Thursday, February 7, 2013

Terima Kasih Sahabat

Hari ni takda apa nak membebel kat blog ..  :)
Cuma nak tayang hadiah dari kawan kawan blog yang gojes & hensem yang aku dapat dlm tempoh 2 minggu ni... :)


Fridge magnet dari Mulan. Sebab berjaya jawab kuiz dia..walaupun sebenarnya aku jawab tak tepat punnn..hahaha. FM ni sampai dalam 2 minggu lepas kot..baru ada masa nak ambik gambar ni... :)

Lepas tu, Wak kita yang glamour tu, baru balik liburan di Bandung dengan isteri terchenta nya...:)
Wak tak lupa bawak balik ole ole untuk kawan kawannya...TQ ya Wak..moga bertambah rejki Wakkkkk... :). Sampai 3 biji ole ole Wak beri..... :)

1) a Hard Rock Cafe Bandung t-shirt. Nak pakai baju ni la masa minum sirap bandung.

 2) a keychain

3) a fridge magnet 


Terima kasih ya Mulan & Wak...




52 comments:

  1. wah..dah dapat ye cenderahati dari wakGelas..saya sedang setia menunggu hehe...

    ReplyDelete
  2. bila dapat souvenir dari kawan2 rasa happy betul... terasa diri sangat disayangi.. ^_^

    ReplyDelete
  3. Tengok cenderahati sambil senyum2...sukalah ye...

    Ingatan kawan2 yg lebih penting betul idok doc?

    ReplyDelete
  4. ehemm....

    dengar macam ada offer-offer kat blog tas..
    bak kata Nizam..
    jom ' main bagi-bagi'

    nanti kita email..

    ReplyDelete
  5. dah lama tak kumpul FM sbb dah takde ruang nak tempek. hehehe

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah...murah rezeki doc...

    ReplyDelete
  7. murah rezeki namenye...tu tak rugi berkawan ramai ni kan doc, dieorg pi berjalan kite dpt hasilnyer ekekekeekekek

    ReplyDelete
  8. Salam,
    Nampaknya ramai kawan2 yg murah hati kat doc, Itulah untungnya jadi org femes.

    Doc tau ada lidah buaya, jin dan lidah mak mertua? hehe pandaikan org dulu cari nama?

    ReplyDelete
  9. teringat pulaks peti ais sy yg togel tu.xde sape2 nk kasi fm ke??? :p

    ReplyDelete
  10. Setiap kali ajak boypren g jalan kat negara sana,kompem dia buat2 tak dgr.katanya...negara kita laik best dari negara sana..fine!!

    ReplyDelete
  11. Tengah tunggu bila owner blog ni nak buat contest...

    dapat macaron pun jadi ler...

    ReplyDelete
  12. kitew pun nak bg small gift jugak kt awak.
    nnt bg alamat ya
    mamyharaaz@yahoo.com

    tanda kenangan :)

    ReplyDelete
  13. Ole-ole dari seberang bestnya...

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum DZ

    untung ramai kawan ni

    ReplyDelete
  15. alhamdullilah...kengkawan ingat nak bagi ole2 kan....
    bestnya dpt FM tu...

    ReplyDelete
  16. sedihnya x dpt bagi doc FM bali..dee beli terkurang..salah kira..huhu..

    ReplyDelete
  17. wah. wah.. rejeki jangan ditolak..
    seronok dapat buah tangan dari sahabat...
    rasa sangat dihargai..

    ReplyDelete
  18. wah penuhlah peti sejuk dengan FM...sukanya.

    ReplyDelete
  19. Weeeeeeee...doc bleh jd penghimpun Fm la plak lps nih!

    ReplyDelete
  20. Alhamdulillah.. rezeki dari kwn2 yg baik hati..

    ReplyDelete
  21. itu FM memang dah jd kelaziman sbg ole2 sampingan untuk sahabat.

    ReplyDelete
  22. wah banyak hadiah doc dapek...kedua-dua FM tuh warnanya sungguh striking!!

    ReplyDelete
  23. Bertuah dan murah rezeki.. Baiknya hati rakan2 blogger kan.. Cantik fm tu..

    ReplyDelete
  24. alhamdulillah...murah rezeki kan....nanti la kalau pi oversea nak jugak la belikan kawan2 alam maya...

    ReplyDelete
  25. such a nice day today when had opportunity to meet DaddyZiyad in person..
    nice to meet you Doc.. ;)

    ReplyDelete
  26. Sonoknye kan dpt hadiah....hehe

    ReplyDelete
  27. Best tu!

    Tapi mujur, semua tu saya dah ada.
    Hard Rock tu, saya beli warna putih wpun saya lebih prefer warna hitam juga.

    ReplyDelete
  28. Amboiiiiii...seronoknye dapat hadiah ....kan..

    Gong xi fa cai.....laye makn limau mayak manyak..vit c maaaa

    ReplyDelete
  29. wah..byk wak bagi eh. syok le..

    ReplyDelete
  30. Nekcik ada ole ole hanoi..tapi siapa nak kena datang rumah!!!

    ReplyDelete
  31. ehehhee.., timekaseh jugakla kat abg doc tu yg sukak komen2 blog mrapu wak tuu..,

    psst. wak tgh carik patung doctor yg kecik siap uniform dgn stetescope.. ada penah nmpk kat mana2 takk?

    ReplyDelete
  32. boleh buat galeria hadiah2 dari kengkawan ni doc

    ReplyDelete
  33. cantik2 FM tu..bunda pengumpul fridge magnet...

    ReplyDelete
  34. Kalau makan mi bandung pun kena pakai tshirt tu jugak le nampaknya ;-)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...