cik kiah gini...

    ReplyDelete
  53. Seronok benar dia... Kita dulu dibenarkan pergi rombongan pun masa darjah 5.. Untung budak2 sekarang...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...