Wednesday, November 28, 2012

WW: Colorful Fountain




50 comments:

  1. penah lalu je kot setia city mall..bebudak mesti suka benda ni kan...hehe..

    ReplyDelete
  2. cantik...ni kalau si kembar nampak sure ralit ni...

    ReplyDelete
  3. cer tyer GB camner dia wat fountain tu gerak2 pakai photoscape jek... rasa nak tau jugak.. nnt nak tyer dia. hehehe

    ReplyDelete
  4. Huu mak aihhh canteknyaaa! I like!

    ReplyDelete
  5. haah.. pakai photoscape boleh buat gambar gerak2...

    ReplyDelete
  6. tak pernah sampai lagi waktu malam kat sini. menarik jugak.

    ReplyDelete
  7. kat tower 3 petronas pun ada juga.tp henpon cap ayam i tak bole nak capture secantik mcm ni.

    ReplyDelete
  8. wau cantiknyer...
    kagum si pengambil gambar..
    kat manani..

    ReplyDelete
  9. Setia City Mall ni SP Setia punya agaknya ye.
    Cantik. Macam dekat Sentosa Island... boleh menyanyi lagi.

    ReplyDelete
  10. cantik!! mall baru ni kan doc...tingin nak pergi ni sbb ade H&M...nak pi yg kat lot 10 penoh jek org H&M nyer.....

    ReplyDelete
  11. cantik!
    mcm kt luar negara je kan? ke mmg kt luar negara nih.

    apapun mmg sgt cantik!

    ReplyDelete
  12. Setia city mall? Boleh nmpk kat bangunan die tu. Heee~

    ReplyDelete
  13. cantikk. bila lah nak sampai.. just pernah gi masa kat Sentosa Island dulu.. mak aaiii.. 20 years ago. hee

    ReplyDelete
  14. Cantik...kenapa xde ziyyad dlm gambar...

    ReplyDelete
  15. ni yg gB buat format gif tu ke?

    ReplyDelete
  16. Cantik la...rasanya area Gurney Drive tu ada juga ala-ala colorful fountain ni..tapi tak pernah lagi tengok waktu malam sebab selalu lalu petang jek

    ReplyDelete
  17. wow! cantiknya..colourful ya..tak pernah spi lgi kat sini.

    ReplyDelete
  18. yeyyy.... dah sampai...

    nape x buat gerak2 macam gB... ihhiii...

    ReplyDelete
  19. Cantiknya. Tak pernah sampai lagi setia city mall ni. Mcam best je nampak.

    ReplyDelete
  20. Selain jelez kat GB saya jugak dah mula jelez kat awak Dr!

    ReplyDelete
  21. cantiknya.... klu bawa anak2 mesti diaorg ralit tgk ni

    ReplyDelete
  22. cantik.anak-anak suka tengok pancutan air

    ReplyDelete
  23. Salam Tuan,

    Tgk air, tgk awam dan mcm2 lagi, memang tak pernah puas. Melihat kebesaranMu Tuhan!

    ReplyDelete
  24. cantik sgt. tingin nk p..

    jom singgah baca sebentar.. =)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/11/7x-umur-dunia.html

    ReplyDelete
  25. Baru ni tengok GB buat fountain menari..

    ReplyDelete
  26. I like da rhythmic one. macam syok je tengok. but water fountain kat spa jugaklah yang menenangkan jiwa. hik hik hik

    ReplyDelete
  27. pergi tempoh hari Setia City Mall pada siang hari...so tak dapek nak tgk air pancut warna warni nih...huhu

    den dah reply pasal spek hitam tu yo...

    ReplyDelete
  28. ohhhsemmmm!!! cekcepat buat animation eh! ;D

    ReplyDelete
  29. cantik cantik!
    tapi kan lebih cantik kalau leh mandi manda men pancut2 air kan!
    ohsemnya!
    wakakkakakakakkakakakaka

    ReplyDelete
  30. Kagum! Sebab lampu air tu kaler Pepel!

    ReplyDelete
  31. kan ke kat sini selalu orang maha ramai...camna doc boleh ambik gambar tanpa 'gangguan'?

    ReplyDelete
  32. nicely captured!
    tak tido malam nak ensure benda ni siap on time dulu :)

    ReplyDelete
  33. ahhha..,X statik pon chantek ni doc.. gudjob., keep it up yee

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...