Wednesday, December 19, 2012

Azam Tahun Baru 2013

Copy paste sahaja azam tahun baru 2012.
Sekian.


:)

47 comments:

  1. aku ada...nanti aku update eh nok...

    ReplyDelete
  2. hehe copy azam tawon 2008 pun boleh paaaaaa....:)

    ReplyDelete
  3. hihi tak payah susah2 pikir azam lain....... :)

    ReplyDelete
  4. tak pernah berazam setiap kali tiba th baru...kerana setiap hari...berazam menjadi lbh baik dari hari sblmnya..:)

    ReplyDelete
  5. Salam Tuan.
    Bagus betul doc ni...siang2 dah ingat!

    ReplyDelete
  6. alaaa.. buat la link wishlist thn neh.. mls nk cari.. hahaha~

    ReplyDelete
  7. Hahhaaaa...hampeh tol... Adoyaaaiii...

    ReplyDelete
  8. tahun ni mcm takder azam pulak. hahahahaa

    tahun 2013, copy azam 2011 :p keh keh keh

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum DZ

    alamak....mana azam tahun lepas...nak copy ni...

    ReplyDelete
  10. samalah kita , x capai 100% lagi azam 2012. so BF tahun 2013 hehehe

    ReplyDelete
  11. copy paste...delete ada tak? hehehehehe

    ReplyDelete
  12. Mana dia azam doc tu? Nak jugak tengok - mana tahu boleh copy paste jugak utk saya .... hehehe

    ReplyDelete
  13. muahahhaha....sabor je lah ye!

    byk yg achieve tak?

    ReplyDelete
  14. hehehe..
    sama! mana azam tahun2 sudah yg belom tercapai.. bawa ke tahun depan..
    hahaha~

    ReplyDelete
  15. yang dicopy paste tu azam tahun bila tu? hahaha..

    ReplyDelete
  16. Punyala bersemangat nak mai baca, tengok2..kahkahkah!
    Saya tak pernah ada azam tahun baru. Boleh gitu? Hehe..

    ReplyDelete
  17. Hahaha...Tak payah nak fikir2 yer. C&P jer tahun lepas nyer.

    ReplyDelete
  18. tu dah berapa kali kopipes dah tu..azam 2013 saya blm pikir hahahah

    ReplyDelete
  19. hehehe..tahun 2012 pun takde azam..camno tu...

    ReplyDelete
  20. cer bagi link azam tahun lepas tuh wkakakakakakkakaka

    ReplyDelete
  21. tahun 2012 tak ada azam, tahun 2013 nnti baru ada tapi rahsia

    ReplyDelete
  22. Ok la tu.. Kurang2 dh berazam.. walaupun copy paste..

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum...

    Hehehe.. setuju sbb azam tahun 2012 masih xtercapai...

    Salam perkenalan..

    ReplyDelete
  24. Mana pulak azam kita tu ekk..? Kurrr...kurr..azammm...azammm!

    ReplyDelete
  25. Hihi...bererti thn ni belum tercapai le semua yg di azamkan last year ye doc?

    Glass beverage dispenser tu mamalong Beli di pakson doc.

    ReplyDelete
  26. alamak..azam thn 2012 pun dah tak ingat ni. teruk! camne nak copy paste..^__^

    ReplyDelete
  27. semestinya kita ada azam baru...

    ReplyDelete
  28. mesti azam 2012 tak tercapai ni....

    ReplyDelete
  29. heheheh azam thn 2012 nk kurus mmg tak tercapai lg, betul2 mmg kene copy paste thn dpn

    ReplyDelete
  30. nak kena tgk entry thn lepas la nih kannn.. kikiki

    ReplyDelete
  31. ~ hehehe copy Azam 2012, Good Idea.. tapi Apa Azam 2012 pon ntah...shja jalan-jalan nama blog ada mcm sama skit hehehheehe....

    http://asalmasukduit.blogspot.com/

    ReplyDelete
  32. I am really thankful to the holder of this web site who has shared this impressive piece of writing at here.


    Review my website; golf 7

    ReplyDelete
  33. Hi I am so thrilled I found your site, I really found you by
    accident, while I was searching on Yahoo for something else, Anyways I am here
    now and would just like to say thanks for a tremendous post and a all round exciting blog (I also
    love the theme/design), I don't have time to go through it all at the moment but I have bookmarked it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read more, Please do keep up the awesome job.

    Here is my web site; golfsimulatoren

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...