Monday, October 8, 2012

Sorry Zayyan..

Maaf kan daddy ya zayyan..



Daddy tak sengaja...




mommy call tadi bagitau daddy..

khusyuk yeyen nyonyot stokin daddy!




bukan daddy sengaja letak stokin tu dekat dgn toys box yeyen & abg ziyyad 
:P

36 comments:

  1. sian yeyen..*imagine dia nyonyot stokin*

    ReplyDelete
  2. alahai..sian yeyen..hehe
    cantiknya pemandangan kt luar negara..
    terasa nyaman mata memandang~

    ReplyDelete
  3. Wuhuhuhu......................tak disengajakan. Rasanya zayyan akan maafkan.... Keh3...
    *harap zayyan tak terbaca entri ini di kemudian hari** (^_^)

    ReplyDelete
  4. hihi..cian kt zayyan...hidu bau masem..hihi

    ReplyDelete
  5. siannya..sabar jer laa ayahnya ni :p

    ReplyDelete
  6. boleh maafkan ke zayyan..bersih tu ok lagi kan zayyan

    ReplyDelete
  7. he he he .. hint2 nk minta tambah adik tu !

    ReplyDelete
  8. Astaghfirullahal'aziiimm.... mesti mommy marah nie hihi...

    ReplyDelete
  9. Wah, berkat sungguh tu. Insyaallah 'badi kedoktoran' daddy melekat kuat kat stokin tu, eh, kat Yeyen.

    ReplyDelete
  10. tak po..nanti donga ckp daddy yo...hahaha

    ReplyDelete
  11. Laaa,sedapnya yeyen nyonyot stokin daddy....sabor jer laa.

    ReplyDelete
  12. kalau aura stokin daddy yg seharian suntuk dalam kasut...pening lalat ler zayyan

    ReplyDelete
  13. erk!!!!!sure masin tu kan?adusssssss

    ReplyDelete
  14. err..dah basuh punya ke yang belum basuh ? hehehe

    ReplyDelete
  15. hahaha

    tanda :p di akhir entri
    sangatlah menunjukkan rasa bersalah daddy!

    ye dak?

    ReplyDelete
  16. Hahahhhaha...... ambik berkat ....

    ReplyDelete
  17. Aduyai!!! x perlu cium telapak kaki daddy dah la.. Moga2 jd anak soleh kpd daddy hu3x :-9

    ReplyDelete
  18. heheheh.... pengubat rindu tuh....

    ReplyDelete
  19. die rindu daddy dia tu..sbb tu stkin pun jalan~

    ReplyDelete
  20. daddy daddy apa nak jadi nih, ish ish ish

    ReplyDelete
  21. as salam,

    saya silent reader..
    just nak bgtau, how comel is zayyan.. masyaallah...

    yanty

    ReplyDelete
  22. hahaha... ai baru baca entry ni..
    serius kelakar.. ;)

    ReplyDelete
  23. stokin perisa strawberry kah.. penderaaan ni..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...