Saturday, December 8, 2012

iPhone 5 Gadjet Impian

Sana sini sibuk pasal kontes henfon impian..

Aku pun ingat nak upgrade la jadi blogger tegar...

Langkah permulaan....



"Jom sertai kontes henfon Cokia Edisi Terhad,  Gadjet Impian Anda di blog Macam Macam Ada"




ada tak yang berminat dengan cokia lama aku ni..
power woiii..
jatuh bersepai, assemble balik, ketuk2 sikit  ...boleh pakai balik.
kah kah kah

22 comments:

  1. siapa nk sedekah iphone5 nih kat sy?
    amt dialu2 kan
    hahahaha!!!

    ReplyDelete
  2. Salam Tuan,

    Pagi ni makan apa...
    Mama memang kalahlah bab hp ni.
    Oh ttg buku di bwah tu, ni anak2 mama suka, dua org gila dgn novel ing.hehe anak mama senyum bila doc baca sampai muka 9! teruskan membaca,,doc kan sibuk tapi sempat membaca.

    ReplyDelete
  3. Ada org kata hp cokia tu buat sendal pintu aje skrg ni .... hehehe

    Sadis

    ReplyDelete
  4. patutlah ramai dok syer dlm fb..

    daku nk join doktor punya versi .

    hahahaa

    ReplyDelete
  5. CA punya ...dah buat tahlil.....

    ReplyDelete
  6. Simpan nanti dh tua leh wat muzium wei, leh charge entrance fee

    ReplyDelete
  7. salam
    bg akak,hp model lama2 dulu lbh tahan lasak...jatuh byk kali pun still ok lagi...

    ReplyDelete
  8. Henpon skarang manja......tak boleh cedera sikit pun.......

    ReplyDelete
  9. kalau dulu, tak risau hp jatuh. tanggal bateri pun bila pasang elok je.
    skrg..kemain jaga lagi. calar pun tak boleh. ^__^

    ReplyDelete
  10. Walaaaa.....jatuh terbarai tak de apa2 erk...mmg baguih laaaa......ahakz

    ReplyDelete
  11. Simpan lama sikit bolah jadi barang vintage tu..

    ReplyDelete
  12. Salam kenal blogger yg dihormati. Terringin juga, tp casing tukar dulu blh? hehehe

    Akak menjemput rakan2 menyertai GIVEAWAY 001 CHEEZE MAZ .Link cara2 penyertaan ada di : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

    Jika tiada masa menyertainya, harap sangat2 dapat membantu akak dengan :
    1) Tekan butan G +1 bagi entry http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html
    2) Vote akak di denaihati. Cara nak vote akak ada di entry : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html

    ReplyDelete
  13. Memang masing2 sedang rancak meraih undi.. hmm.. Handphone Nokia model 3310 paling lama saya guna. Tahan lasak dan tak pernah buat hal.. Takut sangat hp smartphone jatuh..Dengar kata 'manja' sangat..

    ReplyDelete
  14. Saya ketinggalan la pasal gadget impian ni....huhu...

    ReplyDelete
  15. Hahaha...telefon kita adolah samo hebatkan telefon tu jatuh pun x jadi apa(,")

    ReplyDelete
  16. Gadget hp ni slow skit la tp klu gadget kamera saya laju jer. Hehehe (mcm la pandai sangat)

    ReplyDelete
  17. kira lebih canggih lagi la hempon cokia yang nak dipertandingkan ni dari hempon aku yang lebih berusia ni..

    bila nak start kontes ? hahahaha

    ReplyDelete
  18. Phone sekarang canggih tapi terlalu fragile..phone lama lebih durable kan?

    ReplyDelete
  19. Canggih ni. Rasanya Apple akan keluarkan iPhone 7 berdasarkan model di atas. Haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...