Monday, September 24, 2012

Mood Jeles

Mood malas nak buat entri hari ni..

Jeles tgk korang bergumbira semalam..sorry guys, cannot make it last minute, kena balik JB ada kenduri gi Haji mak ayah.

Yang menimbulkan kontroversi (hasil baca kat group FB blogger) ialah kehadiran insan misteri...cerita sikitlah korang kat FB..penat aku skodeng gambar tau..hahahaha..

Apa apa pun,tahniah..berjaya anjurkan gath raya kali ni..

23 comments:

  1. at lis ada jugak entry.
    hehe sy pun slow je hari ni..isnin kot..

    ReplyDelete
  2. assalam doktor..rajin ni..dah jadi satu n3

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum DZ

    saya yg hadir pun tak tahu.....
    mungkit pak Ngah kut....

    ReplyDelete
  4. hari ni tak boleh nak layan sangat lappy, dak Nuha perlukan perhatian lebih hari ni..

    ReplyDelete
  5. uncle pun bila baca status Azieazah kat fesbuk baru tahu ada lelaki misteri .. uncle pertama kali bertemu, ingatkan dia pun blogger juga.

    ReplyDelete
  6. erkkk.. lelaki misteri apa plak ni

    ReplyDelete
  7. tak dpt joint gak smlm :(
    ada flash mob bf mommies kt klcc.
    cer tuan doktor selak the star harini hihihi!!

    ReplyDelete
  8. Tahun depan kita buat lagi, InsyaAllah. :)

    ReplyDelete
  9. dee sempatlah tgk lelaki misteri tu..tp dee lebih menunggu kedatangan blogger2 lain especially yg dee kenal mcm bujal ngan DZ...takde rezeki..next time maybe..

    ReplyDelete
  10. Yang penting didahulukanlah doc...tapi kami semua tetap nak letak gambo ganyak2 bagi lagi jelez lebih2...ehehee...

    ReplyDelete
  11. saya pun penah terlepas beberapa Gathering baru2 ni .. tak pe la .. tak da jodoh nak jumpa, kan

    ReplyDelete
  12. dalam dok malas pun ada jgk entri terhasil huhu

    ReplyDelete
  13. aik..sy nih lagi la tak tahu menahu sape gerangan lelaki misteri..kat mane discuss nih??? nak join! (mood nyibuk..entry sendiri tak naik2 lagi :p)

    ReplyDelete
  14. salam daddy ziyyad..ada terbaca gathering blogger kat blog kakcik nur seroja..siapa lelaki misteri itu? kenape di katakan misteri? sibuk jugak nak tahu tu..hihi..

    ReplyDelete
  15. Misteriiiii ....jgn biarkan dirinanda diselubungi misteriiiiii...

    Cerita kaihhhhhh .... nsk dengar gak .....

    ReplyDelete
  16. yeahh...!!

    senyum lebar baca tajuk n3 ni..heeee

    ReplyDelete
  17. Apa yang misteri tuuu.... cerita la sikit..

    ReplyDelete
  18. wei~jom kita buat gath sendiri~aku ralat gila tak dapat pergi~~

    ReplyDelete
  19. ahaha..kesian..takpe la..lain kali ada lagi..

    saya pergi tapi ramai yang tak dapat jumpa macam saya ni haa.. tensen gak..

    ReplyDelete
  20. mesti sonok kwn2 yg dah kenal n bergathering sesama kan..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...