Monday, April 29, 2013

Makcik Ros Sukaaaaaaaa.....hahahaha

video

ya ampun ziyyad..
daddy & mommy tak ajar eh lagu tu..
daddy suruh posing aja sambil joget2...
tup tup terus menyanyi lagu tu !
senyum makcik Rosmah kalau dia dengar tauuuu..bahahaha..

ps: Asalnya tu lagu " I Love Allah...I Love Allah...So Do You..." yang Ziyyad belajar menyanyi kat Genius Aulad. Dia sibuk tanya banner yang dia pegang tu tulis apa, so mommy pun cakap lah " I Love BN".  Tiada unsur brainwash ya dalam insiden ini. Ianya secara spontan sahaja. Harap maklum  :)

39 comments:

  1. hahhahahaaaa!!!!!

    tak ada butang like kat sini ahhh...

    ReplyDelete
  2. Walaupun takde butang like tapi tetap nak like jugak .... hehehe

    ReplyDelete
  3. Anak2 adalah ibarat kain putih...

    ReplyDelete
  4. Hahahahah adoi doc!! Entry yg paling comel tauuuu....

    Ni leh claim payment lebih sbb same2 dlm kempen pru nih hahahahaha

    ReplyDelete
  5. gigih aku bukak pakai hp noks. sebab opis aku block benda2 yang hado video ni. hehehe... lawak la ank mu

    ReplyDelete
  6. hehehe....indirect kempen kah ini...hehhehe...

    ReplyDelete
  7. so do you ?

    Let me think about it first ziyyad..hehehe

    ReplyDelete
  8. Haippp...Ziyyad berkempen jugak ke...:)

    ReplyDelete
  9. Siapa bagi Ziyyad banner tu sayang? Nak terjojol mata auntie nie tau macam tak percaya.

    ReplyDelete
  10. hahahahaah..
    pandai dia ubah lagu yer~
    good boy!

    ReplyDelete
  11. dah beso boleh jadi retis...hehehee....

    ReplyDelete
  12. hahahah....senyum sampai telinga makcik Ros

    ReplyDelete
  13. anak bongsu akak pulak asyik ulang iklan kat tv-Sayang Selangor,Yakini BN...

    ReplyDelete
  14. I like...haha...doc tolong sms alamat ya

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum,
    hu hu hu perayu undi kaw mana la tu ;-)

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum,
    hu hu hu perayu undi kaw mana la tu ;-)

    ReplyDelete
  17. ingatkan kak ros dlm kilauan emas..hanyalah kau satu satu di hatiku..tiada lagi dua dua di hatimu...kahkahkah...

    ReplyDelete
  18. Adehh lahhh.....sudah mendapat latihan secukup nyaaa

    ReplyDelete
  19. hehe..kiut

    zayyan pun ada...rambut dah lebat gitu :)

    ReplyDelete
  20. adehhh ekkeke
    apa2 lah dik

    budak2 kan .. memang suke benda baru .. semua dia nak tahu !
    nie konpermm kak ros suke ! ;))

    ReplyDelete
  21. Amboi sukanyaa..dia..leh tujuk bakat nyanyi yer..

    ReplyDelete
  22. Balik nanti tengok kat rumah...

    ReplyDelete
  23. t'shirt 'biru' tak dpt ke doc...kat sini merata budak pakai. semangat giler..

    ReplyDelete
  24. Mana Ziyyad dapat banner tu? Siap buat lagu plak tu, kehkeh!

    ReplyDelete
  25. heheheh alah agaknyer sbb selalu sgt dgr kt tv kan... terikut2...

    ReplyDelete
  26. kahkahkah.. lama tak nampak kak ros kat tv kan..

    ReplyDelete
  27. pandai ziyyad! dia mempraktikkan apa yg dia belajar tu..hehe..senyummmm

    ReplyDelete
  28. hihihihihihihiihihi.......... kelakar la ziyyad....

    ReplyDelete
  29. Kalau acik ros jumpa, mau dia cium2 ziyyad!

    ReplyDelete
  30. Alaaaa.....x leh tengooookkkkkk! Frust nieh.

    ReplyDelete
  31. hahhahaha, lawak la ziyyad ni, pandai dia renovated lagu tu yer.. hihihi.... brape tahun umur dia tu? nampak sgt cerdik!

    ReplyDelete
  32. Good job ziyyad!nek ros sayanggggg kamu ahaha

    ReplyDelete
  33. hahaha.. ini yg jeles ni. mana dpt banner tu.. chumil ok..tersengih2 cikda tgk video tu.. kakakakak

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...