Friday, November 2, 2012

Happy weekend !!





Boring la daddy..Jom la gi jalan jalan..berendam rendam berenang renang kat swimming pool....Lagipun next year ziyyad dah start school...nanti stress tau kalau tak tenangkan fikiran dengan berjalan jalan...




ps: sebenarnya daddy dia yang nak jalan jalan! bahahaha

33 comments:

  1. cheeeeeehhh....cantik punya alasan tuh!

    ziyyad mmg comel sungguh kan? jaga dia elok2 ya DZ..

    ReplyDelete
  2. alasan yg boleh diterima pakai tu... hehehe...

    kami pun plan nak pegi pantai weekend ni, tapi cancellah memandangkan cuaca hujan je skrg ni.. huhu...

    *baby zayyan saya dah 2 bln setengah skrg ni :)

    ReplyDelete
  3. Perghhhh....beso2 esok leh geng ngan bapak.

    ReplyDelete
  4. ishhh budak hensem ni.....pst pst, baru makcik ingat...yang gym doc bersawang tu......depa celebrate haloween kotttt sbb kat QB ni pon ada tempat yang bersawang gitu....

    ReplyDelete
  5. Nak jalan mana tu sayang. Auntie seronok tengok anak-anak happy macam tu.

    ReplyDelete
  6. dah tau dah niat daddy ziyyad tuuu!!hahaaha...

    ReplyDelete
  7. separuh bogel. patut wat tajuk 'Jejaka Z di tepi kolam mandi' ala-ala Mangga Mag.

    happy weekend doc.

    ReplyDelete
  8. Bebudak pon tau boring yer ☺☺

    Have a great weekend DZ & family.

    ReplyDelete
  9. nampak pic ni mcm kolam bercantum dgn laut.
    happy wiken ya DaddyZ & family :D

    ReplyDelete
  10. Dah agak dah ....bapak yang lebih2 ni ......

    ReplyDelete
  11. Along..ni pic kt ne?

    ReplyDelete
  12. anak-anak pun keboringan juga..lagi-lagi weekend ni abah diaorang ada perkhemahan sekolah

    ReplyDelete
  13. hahahaha.. dan2 pakai nama anak.. muahahahaha..

    ReplyDelete
  14. sekarang nak g jalan-jalan kena pakai nama anak-anak baru dapat jalan-jalan.. hahaha...

    ReplyDelete
  15. as salam

    sonoknya dia gi swimin pool.. :)

    ReplyDelete
  16. Nak ke mane musim2 ujan ptg ni? Huhuhuhu!

    ReplyDelete
  17. nak jalan jalan kena tgk cuaca... kalau windy pouring and guruh-ing... renang kuak kupu kupu atas katil itu heaven... hehehe

    ReplyDelete
  18. berenang-renang ke tepian...


    cantik alasan daddy ziyyad!

    ReplyDelete
  19. common tactics...! daddy yang nak jalan-jalan..anak2 jadi subject ye..haha....sekarang ni asyik ujan je...berjalan-jalan jangan lupa bawak payung.

    ReplyDelete
  20. hahahah.. daddy dia yg nak jalan bagi alasan anak plak yer.. tak per ada rezeki pergi je laa mana yg disukai dan dihajatikan doc.. :)

    ReplyDelete
  21. Tu diaaa kolam tu luaihnyaaa! Baek2 berenang tu nanti terlajak ke laut, kehkeh! Pak budak yg nak jalan sebenaqnya naa :D

    ReplyDelete
  22. bestnya laut dan kolam sama je...happy weken

    ReplyDelete
  23. bestttt...berenang dan berendam :D

    ReplyDelete
  24. Fuh lama tak jenguk blog sahabat neh...kat mana tu bro...?

    ReplyDelete
  25. wahhhhhh kat mana tu?
    anak2 kita memang selalu dijadikan 'alasan' hehehehehe...

    ReplyDelete
  26. Jom kita pi dekat-dekat, tolak budak ni dalam kolam! Berderburrrrr! hahaha lariiiiiii

    ReplyDelete
  27. Selamat menikmati hujung minggu...
    ajar Ziyyad buat terjun tiruk kat situ

    ReplyDelete
  28. ayu pun mcm daddy zz..
    tapi masalahanya bila?...masa thad

    ReplyDelete
  29. Eh ziyyad ke daddy yg ckp camtu?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...