Saturday, March 23, 2013

Oren & Air

Pagi Sabtu..lepas Subuh..tido lagi till 9.30am..
Breakfast..
Sambil santap mee goreng, sambil tengok tengok Projek Akak Singa ni..

Jom try!


Sekian..
Kena menuntut ilmu..lain kali cuba lagi
Yang ni main redah aja..
So abaikan hasil saya budak baru belajar redah.

42 comments:

  1. dah ok aku tengok. Menjadi je..
    kalau nak gah lagi, masukkan elemen pencahayaan, kasi warna biru, merah ka...

    Aku je yang belum boleh buat... tak mampu nak buat.

    ReplyDelete
  2. nice! jeles la dengan orang 'berkemahiran tinggi' ni... bila la nak pandai sampai dapat hasil macam ni..

    ReplyDelete
  3. Sdh tersampuk dgn kak izat ?

    Hehehe!!

    ReplyDelete
  4. Pada mata org yg tak taau pasal gambar nih mcm den, cantik jer den tengok..

    ReplyDelete
  5. akak masih cuba strawberi terpelanting dalam susu hehe...

    ReplyDelete
  6. Hi-speed? Orren + air = air oren...

    ReplyDelete
  7. Ini sudah bagus, nampak crown air di situ.

    Eh ye ker budak baru blajar? Mcm hebat dah ni, title budak baru blajar tu jatuh pada saya doc

    apa2 pun menarik gambar2 tu

    ReplyDelete
  8. Wahhhh...boleh frame dan gantung ni. Kagumnya saya...

    ReplyDelete
  9. Kira, boh oren tu sbg kaler background la eh.....ehe.

    Bravo!!

    ReplyDelete
  10. Kakcik langsung tak reti nak buat macam tu... :)

    ReplyDelete
  11. Uikk..ini bukan taraf kamera den ni...den duduk tepi jerk laaa....

    ReplyDelete
  12. Seni fotografi ni sangat meluas, lagi subjektif. Ikut mata yang melihat. Ada yang kagum sebab memang dah cantik, ada yang tak faham apa-apa. For me, memang dah cantik sangat dah tuh!

    ReplyDelete
  13. Woish....hebat tu mahkota tercipta di atas air

    ReplyDelete
  14. Hola Doc!

    Budak baru redah!? Mcm ni dah tahap master dah ni... awesome :))

    ReplyDelete
  15. uiks. dah join the kakak singa club dah nih! terbaik!

    ReplyDelete
  16. ini dah perfect dah ni doc..cantik sgt2..

    ReplyDelete
  17. Peh! Ni gigih namenye ni. Mujur sy x bape nk minat. If x, mau obses gak ni. N rabak gak. Hahaha!

    ReplyDelete
  18. Salam doc

    hehe mama ni peniru nampaknya. Teringin nak cuba gak!

    ReplyDelete
  19. Ala terpakai akaun anak lagi!
    mama ju.

    ReplyDelete
  20. Dah cantikkkk dah crown yang susah nak dapat tu!!!
    Kalau angle dari tepi laaagi , bak kata Jarjit , marbeles .. marbeles!!

    ReplyDelete
  21. chanteknye....xpernah lagik try cmtu...setakat amek air dr tap ado lah....

    ReplyDelete
  22. Cantiknya...kalau ini kategori budak baru belajar akak ni baby dalam perut mak lagi...superb doc...

    ReplyDelete
  23. ttp hasl yng sgt2 cantik & menarik

    ReplyDelete
  24. Wehhhh cantekkk! Nak tembak ayaq cepelum camni jugak..

    ReplyDelete
  25. oren dan air mmg blh buat air minuman ni

    ReplyDelete
  26. cantik...dah macam iklan sunkist...hehe

    ReplyDelete
  27. cantek!
    camera canggih boleh lah snap pic cam nih kan~
    saya pakai camera hp s2 jer.. kikiki

    ReplyDelete
  28. pantulan cahaya dari air dan warna limau tu menambah cantiknyer lagi..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...