Tuesday, September 25, 2012

Ralat


Bujal baru komen dalam entri aku semalam...dia suggest buat gathering sendiri, sebab ralat tak dapat datang..:)

Aku pun ralat sebenarnya...

Sapa yg nak join mini gathering ini?
Tarikh..tempat..waktu..belum bincang...hahaha..
Lempar lempar kanlah idea bagi yg nak join...YB, jom join! 
Yang lain lain kalau nak melepak, pun jom lahhhh..

Cakap pasal ralat ni, memang ralat la kalau lalu pekan Wagin, Western Australia, tak singgah tengok kambing biri biri giant ni. :)
Sesuai dengan jolokan sheep farming and wheat town , Wagin mendefinisikan industri utamanya dengan membuat patung ini dibandarnya, yang dipanggil Big Ram atau Giant Ram.

Giant Ram ini ialah the second largest in the southern hemisphere..hasil sumbangan penduduk Wagin itu sendiri.


ps: gathering dapat makan kambing golek pun sedap  :p

35 comments:

  1. kambeng golek mmg cun tapi budget nya besar doktor. seekor siap berbbq dah lebih kurang rm800 skrg. tapi kalau sanggup .. bole aje, kan.

    ReplyDelete
  2. hahahahahha!!!!!

    sakit tengkuk tak masa ambik gambor telor tu!!!!??

    ReplyDelete
  3. very detail sungguh dorang buatkan the Giant Ram kannn hehehehe

    ReplyDelete
  4. telur kambing ke tu? hahaha..

    menarik je cadangan tu!

    ReplyDelete
  5. gambo teor jerrr...anu nya?wakakakak...






    apa kata kambing nya DZ yg sponsor...hehehe

    ReplyDelete
  6. Nak ikut... nak ikut...

    Pergilah 'jolok' Tuan Haji Hamzah Al-Lavendari untuk buat pertemuan di rumah beliau pulak...

    ReplyDelete
  7. eh,lupa nak tanya gaint ram tu kena angin pasang ke?hahahha

    ReplyDelete
  8. nak join! nak join! tapi jgn le buat kat belah key ell lak yer...cepuk kang!

    ReplyDelete
  9. pic atas tu mmg lawak...ingatkan ape, bile bace2 n scroll kat bawah ....tup2...hahaahh...tekejut makcik tauuuu.....

    wow best tu gathering ....pot luck sekali....best tu borak2 n makan2....

    ReplyDelete
  10. perghhh.. besar punya~

    hahahaha..

    ape? gathering sendiri? kambing golek? Iyra join skali? ok... hahahaha~

    ReplyDelete
  11. mula2 tgk gambar terkejut benda apa pulak ni hehehe

    ReplyDelete
  12. Doc buatlah kat Skudai pulak. Kalau kakak tahu hari itu ada kat Taman U kakak suruh GB jemput sama ke rumah kakak..

    Kambing golek? Bestnya:)

    ReplyDelete
  13. sebbaik baca komen akak singa.
    wa mati2 ingat nenen kamben takde kopek!

    ralat gak tak dpt joint haritu.
    jeles tgk gambar yg meriah kt group kite2 aje.
    duk tepi dendiam je sebab tak joint..

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum DZ

    tulisan giant tu serupa dengan giant kat sini...tiru bulat2

    ReplyDelete
  15. hehe..seronok tgk korang bergathering..sy ttp pemalu nk join mana2 gathering hehe

    rajin nya ambik gambar kambing 'punya' hehe

    ReplyDelete
  16. insyaallah..kalau takde ape aral boleh join...

    ReplyDelete
  17. kalau kena date dan timingnnya,why not kita bergathering sesama. Leh eratkan siratulrahim sesama kita dan keluarga

    ReplyDelete
  18. Salam Daddy Ziyad, gi bercuti kat Australia ke? bestnye.........
    jauh perjalanan luas pandangan kan...

    ReplyDelete
  19. motip gambo first?????
    hamboiiiiiii

    ReplyDelete
  20. HAAH LA...TER SAMA PLAK KAN...HUHU...

    ReplyDelete
  21. Gambar first tu ingatkan gajah rupanya kambing punya.
    Bestnya gathering dgn kambing golek......

    ReplyDelete
  22. Haii...doc demand nampak tapi apakah gambar yg mula2 doc tunjukkan tu...ekekeee...

    ReplyDelete
  23. awat sampai berlapis tiga dagu si kambing..haha..obesiti tu...

    ReplyDelete
  24. best kalau dapat join.. lagik best kalau chef hubby dapat masak.. muahhaaaa...

    ReplyDelete
  25. jom buat gathering kat umah YB!

    ReplyDelete
  26. Adakah gambar pertama itu kepunyaan patung di gambar yang kedua?.. Best cdgn menu kambing golek tu.. tapi.. segannyeee la nak menghadirkan diri..

    ReplyDelete
  27. gathering makan daging kangaroo lagi sedap kot.. he..he..

    ReplyDelete
  28. Wooihh mmg giant laa kambing tuh.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...