Thursday, September 6, 2012

bye bye perth...nanti ziyyad dtg lagi

kejap lagi ziyyad naik eroplane balik malaysia...
sampai malaysia mlm ni ziyyad nak makan tomyam..  :-)


22 comments:

  1. amboi ziyad yg nak mkn ke bapaknye yg lebih2 hahaha

    ReplyDelete
  2. Dah rindu Malaysia sangat le tu. Aikkss cam ner nak jadi permastautin kat Aus nanti...?

    ReplyDelete
  3. rasanya ayah dia yang kerinduan dengan masakan malaysia..hehehe..

    ReplyDelete
  4. Rindu nak makan masakan M'sia ye:)

    ReplyDelete
  5. amboiii lama mommy daddy cuti raya eh???

    ReplyDelete
  6. salam sukses gan, bagi2 motivasi .,
    jujur dalam segala hal tidak akan mengubah duniamu menjadi buruk ,.
    ditunggu kunjungan baliknya gan .,.

    ReplyDelete
  7. selamat balik ziyyad!

    bawak balik kenggeruu tak

    ReplyDelete
  8. Ziyyad ke abah ziyyad yg dah gian nak makan tomyam tu? .... hehehe

    ReplyDelete
  9. oo baru balik dari kampong lah ye..kami dah nak tunggu raya korban dah nii

    ReplyDelete
  10. Baru balik kpg ye. lamanya cuti.

    ReplyDelete
  11. makan tomyam.. nanti boleh datang umah auntie ai weekend ni ye.. ;)

    ReplyDelete
  12. hehehehehehe... tekak malaysia harus cari pedas2 gak ek...

    ReplyDelete
  13. Tak nak masak rendang kanggaroo ke?

    ReplyDelete
  14. As salam Doc,

    Besor dah Ziyyad! Nak jgk tomyam... lg2 time xsihat ni...huk3..

    ReplyDelete
  15. selamat balik ziyyad dan keluarga.

    ReplyDelete
  16. aku tengah makan megi tomyam ok kat opis ni time lunch hour!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...