Wednesday, January 23, 2013

Sons, Father & Grandfather

Di satu petang..bulan Jun kot...tahun 1979...

Dan....di satu petang..September 2012..

Sapa lagi hensem?
Tak aci la...budak baju pepel tu ada background tulips...budak singlet putih tu entah pokok apa ntah kat belakang dia...Background menambahkan 35% kehenseman kan?  bahahaha...


Di satu petang...bulan berapa ntah...maybe tahun 1981..maybe awal 1982...


Dan..di satu petang...September 2012..

Sapa lagi hensem?
Kereta dah sama..Toyota..
Tak aci la..budak gambar bawah tu siap ada tie...haruslah menambahkan kehenseman dia kan...bahaha...

53 comments:

  1. ini macam sebelum dan sesudah. Tentulah yg sesudah lebih hensem sebab warna gambar pun lebih menarik ... hehehe

    ReplyDelete
  2. Ziyyad laaaaaaaaaaaaa yg lg ensemmmmm..!! hahaha..

    ReplyDelete
  3. sama2 ensem & comel..hihi..tapi tentulah yang terkini lebih hensem sebab gambar lebih menarik gitu..

    ReplyDelete
  4. ngape mengkomen bergambor backgroundnya macam kat kubur cina? hehehe

    ReplyDelete
  5. bagus sungguh kejadian Allah

    ReplyDelete
  6. Hahahahahaha! Comel. Err, nak korek khazanah lama gak. Mana aci, doc jumpe brg2 lama! Nak jugakkkkkkkkk!

    ReplyDelete
  7. Sama² comel dan sama² hensem ☺☺

    ReplyDelete
  8. hahaahahah...ape ni doc awal2 dah racun fikiran pengundi...ade aje sebab tak acinye hahahaahaha

    ape yg pasti, kat manenye kuah nak tumpah kalo tak kenasi.....comel anak2 sah2 diwarisi baka ibu dan bapanyer.....kan kan kan....

    ReplyDelete
  9. geram nengok dak baju purple tu....

    ReplyDelete
  10. like father like son. sama-sama hemsem.


    #kupon jungle gym tu xde catch apa2 pun. tp kalau yeyen nak masuk kne byr RM15. bole main sampai lebam.

    ReplyDelete
  11. Bunga tulip tu sangat cantik. Eh, tanya apa tadi...?

    ReplyDelete
  12. yang sebijik gambar daddy ziyyad dengan atuk ziyyad kat kereta tu..memang seiras...ziyyad campurannya lain..so hensem dia lebih lerr..kahkahkah

    ReplyDelete
  13. peh, ni refer gamba lama dulu sblm snap ke ape ni?
    hehehe

    ReplyDelete
  14. Aci tak aci, kedua2 z z lebih hensom dari saingan depa... he he

    ReplyDelete
  15. Aci x aci..nasib la...memang budak pakai tie tu lagi ensem hahahahaha

    ReplyDelete
  16. Budak kan polos, suci tu yg hensem tak kira dulu ke sekarang.
    Kira atok Ziyyad dulu pun suka berfoto juga.

    ReplyDelete
  17. muka mu persis bapamu ketika muda

    ReplyDelete
  18. walau yg baru nampak lebih cantik, tapi yg lama lebih bernilai tinggi..sbb jd nostalgia.

    ReplyDelete
  19. masa bebudak time tu 'tomey' je ...ahak! sekarang ponn ..

    ReplyDelete
  20. comellah yg kecik2 tu..kalau yg besar tu dikatakan comel..something wrong somewhere..btw..kamu muda lagi ye..hehehe..

    ReplyDelete
  21. Ziyyad comel sgt!! hhahaha
    okeh2.. Daddy dia pon comel jugak..sikit!

    bestnye ade gambor2 lama camtuh.. balik kampung nanti nak godek2 album lama lah~ ahaks~

    ReplyDelete
  22. ni nak bandingkan daddy ziyyad ngan atuk dia @ ziyyad ngan daddy dia..
    tapi serius cam samajer kalau lihat perbandingannyer....

    ReplyDelete
  23. hensem x hensem ni mata masing2kan but for KA memang hensemmmmmmmmmmmmmm! hehehe

    ReplyDelete
  24. tentu-tentula anak yg lagi hensem dari daddynya :)

    ReplyDelete
  25. of coz la anak lagi encemmm lagi lak ada tie camtu.. huhu..

    ReplyDelete
  26. budak singlet putih tu apesal garu2 celah peha tu ? ada tungau gigit ka ? hehehe

    ReplyDelete
  27. Gambar #1 - budak singlet putih tu...mmg serius ka terkejut kena tinggai sorang? kalau mmg serius.....hmmm patutla jadi dokter :))...

    Ni yg pakcik slalu kata..50 + 50=120....mak+bapak=anak lagi hensemmmm.... hehehe

    ReplyDelete
  28. ehh samalah muka atoknya ngan daddynya time memuda..kopipes gituuu..

    ReplyDelete
  29. aci tak aci.... haruslah anakmu lagi encem hahahahha...
    redhalah dengan kenyataan ini :D

    * kat awana ada ekon...cocer pun tak lah sejuk sgt cam kat CH but cool gak ler..
    tapi kalo naik kat atas genting tu, ok lah...sejuk gak...

    ReplyDelete
  30. semua pon comel2 belaka...... :D

    ReplyDelete
  31. kereta pun dah semakin tinggi bumbung belakangnya.... hahaha

    ReplyDelete
  32. Seacuan je hgopenyer.. dr grand dad, daddy, ziyyad pusing2 tu jugak pattern nya.. Color pd gambar tetap tidak boleh dijadikan faktor perbandingan haaa... Ziyyad memang lagi hensem..

    ReplyDelete
  33. ke mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi...

    bagaimana acuan begitulah kuihnya...

    dah tahu jawapannya siapa lagi hensem???

    ReplyDelete
  34. hahahah dua2 pun hensem dan comei..

    ReplyDelete
  35. seronok kan bila dapat tengok gambar2 lama...mengimbau nostalgia gitu...hehe

    ReplyDelete
  36. gambar lama tu sangt berharga ye..
    kenangan yang tak boleh di ulang kembali la..kan??

    ReplyDelete
  37. Gambar lama = klassik.. Gambar baru = ohsem.. Kene simpan betul2, gambar turun temurun ni nanti. Hehehe

    ReplyDelete
  38. muka sama... saiz ja laen.. kale gambo pon laen..
    ( x menjawab soklan betul.. hehehe...)

    ReplyDelete
  39. anak ko lagi handsome wakakkakakakakakka siyes nih! wkakakakaka

    ReplyDelete
  40. Hensem pun anak sapaaaa? cucu sapaaa?

    ReplyDelete
  41. Semua hensem, dengan datuknya sekali. Boleh? Betoi, tak bodek. & very strong family resemblance, terutama sekali ayah & atuk :)

    ReplyDelete
  42. bestnya masih ada foto-foto semasa baby!!!

    ReplyDelete
  43. Salam

    Apa2 pun untung Dr, ayah dah pegang kamera masa tu...mama pun suka kamera, rasanya tak pernah lekang dr kamre sejak berpuluh tahun2. Masa zaman ada filem memang teruk,sentiasa cuci gambar!

    Dua2 hemsem!

    Skr mama tgh buat scrap book utk anak2!

    ReplyDelete
  44. Tengok ziyyad, tengok zayyan, tengok father dia........



    Org kata,
    Mesti mommy dia pun come juga :)

    ReplyDelete
  45. like fathet like son. must be they likely their grandfather...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...