Sunday, December 9, 2012

Malaysia Vs Thailand: Semifinal Piala AFF Suzuki 2012

~ aummmmmmmmm !! ~

Selamanya…selamanya…
Selamanya…Sokong Malaysia!!
Hey lelelelela
Ohh…ohhh
Hey lelelelela
Ahh…Ahhh
Harimau Malaya…
Harimau Malaya…
Harimau Malaya…
Harimau Malaya…
 
 
~ ya Allah..permudahkan lah urusan kami ke stadium petang ni, mudah dapat parking, mudah naik LRT,dapat port terbaik kat stadium~
 
~ ya Allah...anugerahkan lah kemenangan selesa buat skuad Harimau Malaya, supaya tak payah risau masa main timbal balik kat Siam nanti~
 
Ameeeennnnn

15 comments:

  1. wah beshnya nak g stadium..x sabar tunggu malam ni...

    ReplyDelete
  2. Aminnnn....

    (MRR2 akan sesak lagi petang ini...)

    ReplyDelete
  3. semoga selamat bersesak & membakar lemak kerana berpeluh ye doc.. :)

    ReplyDelete
  4. oh..kita tengok kt tv je lah! semoga Harimau mengaum lagi malam ni..

    ReplyDelete
  5. Permudahkanlah semuanya. Amin.
    Tapi ada satu blogger femes kata kalau Msia memang dia nak bogel di Pavilion!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh bukan tuan blog ni ke hahahaha wakakkaka

      Delete
  6. phuhh!!
    semangat waja!
    g.luck malaysia!

    ReplyDelete
  7. Wah.. Best kalau dapat tengok di Stadium. Tahun ni tak pergi ke stadium macam 2 tahun lepas. Memang suasana yang sangat best.

    ReplyDelete
  8. Pakwe je pi le, aku?????????
    Xleh ikutttttttt sbb ada 3 handbag mau follow!

    ReplyDelete
  9. Aummmmm, jgn bawak mercun doc...satgi kena tangkap :))

    ReplyDelete
  10. amin...doc jerit kuat2 sikit kasi gegar itu stadium!!

    ReplyDelete
  11. serii..

    apapun tahniah..

    jgn lupa syer pic

    ReplyDelete
  12. Kecewa sikit Malaysia just seri, harap kat Thai nanti harimau bangkit la..

    ReplyDelete
  13. Serilah. M'sia kena kerja keras kat thailand nnt.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...