Wednesday, February 13, 2013

No More Justin Bieber

Yeayyyy!
Dah takde lagi rambot ala ala "Justin Bibir" yang asyik di komplen oleh nenek nenek sedara Zayyan sebagai 'rambot yang merimaskan'

Dulu..ala Justin Bibir- rimas cepat berpeluh-kekadang mashamm..haha..

Sekarang...fresh from ladang..baru gunting semalam petang...:)..

 rambot lebih tersisir rapi..kalau tidak disisir dan semasa tengah mengamok, mmg nampak sangat rambot kanak kanak nakal nya..hahaha...Oh ya..abaikan baju askar yang asyik rebeh sebelah bahu kiri tu..Tu rompers masa Ziyyad baby. Ya, menjadi anak no.2 ( no.3 pun nanti, bahahaha), adalah malang in term of dapat pakai baju seken-hen...:)



54 comments:

  1. bukan baju aje yg sekenhen...mainan pun dpt yg sekenhen aje....hehehehe

    ReplyDelete
  2. alahaiii....rambut baru tuh dah macam baby girl plak....aper kess DZ?

    ReplyDelete
  3. Alahh... kasih lanjang teros... biar boleh ikat... \m/

    ReplyDelete
  4. Nampak cam budak skema la plak..

    ReplyDelete
  5. wow..gebu..mkn collagen ke? hahaha..bahu seksi tu yg tak tahan..tp dia lagi cute dari justin bibir..hihihi..

    ReplyDelete
  6. adushhhh..ensem sgt budak kecik neh.. saya booking dia utk anak saya nnt.. (ehh, bila thn nk dpt anak pompuan sendiri pon tatau kan)... hehehe~

    ReplyDelete
  7. Zayyan tetap encem.
    Kalau anak kedua dan seterusnya ni doc.kalau mainan belikan yang baru pun yang no.1 jugak main dulu dah puas baru dapat adik main

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum DZ

    bertambah comel

    ReplyDelete
  9. hehe.. baju seken hen pun baju jugek! janji ada! hihi

    ReplyDelete
  10. adoi comelnyerrr..
    dah lama jadi silent reader blog ni..

    nampak baby ni adui rasa cair la jiwa.. hehehehehehe

    ReplyDelete
  11. Ziyyad & Zayyan punya rambut memang lebat. Suka tengok.
    Masyam peluh budak tak ada dosa tak sama dgn kita...

    ReplyDelete
  12. rambut baru, muka jadi x tembam.....hihihi......
    ~tapi tetap chumel!~

    ReplyDelete
  13. Camne gaya rambutnya pun tetap nampak comel!

    ReplyDelete
  14. Walaupun baju seken-hen, Zayyan tetap jambu. Hihihihi

    ReplyDelete
  15. ala comelnya geram auntie tgk si zayyan ni tau!tu yg best anak sama jantina, tak payah beli baju byk2,semua boleh di perturunkan kat adiknya

    ReplyDelete
  16. aku pun sedang memikirkan gaya rambut apa yang sesuai untuk anak kedua tu..

    ReplyDelete
  17. comei2.... bkn comei pun justin beber tuh... Zayyan 10x comei

    ReplyDelete
  18. apapun tetap comel.. anak2 kecil itulah istimewanya....

    ReplyDelete
  19. amboiii....hensemnyaaa bakal menantu!

    ReplyDelete
  20. baju seksi rebeh nampak bahu tu leh simpan sampai adik nombor 7 ke 8 lapan lagikkks..,ihhiKKs

    ReplyDelete
  21. Psst..

    Kugiran = Kumpulan Gitar Rancak
    ;)

    ReplyDelete
  22. kete pun sekenhen jugak nanti .... huhu

    ReplyDelete
  23. rambut baru pun nampak panjang je tu...

    :)



    .

    ReplyDelete
  24. Baru nak komen baju seksi tu hahaha...biasalah kalau dah jadi anak no 2 atau 3...pakai jela baju abang yang elok elok

    ReplyDelete
  25. Adekah maknanya yg ke3 pun boboiboi? :)

    ReplyDelete
  26. seken-hen pun kalau elok apa salahnya, tak membazir :)
    anak perempuan saya pun belasah baju ngan kasut abang dia hahahaha!

    ReplyDelete
  27. ziyyan cekci aaaa hehehehehe...
    biasalah baju sekehen nie...
    kkdg bukan takat dari abang/kakak ke adik...
    dari sepupu sepapat pun ada oooooo....

    ReplyDelete
  28. wei cer try fesyen pacak, aku rasa sesuai kot wakakkakakakka
    standard la anak ke 2 dan seterusnya, pakai baju recycle....ko tau, anak aku masih pakai barut, few baju aku time aku kecik ok...lampin pun lampin aku masa baby....kagum tak camner mak ayah aku jaga, sampai anak aku leh pakai lagi, dan aku still simpan ok! baju sejuk aku, baju aku yang mak kait, barut, semua ada lagi ok!
    sila kagum ok!
    wei, nanti kulit cempedak tu aku wat research tau, leh aku designkan jadi tali pinggang atau wallet ko ye wkakakkakakakakkakakaka

    ReplyDelete
  29. yeah baru smart...dah besar sok pasti menjadi idaman wanita nih...hehe

    ReplyDelete
  30. Apa pun still hensem.. Hehe..

    Yup.. Si kecik pun pakai baju third hen. Seb baik yg tengah tu kakak. Takkan nak bagi pakai baju ropol2 kakak dia khenn.. Haha..

    ReplyDelete
  31. sy dah selalu sgt dpt baju seken hen ted hen ni doc...huhu..ank bongsu katakan.. :p

    makin hensem la dia!

    *yup, keje company cina..sy sorg je pun melayu...ngeee~

    ReplyDelete
  32. heee ya adoiiii.........
    takleh nak komen apa2..
    nak tengok budak2 comei jer!!

    geram sangat lah!

    ReplyDelete
  33. aku anak bongsu...
    aku ada 4 orsng abang di atas aku...
    ko bayangkan aku pakai baju raya siapa...

    ReplyDelete
  34. heee...heee.. bab romper tu sebijik macam anak akak.. mesti mengelebeh sebelah bahu.. but i like it..

    ReplyDelete
  35. Comelnya Yayan..nak cubit je pipi dia yg gebu tu..

    ReplyDelete
  36. makin comel rambut sisir ke tepi gitu..hensem!

    ReplyDelete
  37. kat rumah ni pon sekenhen sangat dah terbiasa dari dolu.. marsha pon sekenhen banyak baju & peralatan baby abang nya... selagi elok kami pakai.. save a lot maaaa... can spend tempat lain pulak heheheee...

    new look, tetap comel little prince..

    ReplyDelete
  38. Belah tepi tu. Tetap comel & hensem ☺☺

    ReplyDelete
  39. adoiiiiiii comey nya dak kecik ni........off shoulder tu mahai oooo

    ReplyDelete
  40. baju recycle turun adik-beradik tu biasalah..
    selagi boleh pakai...dan masih elok..buat ape nak membazir kan...

    makin comel le zayyan ni...

    ReplyDelete
  41. bior la mcmana sekali gaya rambutnya, zayyan tetappppp comei dr apaknya tuh! Eh. Muahahahaha...

    ReplyDelete
  42. alolololo cumil bangat sik anak kamu doc!!geram daku meh nak cium cium..hehe

    ReplyDelete
  43. suka betul tgk zayyan di sana. comel banget! baju seken hen tu biasa. kami ni dah semua anak2 lelaki... faham2 ajelah. hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...