Sunday, December 2, 2012

Tiffin Biru

 
the famous 'tiffin biru' 
semalam..bertempat di kediaman Chef Mat Gebu, telah selamat berlangsung majlis gathering 'Bloggers Selatan'. Kisah lanjut dan gambar gambar, esok aku up date. Ni nak pergi majlis kenduri orang kawin.  :)

35 comments:

  1. Baru ku tahu tiffin itu mangkuk tingkat rupanya.....huhu
    -Selamat menikmati lauk kenduri.. :D

    ReplyDelete
  2. sejak semalam saya klik ini blogggg

    hahahhaa..

    thanks join jua akhirnya...

    ReplyDelete
  3. as salam

    memang familiar tiffin biru ni...
    blog dts memang best:)

    ReplyDelete
  4. Best best..
    Cik mat masak apa doc?
    Sure sedap kan.

    ReplyDelete
  5. Wah hari ni majlis kahwin pula ye.. Makan dan makan lagi... Air tangan Cik Mat Gebu memang terbaik!

    Tak sabar tunggu entri dan lihat gambar dari kamera Doc.

    ReplyDelete
  6. Salam

    Tiffin yg sentiasa dinanti...
    sayang tak dpt ikut!
    Tiffin dis nsmpsk sds klas dan jarang ada tiffin mcm tu.

    ReplyDelete
  7. Assalam doktor..cantiknya tiffin cheffmat..sesuai dengan kesedapan mknanCMG

    ReplyDelete
  8. kah kah kah...makcik tak sempat bertandang seminggu ni..tup tup hari ni..scroll ke entry bawah.....tgk gambar.....tertanya sendiri..." aik???? apasal bapa DZ dah berubah jadi macam rupa samsul ghau ghau?....ha ha ha tu lah dia kalu serbu tak pakai helmet...

    ReplyDelete
  9. wahhhh..ada mkn2 apa kat sana?
    huhu

    ReplyDelete
  10. tak sabar nak nntkan stori mori :D

    ReplyDelete
  11. ehhh.. jgn lupa letak pic di album FB.. saya nak amek buat story jugak.. okeh abg long?? ehehehe~

    ReplyDelete
  12. saya pun baru tau tiffin tu mangkuk tingkat.. tapi tiffin biru tu memang cantik..

    ReplyDelete
  13. jawa panggil 'tepen'..

    klasik la tiffin biru tu.

    ReplyDelete
  14. ada lagi org guna tiffin biru ni ek?

    ReplyDelete
  15. Wah mesti cmg masak special kan..meleleh tgk blog dts

    ReplyDelete
  16. Berkenan tengok tiffin carrier tu :)

    ReplyDelete
  17. kawan saya.. orang Melaka..panggil 'tepen'

    ReplyDelete
  18. Kakak ada juga gambar ini tapi tak secantik DSLR punya klik-klik.

    Terima kasih sudi berbicara dan maaf dari kami sekeluarga atas segala kekurangan pada pertemuan yg singkat itu.

    ReplyDelete
  19. cantik gila benda alah ni, baru aku tau nama benda alah ni tiffin!

    ReplyDelete
  20. CiM panggil mangkok tepen. Isi botrot kenduri kendara.

    Lama lg ke di jb?

    ReplyDelete
  21. jauhnya ke JB.

    mesti makan sedap-sedap kat teratak cik mat gebu kan. jelesss

    ReplyDelete
  22. Baru tahu itulah rupanya tiffin biru..dpt tengok depan mata..cam tak caya..salam kenal doc faiz..:)

    ReplyDelete
  23. ooooooooo love the tiffin....
    bestnya berjumpa2an....

    ReplyDelete
  24. confirm dpt mkn food yg sedap2..

    ReplyDelete
  25. Siapa yg bertuah dapat bekal dalam tiffin biru tu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...