Friday, March 8, 2013

Selamat Hari Wanita Sedunia 2013

Selamat Hari Wanita Sedunia 2013..
Wanita wanita hebat di luar sana..
Kalian memang hebat..

Dua wanita hebat dalam hidup aku...
1-  Emak.

Nenek & Atuk holding Ziyyad..Oh God, tembamnya Ziyyad dulu! bahaha

2- Isteri
My wife..seiring dan sejalan dengan dua hero..:)

Tak tertulis betapa pentingnya 2 wanita ini dalam hidupku..

Selamat Hari Wanita buat pembaca2 blog ku ( yg aku tahu,majoritinya, wanita...: ) )

49 comments:

  1. Selamat Hari Wanita utk semua wanita kesayangan Dr :)

    ReplyDelete
  2. thanks... hargailah seorang wanita itu seperti anda seorang lelaki juga.. :)

    ReplyDelete
  3. selamat hari wanita utk wanita-wanita istimewa daddy ziyyad! :D

    ReplyDelete
  4. Muka Doc sebijik muka Atuk...hehehehe..lari topik pulak ya

    ReplyDelete
  5. behind every man there's a woman...make it two wonderful women blakang u bro :)

    ReplyDelete
  6. Tanpa wanita x berseri dunia ni kan?Selamat Hari Wanita buat semua wanita di dunia...

    ReplyDelete
  7. Salam Daddy ZZ..

    keduanya sangat cantik menawan..

    ReplyDelete
  8. Tq doc. Slmt hari wanita utk mommy zz n ibu doc juga.

    =D

    ReplyDelete
  9. Beruntung dua wanita ini ada lelaki yg mengasihi dan menghargai mereka...

    ReplyDelete
  10. a woman behind the succesful man..selamat hari wanita to both of them... :-)

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum,
    Selamat hari wanita makcik n cik puan :)
    TERIMA kasih kerana menghargai wanita

    ReplyDelete
  12. Family nurul ramai wanita hebat..hehehe..tapi kalau laki hebat sikit sbb family nurul mmg ramai pompuan=)kalau belah hubby ramai lelaki..tq doktor untuk ucpn istemewa buat wanita hari ini=)

    ReplyDelete
  13. Mekasih DZ. Selamat hari wanita buat Ibu DZ & mommy zz ☺☺

    ReplyDelete
  14. Tq so much sayang...i love u and always will.....

    ReplyDelete
  15. Errr...kita ada 3 org......ahakz....

    ReplyDelete
  16. terima kasih atas ucapan.. ;)

    moga semua wanita ceria dan sihat disamping keluarga tersayang.. ;)

    ReplyDelete
  17. Slmt hari wanita pd semua wanita

    ReplyDelete
  18. Wanita hebat...sbb ada lelaki hebat.
    Lelaki hebat...sbb ada wanita hebat.

    Sama2 kita jd insan hebat!

    ReplyDelete
  19. Tengkiuuu. Selamat Hari Wanita untuk ibu & isteri tuan doktor juga :)

    ReplyDelete
  20. tq..tq..atas wish tu...

    selamat hari wanita juga tu mummy ziyyad ye..!

    ReplyDelete
  21. tq weiiiii....alahai adakah itu tepi swan river???
    rindunya nak melepak kat situ

    ReplyDelete
  22. tq2.

    pesal jauh nho ziyyad tu..?


    .

    ReplyDelete
  23. daddy potostet atok hihihi!!

    tq 4 d wish
    pak dakEpal pn takde wish pun ahaks!
    aku rasa cam nk gantung piuk belanga koli sudip la mlm ni
    aci tak?

    ReplyDelete
  24. mekasih DZ..

    selamat hari wanita jugak buat 2 wanita hebat di atas~

    ReplyDelete
  25. SInggah ptg bila sakit dah byk berkurang.. Tq jenguk KA ye

    ReplyDelete
  26. wanita memang hebat..tapi akan bertambah hebat bila ada seseorang disisinya:)

    ReplyDelete
  27. hero yang lagi seorang tuh nak terjun ke laut ke doc...hehe

    ReplyDelete
  28. tanpa wanita2 hebat ini, hidup seorang lelaki tidak bermakna apa2 :)

    ReplyDelete
  29. Terima kasih doc kerana tahu menghargai wanita!

    ReplyDelete
  30. Hero srg tue tgh aim air laut kah?

    Tenkiu..:-)

    ReplyDelete
  31. Bapak awak sebijik mcm awak .... hehehe.

    Oopsss lupa pulak pasal wanita.

    ReplyDelete
  32. dibelakang seorg lelaki yg berjaya pasti ada seorg wanita yg menyokongnya... ♥

    ReplyDelete
  33. tq....lepas nie kena hargai wanita....tampa wanita siapalah kita he heee....

    ReplyDelete
  34. time kasih... saya suka gambar kedua tu jauhnya Ziyyad kat tepi tasik...

    ReplyDelete
  35. selamat hari wanita...lambat wish tapi kami kat opis celebrate besar-besaran..nti citer kat blog..hehehe..

    ReplyDelete
  36. ok.. mmg betul majoritinya.. Wanita...
    hehe...

    ReplyDelete
  37. selamat hari wanita utk dua wanita hebat tersebut :)

    ReplyDelete
  38. Terima kasih, Thank you, Syukran. hehehehehe

    ReplyDelete
  39. saya ada seorang wanita hebat dalam hidup saya, arwak mak.
    kehebatannya masih saya kagumi terutama mengenai masak memasak..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...