Wednesday, October 17, 2012

Kopak.


adoi haiii....dah ziarah ikea 2 kali dalam masa 3 hari...harapnya ziarah malam tadi yang last lah ya...kita stop dulu ziarah ke sini ...kesian, menangis akaun bank yang ciput tu asyik kena tarah aja kat sini..:P

45 comments:

  1. kopak lah sangat, tu dalam akaun no. 1, akaun lagi duit berkepuk2 lagi.. hahaha

    ReplyDelete
  2. Heheh.... Seronok woo jalan2 kat ikea..... Makan2 pon sodap :D

    ReplyDelete
  3. hahahahahaha..aik...bukan ke mesin atm mummyziyad ni???x kan dah luak kot...lalalalala

    ReplyDelete
  4. wahhhh sopink ikea yeak...best2....teringat2 meatball ngan karipap ikea....hadoi laa asek ingat mkn ajek laa eheheeheh

    ReplyDelete
  5. x per..x lama lagi masuk balik la gaji kan...

    ReplyDelete
  6. Wow! Shopping apa tu smpi berulang 2 kali dlm 3 hari je?

    ReplyDelete
  7. tak pa masuk berkali kali pun...mula kopak lah, pastu look see look see ja...makcik la, org lain tak tau

    ReplyDelete
  8. mesti banyak shopping..
    ikea best.. ulang banyak kali pun tak mengapa ;)

    ReplyDelete
  9. he..he.. klu pergi ikea mmg selalu over the budget.. sbb tetiba rasa yang macam2 perlu ada kat rumah..

    ReplyDelete
  10. bestnya shopping...ala poket tebal kan xpe tarah sikit2 hehehe

    ReplyDelete
  11. hahahah...menangis akaun bank tu :p

    ReplyDelete
  12. pergi awal bulan hr tuh pun yo yo o account bank menangis, apa lagi di hujung bulan... mau meraung

    ReplyDelete
  13. hahahhaah....kopak ke doc???
    takpe...yg masuk lg byk dr yg kuaw...hehehhe

    ReplyDelete
  14. hahaha..ala mommyzz bnyk dpt order kan..cer kecek kat akaun dia lak..

    ReplyDelete
  15. Daddy ni berkira. Satu patient datang dah dapat sekali makan. Satu hari berapa patient masuk, belum masuk Mommy punya bun macam-macam bun lagi..

    Adik tunjuk peyot heee...

    ReplyDelete
  16. ciannyer..takpe akaun satu nangis..akaun dua ada lagi

    ReplyDelete
  17. nasib baik penang takdak Ikea ;)

    ReplyDelete
  18. Uik? siang tadi dah komen awal awal, tapi tak muncul plak? Takkan blog awak pun bengong cam FB gak? adehhhh

    ReplyDelete
  19. Hahaha .... bukit pun byk kena tarah sekarang ......

    ReplyDelete
  20. kalau ke IKEA...kdg2 tu x niat nak membelipu..boleh TERbeli jugak :)

    ReplyDelete
  21. yg kluar ciput yg masuk banyak.....apa kesah.

    ReplyDelete
  22. Alaaa... dokto kan kaya... (atau itu hanya persepsi...?)

    ReplyDelete
  23. Hulk aloh..dah menjangkit penyakit nekcik ye..ni lagi critical!!!

    ReplyDelete
  24. tak pernak lagi pergi IKEA.... teringin sangat nak ke sana...

    ReplyDelete
  25. hahaha, sejak saya kawen. skali aje saya penah pegi bawak isteri saya.

    kalo bawak kali ke dua, saya rasa saya kena jual kamera pulak. dulu jual kete. hahahahahaha

    ReplyDelete
  26. saya pun suka gi situ, especially kalau time-time tension. Tak beli barang pun tak pe, tengok- tengok barang hanti kembali ceria :)

    ReplyDelete
  27. yeaaa... kita nampak.. tu.. pusat dia.. hehehe..

    psstt: nasib baik account tu tak reti cakap.. kalau tak, mau kena bebel..

    ReplyDelete
  28. bank credit card kan adoo malammm..ahhhaKs

    ReplyDelete
  29. Pagi ni kata ramai patient. Bolehlah cover satu trip lagi ke Ikea. Kalau bawa 2 beradik tu ke Kidzania pun elok jugak .... hehehe

    ReplyDelete
  30. Kalau IKEA tu ada kat JB, Nur pun hari2 nak datang sana... Suka shopping kat IKEA.. :)

    ReplyDelete
  31. Ikea ni depan umah jer.. Seronok cuci mata sini.

    ReplyDelete
  32. mmg kalu g ikeanie mata jadi tak tentu arah.hahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...