Wednesday, August 8, 2012

WW: Standard Suratkhabar Melayu

39 comments:

  1. tajuk tak sesuai dgn gambar langsung...

    ReplyDelete
  2. hadehh..pagi2 da kurus pahala pose aku!

    ReplyDelete
  3. Nasib baik die tak letak tajuk RAMADHAN: MENGUBAH HIDUP SAYA

    ReplyDelete
  4. hatoiiiii...apa yg penuh erti nya gitu... -.-*

    ReplyDelete
  5. diorang ni kena pi masuk kelas balik la..penggunaan bahasa tak betul..tajuk x sesuai ngan gambar..

    ReplyDelete
  6. hehe...mcm mana tu?xsesuai langsung...

    ReplyDelete
  7. Itulah jgn marah kenapa bertahun dah kakak tak beli paper dia doc.

    ReplyDelete
  8. artis suam2 kuku....ekekek...

    ReplyDelete
  9. kesian... tak kena! gambar n tajuk~

    ReplyDelete
  10. Nasib baik tak duduk msia. Kahkah..

    ReplyDelete
  11. ku mengharapkan ramadhan kali ini penuh makna... posing macam shhheeeealll..huhuhuhu

    ReplyDelete
  12. kdg2 x boleh nak salahkan artis juga, org2 paper ni pown x sensitif langsung !

    ReplyDelete
  13. depa ni konfius la agak nyer.... agak2 la bulan ape ye dak ?

    ReplyDelete
  14. ramadhan penuh erti katanya....hurmmm

    ReplyDelete
  15. Salam Ramadhan DZ

    itu kehendak pemimpin kita

    ReplyDelete
  16. asal boleh kan...tajuk tak kene ngan gambar....ape lasalah nye kalo pakai baju kurung.....bulan ramadhan tu hormat2 le sikit .....editor paper ni pun tak sensitip!!

    ReplyDelete
  17. dah lama tak beli paper.. :(
    kalau baca pun pinjam orang punye..

    ReplyDelete
  18. ni paper tempat saya kerja ke?? meh nak babab sapa yang tulihh ni.. heee..

    ReplyDelete
  19. Tok sah tengok badan la doc....(apa ada pada pakaian di badan...), tengok muka tuuuu, lentok sakan......letih posa dan tarawikh la tu....kan kan kan? Adakah doc juga lentok begitu? Auwww

    ReplyDelete
  20. Doc...Nekcik da dekat setahun jarang beli paper melayu..sesekali tu kalau teringin sbb nak ambik benda yang penting jer!!

    ReplyDelete
  21. Hurmmmm...posing dan pakaiannyg sesuai lngsung dgn topik..

    ReplyDelete
  22. Dah lama x bca paper.. Huhuu...

    ReplyDelete
  23. dah tak der idea nak letak tajuk yg sesuai kot

    ReplyDelete
  24. kot ye pun nak posing, cari le baju yang tutup ketiak.. harap2 dia tak menipu la kan di bulan yang mulia ni..

    ReplyDelete
  25. memang penuh erti entri ni..
    ehehe

    ReplyDelete
  26. Cara pakaiannya memang tak kena dengan keterangan yang diboldkan tu tapi setiap perbuatannya adalah antara dia dengan ALLAH. Kita hanya menilai mengikut logik akal.

    ReplyDelete
  27. Hahahaha...rajin no dia semayang teraweh....ish..ish...ish.......dia semayang pun pakai macam tu kot...

    ReplyDelete
  28. adehhh pitam 10kali membacanya..bosan ngan artis bercakapjer lebih..astagfirullah al azim tgk doc saya dah mengumpat lak..takmo komen lah.huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...