Thursday, March 28, 2013

Doa

Assalamualaikum..

Minta maaf tak boleh nak update blog macam biasa...
Busy dengan urusan..
MommyZZ (my wife) ada komplikasi thyroid disease in pregnancy..
Currently di rawat dan berehat di KPJ Seremban...Dah 2 malam admitted.
Alhamdullilah, keadaan stabil..
Mungkin akan menginap di KPJ untuk sehari dua lagi..
Doakan kesihatan wife saya ya, terima kasih..
Doakan kesihatan baby yg di kandung..terima kasih.

Kepada customer my wife, minta maaf buat masa seminggu dua ni, bisnes di hold sementara ya..
Oh ya, baru buatkan FB page bisnes nya..
Feel free utk tengok, utk Like ya...:)

FB Page Dreamy Treat Macaron & Cakes

56 comments:

  1. In sha Allah...kite doa moga semua okey aje...hope wife doc sihat kembali dan segala urusan dipermudahkan....amin

    ReplyDelete
  2. Cakap dengan MommyZZ don wori... she's in good hands...

    ReplyDelete
  3. harap semuanya ok... aku doa dari jauh...

    ReplyDelete
  4. la yeke...

    hrtu masa check up, doc pun tnya sy psl tyroid tu.actually sy mmg ada tyroid tp xaktif.nasib baik la dh pgnant pun tak aktif gak. smoga kak fiza ok, xde pape yg serius.risau pulak sy tetiba..

    ReplyDelete
  5. moga mommyZZ cepat sehat & sembuh.moga selamat semuanya ya..

    ReplyDelete
  6. ooohh ya ka...
    macam2 dugaan ibu mengandung... hopefully semoga ur wife cepat sembuh ya.. dan semoga selamat ibu dan baby.. :D

    ReplyDelete
  7. semoga dipermudahkan urusan dr & wife dan semoga dipermudahkan urusan wife ye,amin..

    ReplyDelete
  8. yes..kami doakan semuanya ok dgn izin Allah..., like2 ja page tuan.

    ReplyDelete
  9. dugaan ibu mengandung...ciannnn dia....
    semoga mommyzz cepat2 sembuh....
    kirim salam kat dia ye...

    ReplyDelete
  10. semoga mommyZZ cepat sembuh, harap2 tak de apa yang siyes....doa aku utk korang sekeluarga!
    jaga mommyZZ ye, jgn curi tulang!

    ReplyDelete
  11. Owh ye ke....hopefully semua ok ye mommyz (harapnya thyroid hormon stabil ye).

    ReplyDelete
  12. insyaallah...semoga isteri n baby diberi kesihatan yg baik...amin

    ReplyDelete
  13. semoga semuanya dalam keadaan baik....

    ReplyDelete
  14. Semoga MommyZZ cepat sembuh dan boleh teruskan bisnes yg semakin maju tu. Dan semoga baby yg dikandung pun sihat.

    ReplyDelete
  15. pagi tadi mimpi mommmy z dan daddy z datang melawat saya. semoga mommy z cepat sembuh dan baby baik2 dalam perut mommy. amin

    ReplyDelete
  16. My sis SN kat situ, doc. Tapi she's in imaging department. Kalau ada problem, komplin jer ekk....

    Semoga Mommy ZZ akan kembali sihat. Amiin.

    ReplyDelete
  17. Semoga wife tambah sihat dan bisnes makin maju.......chaiyokkkk

    ReplyDelete
  18. Semoga semuanya bertambah baik..do take care both of you...yg jaga pun kena jaga kesihatan...

    ReplyDelete
  19. take care.... doakan semua yg terbaik untuk fiza...

    ReplyDelete
  20. Semoga ibu dan baby selamat...insya Allah.

    ReplyDelete
  21. moga wife cepat sembuh yer...

    ReplyDelete
  22. Salam buat fiza, rest well and take care. DZ pun kena relax gak baru mommy relax.

    ReplyDelete
  23. Moga MommyZZ kuat dan cepat sembuh hendakNYA..

    ReplyDelete
  24. Salam...

    semoga fiza diberikan kesembuhan dan keadaan baby baik2 saja hendaknya.. salam utk fiza ya..

    ReplyDelete
  25. saay doakan kesihatan keduanya dalam keadaan baik... :)

    ReplyDelete
  26. moga 2-2 sihat insyaAllah.

    Ya Allah sembuhkan mereka yang sedang sakit. amin.

    ReplyDelete
  27. akak doakan kesembuhannya.. moga dipermudahkan oleh Allah...

    ReplyDelete
  28. Moga wife Doc cepat sihat yer.. dan semuanya selamat..

    ReplyDelete
  29. speedy recovery hendaknyaa untuk wife... aamiin

    ReplyDelete
  30. semoga wife dan baby baik2 saja ya..

    ReplyDelete
  31. Semoga isteri dan anak tuan selamat...

    ReplyDelete
  32. semoga semuanya berjalan dengan lancar doc...semoga wife doc dan kandungannya baik-baik sahaja...amin..

    ReplyDelete
  33. semoga semuanya sihat sejahtera dan kembali aman dan ceria...

    ReplyDelete
  34. semoga mommyZZ cepat sembuh dan semuanya selamat..

    ReplyDelete
  35. Kami doakan moga Kak Fiza @ MommyZZ cepat sembuh... Moga kandungannya juga dalam keadaan yang baik.. Amin.. Buat Doc Faiz, harap bersabar dengan ujian dariNya..

    ReplyDelete
  36. insya allah semuanya ok dan selamat. jangan risau. insya allah

    ReplyDelete
  37. InsyaAllah ibu dan baby tu selamat.

    ReplyDelete
  38. semoga semunya ok, dana doakan semoga wife n bby dlm kandungan tu sihat2 saja..

    ReplyDelete
  39. insya allah sama samalah kita berdoa agar semuanya sihat dan selamat...insya allah

    ReplyDelete
  40. semoga cepat sihat dah selamat.. insya Allah

    ReplyDelete
  41. La...baru dpt tahu. Moga lekas sembuh MommyZZ. Inshaa Allah, semua akan dipermudahkan!

    ReplyDelete
  42. Mudah2an both mommy and baby will be fine...cepat sembuh ya mommy.

    ReplyDelete
  43. moga isteri Dr sembuh segera

    Insya Allah ... harap semuanya selamat

    ReplyDelete
  44. semoga cepat sihat dah selamat.. insya Allah amin

    ReplyDelete
  45. cepat sembuh nye puan isteri.. insyaALLAH

    ReplyDelete
  46. sabar byk2 , moga cepat sembuh yer. In Shaa Allah dgn adanyer sokongan dan kehadiran suami disisi akan mempercepatkan proses penyembuhan isteri kan !

    ReplyDelete
  47. semoga ur wife&baby dilindungi Allah swt selalu...

    ReplyDelete
  48. assalam, semoga dipermudahkanNya dan kembali sehat..aamiin

    ReplyDelete
  49. moga mommy and baby dua dua selamat...

    ReplyDelete
  50. izan doakan moga mommyZZ cepat2 sembuh ye... terkejut juga baca entry ni sbb cuti sekolah baru ni mmg tak buka blog lgsg...

    ReplyDelete
  51. Kak Nurul doakan semoga mommyZZ cepat sembuh dan bb kekal sihat.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...