Friday, December 14, 2012

The Hobbit


Semalam 13 December..hari pertama tayangan The Hobbit...kami pi tengok..gigih kan..:)
Kami penggila LOTR, memang ternanti nanti The Hobbit ni..
Tentang novel The Hobbit tu, memang tak berganjak dari muka surat 10 pun last aku baca..haha...so balik rumah lepas tgk movie ni, boleh study balik jalan cerita tanya wife aku yg dah lama khatam novelnya..

Filem ni sangat best.
Yang paling best, ending dia..
Semua orang terpinga pinga dalam wayang tengok ending dia..
Wakakakaka..

So, buat penggemar LOTR, go and get your ticket..:)

42 comments:

  1. Oooo...tengok Hobbit rupanya... Patutlaa sunyi jer semalam...hehehehe. Tapi kita kena study LOTR dr awal la rasanya kalau nak tengok Hobbit or even LOTR itself.

    ReplyDelete
  2. suami isteri sama2 minat, sng la kan..boleh nonton sama2. :)

    ReplyDelete
  3. si adam sibuk ajak mak dia tgk the hobbit.
    mak dia bolayan.
    jam skrg harga tiket wayang lg bagus beli makan diorg kehkehkeh!!
    tggu je la.. nnt mak diorg donlud on9 je. foc :P

    ReplyDelete
  4. husband tak suka tengok LOTR.. ngarut katanya..haishhh.. hahaha..

    ReplyDelete
  5. wihu.....





    berabad tak pecah panggung beb!

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. eden nengok LOTR yang bahagian 2 (the two tower kalau tak salah) je. haha

      Delete
  7. anak2 bujang doc pun polow sekali yeak...okey tak dieorg dlm cinema tu ....


    dayyan penah bawak sekali jek ari tu....tu pun pilih yg mlm sbb nak suruh die tdo hahaahahahh

    ReplyDelete
  8. best yerk.. akakni rasanya tak leh kot sebab LOTRpun tak tengok..
    akakni layan kartun disneyjer...

    ReplyDelete
  9. Makcik tak berapa suka LOTR.....tak berapa nak paham.....otak half-century susah nk absorb kot....malaih pikiaq la...

    ReplyDelete
  10. memang follo LOTR...
    and dah niat nak gi tgk citer nie...
    tapi ntah termakbul ntah tak....hurmmm...

    ReplyDelete
  11. Macam ending tak best je bunyi dia.. Hehe..

    ReplyDelete
  12. kurang minat...

    last aku tgk istanbul aku dtg...hehe...best gilak citer tu...tapi donlod je la...kehkeh...

    ReplyDelete
  13. fendy suka ni.mmg dia tggu sgt.nk pi tgk malam ni :)

    ReplyDelete
  14. Dah lama tak jejak panggung sejak anak berderet nih. Beli DVD jer lah nnt ☺☺

    ReplyDelete
  15. Wahh semangat betul doc sekeluarga.. gi tgk wayang ekk.. :) Weols jarang sgt.. tengok wayang.. :)

    ReplyDelete
  16. tak pernah masuk pawagam hehe...layan dvd kat rumah ja...

    ReplyDelete
  17. Salam sejahtera Doc.
    hehe org pendek tu ke? mama tak tau...
    Mama baru nak cuba baca buku anak anne Frank- diary a young girl-katanya kisah sedih zaman perang 1942, dia menulis di attic!

    ReplyDelete
  18. cissss dah pg tgk!!jealous

    bdk2 ok x dlm wayang tgk citer nih?
    ingat nk g tgk esoko

    ReplyDelete
  19. Buku LOTR jenuh nak baca...sampai m.s 7 dahlupa watak2 kat pg sebelumnya... jenuh dok ulang....rasa kena buat nota kecik , tak pun highlightmacam baca buku sekolah... klu tak tak faham...

    ReplyDelete
  20. Saya bukan peminat LOTR .... sekian ... hahaha

    ReplyDelete
  21. bukan penggemar citer LOTR.. hehehe

    ReplyDelete
  22. bawak anak2 skali?
    saya tak berani.

    ReplyDelete
  23. Lama dah x bawa anak2 gi tgk wayang....

    ReplyDelete
  24. haah best jugak layan cerita ni dulu...teringing nak tgk yg ni :)

    ReplyDelete
  25. den kalau bawak hero den sure huru hara dibuek nyo...haha

    ReplyDelete
  26. saya penggila LOTR...belum berkesempatan tengok..hubby kata nak ajak saya sebab kami berdua memang suka LOTR...tapi kalau nak g..kena g tayangan lewat malam la..takkan nak bawa si kembar dua org tu?

    ReplyDelete
  27. hahahah siot je.igt tegar sgt skali tgk x bganjak mukasurat 10 ye? betuah!

    aku xpandai la lotr2 nih. dasar kg! cuba tapi tak masuk. lol.

    ReplyDelete
  28. dah lama tak tengok wayang.... geng kaki wayang semua dah kerja jauh....

    ReplyDelete
  29. Kawe pun dah lama tunggu. Cuma agak dissapointed ckit lah. Akan diluahkan di blog manakala tepat jam 11 nanti.

    ReplyDelete
  30. kalau Doc terpinga2 kat ending, akak komfom terpinga2 dari wayang start lagi, tak minat la Doc

    ReplyDelete
  31. bro...kalau miss 1 episode LOTR adakah filem Hobbit ni boleh difahami atau mmg kena layan LOtR dahulu.

    ReplyDelete
  32. Hola doc!

    Lama dah tak tgk wayang!

    Tak boleh buka ikimfm kat sini dah masuk 3 minggu...tak tahu kenapa ntah... frust ni!

    ReplyDelete
  33. Assalamualaikum DZ

    memang gigih...he he

    ReplyDelete
  34. wow..dee tak sabar nak tgk..anak2 ok ke doc? brp lama show?

    ReplyDelete
  35. teringat masa mengandungkan dak Kakak.. amat gigih nak tengok 1st day tayangan Spiderman.. kihkihkih..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...