Tuesday, August 28, 2012

Inilah Nasib Saya Si Rakyat Marhein

ini lah nasib bila naik pesawat rakyat marhein..nak check in pun kena buat sendiri, kalau tak pandai uncle Tony charge lagi kat kaunter kalau suruh staff dia yg kekadang muka moncong check -in kan :)

nak confirm kan web check in sikit punya lama..as usual, website AA selalu hang..mobile check in pulak dah di suspend(so kena gigih print pulak..hu hu)..takpa lah, nak balik kampung sambut raya & merdeka punya pasal, dan sebab status rakyat marhein, maka buat lah cara rakyat marhein..:P

44 comments:

  1. rakyat marhein naik bas je bang~~orang yang ada-ada je naik eroplen~keh ekh~

    ReplyDelete
  2. saya lagi marhaein.
    perth pun tak pernah sampai.



    .

    ReplyDelete
  3. Selamat menyambut hari kemerdekaan di kampung halaman... jangan lupa bawa balik ke sini daging kanggaroo. :)

    ReplyDelete
  4. sy marhaein juaa adanyaa..obersea cuma penah lepas sarawak jee..tu pon sbb join famili day tiket tanggung haha


    ReplyDelete
  5. kemain lagi kan..marhein pun naik kapai teghebang.

    ReplyDelete
  6. salam syawal

    selamat balik kampung doc

    jangan lupa bawa flag malaysia...nak kibar
    sambil nyanyi lagu negaraku ...wakaka..

    ReplyDelete
  7. lenguh jari pun x setel lagi check in....huhuhuuu...

    ReplyDelete
  8. kami rakyat marhaen yang naik kereta..hehe..

    selamat hari raya aidilfitri..

    ReplyDelete
  9. rendang kangaru bawak balik sini tak?

    ReplyDelete
  10. wah jauh terbang tapi jauh acu lagi...hehehee
    insyaAllah acu terbang ke benua lain 2 hari selepas tuan doktor terbang :)

    Selamat Hari Raya
    ampun maaf zahir & batin :)

    ReplyDelete
  11. Salam syawal dan merdeka doc......

    ReplyDelete
  12. selamat hari raya daddyziyyad sekeluarga.
    jaga diri, selamat sampai ke destinasi.

    ReplyDelete
  13. Anak2 ada exam UPSR dan PMR bulan depan.
    Wife ada konvo UTM bulan depan.

    Lepas tu baru boleh fikir nak jalan2.
    Itupun kalau ada bajet.

    Selamat balik kampung.
    Kirim salam kat ketua kampung sana...

    ReplyDelete
  14. Selamat laa balik kampung yer.. doc.. seronoknyaa

    ReplyDelete
  15. moga selamat perjalanannya. Ameen.. :)

    ReplyDelete
  16. kemainnn...kmpung kat perth gitu.ada bwk macaron tak? ehehe

    ReplyDelete
  17. rakyat marhaen dia berkelana naik perahu, tumpang kenderaan lalu lalang..
    haw3

    ReplyDelete
  18. salam dr. nak tanya napa ni? xleh web checkin lagi kah?

    ReplyDelete
  19. Eh, doc! Ade rakyat marhaein yg tak merase pun tau nek flight. apatah lagi g jenjalan kat Ostolia sane. Huhuhuhuhu...

    Chill k?

    ReplyDelete
  20. Rakyat marhein tak naik kapal terbang doc, naik kapcai je dak pong jalan kaki or tumpang lori...ekekkeee...

    Hati2 main dgn kangaroo okies...:)

    ReplyDelete
  21. dasyat!rakyat marhaein nek kapai terebang..kami nek bas je heehee

    ReplyDelete
  22. jauhnya beraya .. naik belon lagiii

    Selamat Hari Raya

    ReplyDelete
  23. As salam Doc,

    Boarding pass tu tulis PER ingatkan ke PERU td... terkujat gak! hehehe... Selamat Balik Kampung doc! Gelak baca semua komen kat atas tu... :)

    ReplyDelete
  24. tak pernah naik aeroplane encik tony :p

    ReplyDelete
  25. rakyat marhaen naik bas loncat2. klasik!

    ReplyDelete
  26. silap pilih penerbangan tu..keluar je duit lebih sikit, dari pintu ghumah pun diorang leh angkut..hehehe

    ReplyDelete
  27. mmg la uncle tony AA tu.. suka kaut duit org.. tak semena-mena kena bayar itu la.. ini la..

    ReplyDelete
  28. i gohek basikal je..
    ekekekekeke

    ReplyDelete
  29. i mampu naik ketapi jer...hahahahah....lawak la..

    ReplyDelete
  30. bukan bulan puasa jek kena byk bersabar..
    bulan syawal pun..

    sabor ye! hehehe

    ReplyDelete
  31. Kim salam org kg perth...huhu. Sakan kau balik kg :)

    ReplyDelete
  32. Jauhnya balik kampung .
    slmt hari raya

    ReplyDelete
  33. skrg rakyat marhein pun dah mampu naik kapalterbang.

    psst - jgn lupa koala utk saya sekor tau .... hehehe

    ReplyDelete
  34. Selamat berangkat.... :)
    ~mampoo berangan je naik kapal terbang~

    ReplyDelete
  35. Kmapung kat perth tuuu. Ceh!! Nnt blik bwkkan bulu kangaroo utk mak yeh. Ekeke..

    ReplyDelete
  36. Ooo asal ostolia rupanya DZ ni.. makchaq ingat orang sini2 saja..

    Kirim salam orang kampong.. kalau makan rendang kanggaroo jangan lupa kami disini..


    ReplyDelete
  37. dulu baik kg naik bas, la ni dah upgrade naik kete.. akan datang naik kete gak sebab takde tempat nak landing kat kg ai tu.. kihkihkih..

    ReplyDelete
  38. everyone can fly katanya
    pilihan di tangan anda ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...