Wednesday, October 10, 2012

Roti...roti....

Rumah semerbak harum bau roti semalam...


Chocolate rice muffins


Red bean rolls


Sausage rolls


Selain mem-baking segala macam kek, cupcakes & macaron, mommyZZ pun turut menerima tempahan segala macam roti dan muffin. Halalan toyyiban, di baking dengan penuh kasih sayang..

Call Fiza @ 013 3650783

:)

54 comments:

  1. muffin poppy seed oren ado..?

    jap..
    nak tanya tokeh sendirik lah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tokey cakap dia buat :)
      apa apa hal, call tokeh direct ya

      Delete
  2. hamboi makkk mcm bau semerbak tu terkeluar pulak kat laptop sy ni...sodapp betul..nmpk gebuuu

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. mau order, macam biasa call/PM aku bang

      Delete
  4. waaaaa bestnyer... kalu macaron tu camne nk oder n kalu duk area kl still lg boleh order ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. macaron boleh deliver by post or self pick up..
      Boleh klik kat entri2 saya label Bisnes , dan label Macaron utk info lanjut

      Delete
  5. Sedapnya,fresh from oven tu......

    ReplyDelete
  6. eh..mcm smpai ke sini lak bau dia hihihi

    ReplyDelete
  7. beh beh..
    suka red bean tu
    pos sketttt

    ReplyDelete
  8. wowww... nampak sodap betul red bean dan sosej roll tu..

    ReplyDelete
  9. Terornya.. makchaq kuih pau pun kadang2 jadi, kadang2 tak..

    ReplyDelete
  10. Wow! Ctk roti tu....mixer mst power ni. Heee~

    ReplyDelete
  11. Patutlah baunya sampai ke Kajang nih...

    ReplyDelete
  12. suka bau muffin/roti/kek yg baru keluar dari oven...wangi

    ReplyDelete
  13. Wahhh...banyaknya!! red bean favorite kakak.

    ReplyDelete
  14. pernah buat roti sekali.
    jam panas - gebu
    dah sejuk - keras kedengkung
    terus tobat dr meroti
    tabik la kat mommy ZZ.

    ReplyDelete
  15. Tengok gambar ni tetiba teringin nak meroti... tunggu kaki kembali normal dulu kalau tidak ada yg membebel nanti :)

    ReplyDelete
  16. adehh~ terbau2 wangi roti tuh~ meleleh!!

    ReplyDelete
  17. wahh..makin berkembang dah ni..bila nak bukak bakery?

    baru pagi tadi borak dengan encik suami..dia teringin nak makan roti panas2..

    ReplyDelete
  18. aura dan aroma smpi kt lubang idung wak nii.. iiihHeee

    ehheee, timekaseh doc singah blog wak tuuu.. ..,

    ReplyDelete
  19. seb bek masa baca entry ni aku tgh makan cheese cake, kalau tak sure ko kena maki ngan aku....wah terror tul mummyZZ nih.....kena hati2 ko nih, kang ko lak jadi cam roti tuh wkakakakakakakkakakakkaa naik gebu!

    ReplyDelete
  20. glup!red bean roll...sedap nyerrrrr....

    ReplyDelete
  21. ooh.. sausage roll tu sangat menggoda.. feveret anak2 saya.. kena belajar dgn wife awak la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya Allah next year my wife akan buka kelas bakery

      Delete
  22. errr.. blog biznes tuh dah siap ka? nak tgk kat situ... kalah bakeri neh

    ReplyDelete
  23. aaa..... boleh order nih... how about delivery dad?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh aja deliver ke Jusco Bkt Raja or Jusco Bkt Tinggi..which ever close to your home :)

      Delete
  24. untungnya doc..dpt org rumah pandai masak..

    ReplyDelete
  25. best ooo bila rumah berbau roti...
    smoga bisnez bertambah sukses....

    ReplyDelete
  26. wahh makin maju! terliur plak nmpk roti homemade!

    ReplyDelete
  27. wah bestnyer kalau dapat wat mcm ni hehehe

    ReplyDelete
  28. Waa sedapnya tgk roti sosej tuh kegemaran anak tu.. :)

    ReplyDelete
  29. kirim salam kat mommyZZ.. daddyZZ mmg bertuahhhhhhh

    ReplyDelete
  30. waduhhhhh, cantiknya muffin & buns tu DZ, tahniah

    ReplyDelete
  31. waduhhhhh, cantiknya muffin & buns tu DZ, tahniah

    ReplyDelete
  32. Kak Azie selang sehari dok beli roti yang ada hotdog tu buat sarapan pagi anak ke sekolah. Wooo jeles tengok orang pandai buat sendiri!

    Semoga terus maju jaya!

    ReplyDelete
  33. Syoknye...
    Roti peneman CiM study mlm hari

    ReplyDelete
  34. gebu-gebu nampaknya roti...makin maju business mommyzz

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...