Monday, January 28, 2013

Hantaran unik..


update cepat cepat sambil jenuh menekan virtual keyboard kat tab ni...semalam adik bongsu aku tunang...pagi ni aku baru balik dari JB...aku&wife sponsor macaron..tak jadik buat tower..letak dlm bowl tu aja...Yg best nya hantaran adik aku bagi kat tunang dia salah satunya tu baju outdoor kaler biru tu..baju Columbia..sesuai katanya sebab bakal laki dia nih kaki pancing laut dalam...so utk hantaran kawin nanti katanya dia nak bagi set kepala pancing yg bulat tu...mahal ribu ribu gak katanya...tak kisah la..asalkan mak ayah aku senang dpt stok ikan kerapu/pari/tenggiri fresh bila boyfriend dia(skrg tunang) balik memancing...aku kalau balik Jb pun tumpang sekaki merasa..keh keh..nasib la hobi tunang mancing..kot hobinya main boling?  nak letak bola boling kat hantaran? haha..okeh la..jenuh menaip kat tab ni...chowwwww....

38 comments:

  1. Dr ...guna apa update guna tab ni ...
    CA dulu ...pun sakit jiwa gak guna keyboard ni ....lama lama ok dah ...

    ReplyDelete
  2. kalau minat kereta agaknye dapat hantaran kereta x..haha

    ReplyDelete
  3. Alaa bestnya macaron tu.....sesedapss

    ReplyDelete
  4. kalau hobi dia main boling, kenyanglah doc makan pin boling .... hahaha

    ReplyDelete
  5. yeah!! tahniah berjaya hapdet pakai tab! hahaha!!

    saya tengah membayangkan dulang hantaran untuk saya pulak nanti. pihak lelaki tah payah fikir banyak. senang aje...

    lens, lens lagi, filter, macro filter, kuikuikui!!!

    ReplyDelete
  6. Seronok la tunang dia...jangan tetiba tunangnnya tukar hobi moto besau...merasa tunangnya dapat hantaran moto...keh3

    ReplyDelete
  7. kalau nak budget, bagi mata kail je..hehehe..

    kalau terlebih budget, bagi bot fiber utk laut dalam..hahaha

    ReplyDelete
  8. mmg unik tu. kalau dah hobiya itu... hantaran yg dibuat pun berkaitan dgn hobinya kan!

    ReplyDelete
  9. tak terlarat nak mengangkat kalau hantaran bola boling doc...haha

    ReplyDelete
  10. assalam doktor..menggalak kan lagi pi mancing tu..he he..
    kawan2 acik yang dapat suami kaki pancing..mula2 sebelum ada anak..siap ikut lagi..bila dah anak..tiap kali nak pi mancing..moncong he he..

    ReplyDelete
  11. Bagi benda praktikal gitu senang, konpem berguna.
    Macaron tu lagi bagus, masuk dalam mulut, lagi
    praktikal, kehkehkeh, I like!

    ReplyDelete
  12. waahhh gituu...sonok bg hntaran mcm tu, nmpk die sokong hobi tunangnya tuh..bnda tu pun pakai kan. macaron hari tu, yg budak2 la suka, atok nenek kerut2 dahi makan...manissss katenyer..hahaha..tengs doc n kak fiza!

    ni ha cth gmbr popia vietnam http://hanamemories.blogspot.com/2010/01/popiah-vietnamese.html

    ReplyDelete
  13. ok la tu ..dia hadiah baju..pastu nk bg kepala pancing tu..nasib baik dia x bagi tong ikan..ahaks!

    ReplyDelete
  14. Ha'a senang je, bagi hantaran ikut hobi. kalau hobinya pelik2 pulak..gumana tu?

    ReplyDelete
  15. Sgt colourful tgk macaron jd hantaran tuh :))

    ReplyDelete
  16. Memang unik klu hantaran letak kepala pancing..macaron tu nmpak menarik la..

    ReplyDelete
  17. Nampak cantik macaroon kaler biru pirus tu...

    ReplyDelete
  18. Nape x buat macaron tower? Kalau x sure cun kan!

    ReplyDelete
  19. haha..kalau dia minat racing keta..jenuh nak bg sebijik keta ..

    ReplyDelete
  20. Mmg hensem lah hantaran ni....tapi...kalau sekarang sulah hensem...mcm ne kalau kahwin nanti...pening plak nak bikin lagik hensem....ahakz

    ReplyDelete
  21. berentri di mana-mana..., blogging di mana pun janji ada line tenet.., terbaiklah entri xda perenggan tu faham lah !

    ReplyDelete
  22. Saya dah agak macaron Fiza akan jadi barang hantaran juga suatu hari nanti. Memang menawan, simple jer letak dalam bowl camtuh. Cuma, kalu ada kaler yang lebih ceria, mcm kaler kuning terang ker... merah ker... harus lebih menawan.

    ReplyDelete
  23. hahaha...... lain dari yg lain,ok gak tu, nasib baik hobi memancing, kalu hobi fotografi........ mau di letaknya dslr D800.. 10k kot satu dulang

    ReplyDelete
  24. terbaik macaron tu bro ziyyad. nampk cam sodap. nnt bila sya kawin, boleh tempah ni. hehe

    ReplyDelete
  25. hah hah hahhhh!!
    runtuh dulang hantaran kalau bagi bole boling sejibik!!

    ReplyDelete
  26. comei perkh walaupun duk dlm bowl je macaron tuh...
    mmg lain dr lain kalu dpt hantaran brg2 memancing tp apa salahneyr kan

    daddy ziyyad johor kt mana?

    ReplyDelete
  27. wah wah....selamat bertunang kepada adik doktor...hobi memancing membawa hasil, kira ok la...

    ReplyDelete
  28. selamat bertunang utuk adiknya,,elok jugakkan..hantaran berdasarkan minat,,bermanafaat tu...

    ReplyDelete
  29. hobi memancing ye?...bakal suami adikmu dan suamiku serupaaaaa

    ReplyDelete
  30. Doc, i pun dah minat mancing tau..ari tu mcm x suka..pas tu sebab dpt ikan besar2 terus tersuka lak...

    ReplyDelete
  31. Memang leceh menaip guna tab .. Selamat bertunang utk adik doc... Takde ke gambar adik tu? Nak tengok juga..

    ReplyDelete
  32. oklah hobi mancing ni.. KA Pun suka hehehe

    ReplyDelete
  33. boleyyyyy abam ipar tumpang mkn ikan kerapu segorrr!!

    ReplyDelete
  34. skrg hantaran mmg advance2 kan..
    zaman sy dulu set bedak safi jew hewhewhew

    ReplyDelete
  35. Hantaran yang praktikal. Investment untuk dapat ikan fresh yang sedap. Macaron pun practical sebab boleh seluk tangan dan ngap. Okeh, saya jeles dengan orang yang dapat macaroon tu.

    ReplyDelete
  36. Amboi canggih nya hantaran...siap bagi baju untuk memancing tuuuuu.

    ReplyDelete
  37. waaa makerun tu letak cenggitu ja ka?

    ReplyDelete
  38. macaron tu menarik perhatian.. ;)
    dapat makan ikan besar2.. bestnyeeeee..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...