Monday, January 7, 2013

Yeayyyy...I'm start schooling

Today..is the day...

SMS dari Principal  :)

Dari besar ni..

dah besar ni sekarang...dah stat gi school...hoyeahhhh...

Jangan nangis..
Steady tau..
Takyah ngantuk ngantuk..kelas pun start at 1.30pm..
Fan MUFC mesti steady punya 1st day at school..:)

55 comments:

  1. Hensem boy mana boleh nangis ☺☺

    ReplyDelete
  2. alah doc mule2 jek nangis tu...jumpe geng nanti sure okey punye tu....lieya plak tahun ni bermula laa anak2 masuk sekolah rendah semuanye.....tgu dayyan lagi setahun plak laa masuk kindy heheheeheh

    ReplyDelete
  3. anak okey ntah ntah ayah yg tak okey niii...heheehhe...btw anak kamu hensem! :)

    ReplyDelete
  4. Kejap je Ziyyad dah jadi 'Abang Besar'. :)

    ReplyDelete
  5. Hehehe, bagus eh principal siap bagi msg lagi, suka dia tulis tears are normal..:)

    ReplyDelete
  6. all the best ziyyad.. nangis utk yg pertama kali gi sekolah tu lumrah.. tapi kalau ziyyad tak nangis tu mmg hero la..

    ReplyDelete
  7. selamat bersekolah ye budak besaa

    ReplyDelete
  8. kita tak terasa tua tp tgk anak2 dah besar dah hehe...

    ReplyDelete
  9. kadang2 emak bapak yang terlebih emo dari budak :p hehehe.

    ReplyDelete
  10. takut kan mak paknya jer yg nangis ...
    sayu tgk anak dah besar hehehehehe....

    steady ziyyad!

    ReplyDelete
  11. Good luck Ziyyad...dah besar kan...x hensem la kalau ngantuk selalu...

    ReplyDelete
  12. rasa..bapaknya yang nanges kot..hahaha

    ReplyDelete
  13. Agaknya daddy nya yg terlebih risau kot nnti hihi

    ReplyDelete
  14. YEAAYYY.. i will explore as much as i can .... Daddy chill daddy.. i'll be a good boy..
    (daddy, pls drop me a word at my email aliza@hino.com.my...nak order kek)

    ReplyDelete
  15. Aik, doc? Tak acilah...kecik2 da pupuk anak dgn MUFC. Haaaaaaaa! Oh, nak tny...jersi MU Ziyyad tu jersey ori ke? Heeeeeee!

    ReplyDelete
  16. tahniah .. tapi uncle sekarang dah hantar cucu ke sekolah.

    ReplyDelete
  17. tahniah..ape lah rasanya nk tinggal anak kat school hari pertama kan? hehe

    ReplyDelete
  18. wah...sekolah start tengah hari eh?...mesti boleh punyer...

    ReplyDelete
  19. semoga daddynya tabah...eh, ziyyad tabah! haha.. teringat pulak masa masuk tadika dulu...kih3

    ReplyDelete
  20. alah..siyyad ok je..takut makpak dia yg keriau..kehkehkeh..

    ReplyDelete
  21. salam,
    Tahniah, jgn nakal2 kat sekolah ya.

    ReplyDelete
  22. ala dun worry , teacher GA dah bersedia menghadapinyer...
    ziyyad mesti happy dapat kawan baru ...
    tapi tuler kdang2 kita teringin gak nak tengok...

    ReplyDelete
  23. nampak gayanya..daddy yg kena steady nih..^__^

    ReplyDelete
  24. satgi parents nya yg sayu bila anak happy je.. hahaha..

    ReplyDelete
  25. insya Allah..dah dapat kawan nnti..tak hinggat kat mommy ngan daddy dia pun!!!

    ReplyDelete
  26. Ziyyad nanges? Mungkin tidakkk.. Ziyyad kan macho dan hensem, kan..

    ReplyDelete
  27. bersedia untuk ke school.. ;)
    tak macho arr kalau nangis.. hehehe..

    ReplyDelete
  28. anak wak pon dh sekolah tadika jugakk.. ahHKs

    ReplyDelete
  29. rasa macam baruuu semalam tengok Ziyyad yang kecik tu dalam blog.. :D

    ReplyDelete
  30. psstt: akak tu tak mengandung tapi tak tau pandu kereta dan ai pulak dah terbiasa pandu laju.. bila ada dah yang menumpang makanya kenalah belajar pandu perlahan dari biasa..

    ReplyDelete
  31. rasa bangga kan bila anak dah sklh ni....
    tak sangka ank dah besar
    dan pak dah tuo kehkehkeh!!

    ReplyDelete
  32. Oh... Ziyyad ambil sissi petang so pagi tak adalah masalah nak bangunkan..

    ReplyDelete
  33. cair la tengok si ziyyad ni..senyuman mu menawan qolbu

    ReplyDelete
  34. ya la...bunyi macam bapaknya yg nanges keh3..

    all the best Ziyyad dear...besar sebagai juara ya!

    ReplyDelete
  35. happy scooling handsome boy..mmg btul kata pengetua tears are normal...bagusnya princpl sms lagi2..huhu..mmg susah hati klu pkr bab nurseryni..tp kdg perlu biar ank2 pndai bdikari..

    ReplyDelete
  36. ziyyad sgt2 comel masa kecik. dah besar ni makin hensem. mudah2an dia baik2 saja kat skolah ye.

    ReplyDelete
  37. tak yah kacau kerja2 cikgu tuh, biarkan aje dia dihandle kat sekolah tu.....ko mesti nangis meleleh kan wkakakakakakakkakakakkaka jgn la sedey2 beb wkakakakakakakakkakaka adehhhhhh
    MU supporter?????????????? hoh!

    ReplyDelete
  38. Moga jadi pelajar contoh.. Comel benar Ziyyad.. Dah besar anak Doc.. ;)

    ReplyDelete
  39. Assalamualaikum,
    ohhh Ziyyad dah sekolah. So...ada nangis2 tak? Semoga jd murid yg baik dan bagus dlm banyak bidang Ziyyad!

    ReplyDelete
  40. Nanti boleh citer pasal bola dan Man U dgn teacher .... hehehe

    ReplyDelete
  41. Dari tapak kaki besaq 2 jari sampai sekarang dah pun masuk sekolah..
    ..tisu mana, tisu..

    ReplyDelete
  42. Steady ziyyad. Steadyyy!!

    Balik tadika main kamera :))


    ReplyDelete
  43. Dee pergi bali 28 jan - 1 feb doc :)

    ReplyDelete
  44. yeahhhhhhhhhhhhh abang pasti boleh ! ;))

    ReplyDelete
  45. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  46. Hensem boy mana boleh nangis sklh,nanti malu ngan gegirl.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...