Wednesday, August 15, 2012

WW: Tempahan Ditutup Sementara Mulai Hari Ini Hingga10 Sept - Cuti Raya + Balik Kampung Buat Rendang Kangaroo







31 comments:

  1. Byknya macroon,laratnya mummy Ziyyad buat semua tu.

    ReplyDelete
  2. Wahwahwah.... Oh pavlova... Hukk

    Selamat hr raya maaf zahir batin buat doc n family, jgn lupa tapaukan sket rendang kangaroo tu yek :D

    ReplyDelete
  3. banyaknyer...
    selamat bercuti
    selamat berhari raya =)

    ReplyDelete
  4. perth laaaagiiiiiiiii!!

    kirim fm!!!!!
    :)

    ReplyDelete
  5. woww!! seronoknya! semoga bisnes mommy ZZ semakin maju!

    ReplyDelete
  6. assalam doktor..yang ada buah2n tu apa..nampak sedap tu..lepas buat rendang kanggaro nanti boleh oder tu

    ReplyDelete
  7. comelnya pavlova tu..kreatif mommy zz..

    nak sikit rendang kangaroo...hehehe

    ReplyDelete
  8. Rendang kangaroo?? mak aih...pavlova ngan macaron tu mengiurkan sggh ler..

    Selamat hari raya doc. Maaf zahir dan batin ye

    ReplyDelete
  9. Meriah tu...mesti masyuk pun kencang gitu..hehehe

    ReplyDelete
  10. masuk. tgok gmbr. telan air liur. komen. keluar cepat2!

    ReplyDelete
  11. laaa....biz ke doc? xper la..lepas raya la eh..tp boleh COD kan?hehehehehe

    ReplyDelete
  12. bling bling mata tengok gambar yg menggiurkan tu :)

    ReplyDelete
  13. wah, banyaknya tempahan.. alhamdulilah, rezeki bulan ramadhan.. selamat hari raya dz.. lame ke cuti??

    ReplyDelete
  14. tergugat kelaparan tengok....haih! :D
    ~selamat berhari raya~

    ReplyDelete
  15. Dr...meleleh tap2 air liur...

    Wahhh rendang kangarooo ekkk...jgn lupa tapau sikitttt...mengidam...mengidam...

    ReplyDelete
  16. tiap2 tahun dgn rendang kangaroo kan.. keelasss.. he..he.. wah.. byknya order mommy zz.. tp mmg puas hati sgt menempah dgn mommy zz.. sedap.. mmg boleh rekomen..

    ReplyDelete
  17. Adoiyai tersanggaatt laa terliur menengoknyaa.. :)

    ReplyDelete
  18. selamat hari raya doc! selamat bercuti! :D kalau order rendang kangaroo aci tak? ;D

    ReplyDelete
  19. Salam Ramadhan DZ

    mana dapat kangaroo tu...

    ReplyDelete
  20. indahnya jamuan mata diptg hari nih...

    ReplyDelete
  21. banyak order , byk masyuk. selamat berhari raya maaf zahir dan batin.

    ReplyDelete
  22. Banyaknya macaron... selalu tgk gambar pastu dengar org sebut, tak pernah rasa dan tak pernah tengok live... kuih yang cute tu pavlova erk??

    ReplyDelete
  23. bila balik kmpung tu? syawal di negara kanggaroo? ohh dpt duit Australia la budak2...

    kesempatan ini saya ucapkan Selamat Menyambut Aidilfitri buat tuan empunya blog sekeluarga, dan kalau ada salah silap harap dimaafkan :)

    ReplyDelete
  24. ohhhhh pavlova!!!!
    sgtlah yummmmyyyyyyy!!!!

    ReplyDelete
  25. kuih apa nie?? cantik!! mesti sedap kan..

    ReplyDelete
  26. selamat hari raya Doc..mintak maaf bebnyak andai terkasar kata sepanjang perbualan kita di alam maya..jangan lupa Nekcik bila sampai Perth..ha..ha..

    ReplyDelete
  27. Owh....mini pavlova tu sgt menggugat iman.
    Ehehe.


    Wahhh....makan rendang sambil imagine angin perth...
    Kellaassss kau...

    ReplyDelete
  28. aku nak raya rumah ko nnt....pas tu sila hidangkan aku dgn nasi ayam dan dessert mini pavlova tu...



    sekian,
    dari org yg sentap tgk mini pavlova sampai menjejes air liur.

    ReplyDelete
  29. kirim daging kangaroo sekilo.. nak buat masak lomak cili padi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...