Tuesday, October 23, 2012

Bakar lelemak charkoeytiau/nasikandar/meeudang/ciskek/nan-tandoori/barianiclaypot

setelah 3 hari sumbat beribu kalori + lemak tepu & tak tepu + cholesterol di Penang..dan tanpa sebarang senaman..

maka semalam kembali ke alam nyata..

jangan malas malas..


jumaat ni raya haji kan..
adoiii..makan supdagingkaridagingrendangdaging lah nampaknya..
kena jaga betul betul nafsu ni..
:)

38 comments:

  1. Tu gambaq org len ..... gambaq tuan dok kayuh tu mana? Bukti bukti .....

    ReplyDelete
  2. Jangan buka nafsu terhadap makanan2 tu... :)

    ReplyDelete
  3. Takpe doc...harini bakar segala lemak+kalori itu semua untuk raya haji...lepas raya haji bakar lagi.......hidup cuma sekali gitu kan......nikmatinya....keh3 :D

    ReplyDelete
  4. start je lah lepas raya hajiiii!!!!!!

    ReplyDelete
  5. rugi tak makan DZ.. makan je hehe

    ReplyDelete
  6. larian atas treadmill..tidakkk!!

    ReplyDelete
  7. Lepas raya acara kenduri kendara pulak tak termasuk acara 18hb dia Senawang!

    ReplyDelete
  8. huhu kelmarin pun saya cheat day makan nasi lemak dgn limpahan sambal tumis dan telur mata kobau yg kalau diperah minyak yg keluar bleh goreng sebijik lagi telur..ptgnya pula mentekedarah kepsi yg zinger brown ke apatah tu kan..blk umah malam tu main dumbbell sungguh2 huhu..
    esoknya isnin terus puasa sunat utk detox heheheh..biasanya camtulah hujung minggu kalau melantak byk mst senin puasa..ikutkan nk puasa terus seminggu smp raya nih hehe sbb tahu jemaat ni makan besar.

    ReplyDelete
  9. kena buat extra session nie utk ngadap raya haji lak :)

    ReplyDelete
  10. rajinnya u pegi gym. mesti badan u ketul2 ek? huhuhu

    ReplyDelete
  11. amboi ngata aku buffet 2 jam sengah, ko pun sama kan! cettt podah!

    ReplyDelete
  12. Gulp! Terasa..terasa (lari sambil sedu sedan dan tutup muka)!

    ReplyDelete
  13. wah..x sabar nak tgk doc slim..hehehe..

    dee workout seminggu sekali je kt gym..leh kurus tak agak2..hahaha...

    ReplyDelete
  14. oohhh... nak larik2 jugak! yah yah yah!!

    ReplyDelete
  15. skuadddd!!!!!!!!!
    tutup nafsu tutuppppp!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  16. Samalah masa raya makan-makan-makan, lepas raya pergi gym lagi:)

    ReplyDelete
  17. wah nak join skali...skang ni asik makan jerkan...

    ReplyDelete
  18. gmbr ni sapa yg snap? indahnya pemandangan....hahahaahhaha

    ReplyDelete
  19. Bagus laa gitu.. dah makan byk2 bersenam untuk mengurangkan lelemak yg telah terkumpul itu.. :)

    ReplyDelete
  20. SELAMAT HARI RAYA HAJI DADDY N MUMMY ..
    korban ke thn ni?

    ReplyDelete
  21. time makan mmg best je.. tapi kalo time yg ni, saya tak best je..

    ReplyDelete
  22. kalu gitu, megi masak megi aje la doktor...


    hehehe


    minta ubat kurus bleh tak...


    muahahaha

    ReplyDelete
  23. ish ish, silap no...haritu patut beli basikal kat sini....kayuh balik SA....gerenti........:))

    ReplyDelete
  24. good boy!!
    kayuh laju2 doctor
    burn lemak lama
    raya hj tambah lemak baru!
    hehehehe

    ReplyDelete
  25. saya pikir nak ambik jalan mudah, nak telan sample sibutramin ja..tp kena ban plak, tak sempat nak try..he he

    ReplyDelete
  26. Kayuh jangan tak kayuh, hehe! Menarik pemandangan kat depan tu :D

    ReplyDelete
  27. kalau la boleh bakar lemak dengan cara imejin imejin ke... ;D

    ReplyDelete
  28. kalau layan lemak-lemak tu, alamatnya makin 'malas'ler nak singkirkannya.. ;)

    ReplyDelete
  29. sila berwaspada raya nnt k doc..klu tk nnt kolestrol naek plak.huhu

    ReplyDelete
  30. fuhh dpt lari kat atas treatmill tu best tuuuuhhh..kayuh beskal lieya tak suke sbb rase kebas bontot hahahahahaah

    ReplyDelete
  31. tak pernah pun masuk gimnasium.....

    ReplyDelete
  32. Raya haji ni lg dasyat, sup gear box paling superb. Jaga2
    Yg ada darah tinggi tue..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...