Wednesday, July 18, 2012

WW: Yang Penting Adil, Kalau Tak Mampu, Jangan Mengada Ngada Nak Join The Club. Sekian.

35 comments:

  1. 'Zarina tak nak beri tip untuk isteri ke tiga'

    ReplyDelete
  2. sy pon cakap mcmtu dgn suami, kalau mampu dan boleh berlaku adil..sy sendiri akan pinangkan bakal madu sy :)

    ReplyDelete
  3. adil tu ada banyak segi....kita hanya nampak material aje....byk betul kriteria adil nih.....something to go about!

    ReplyDelete
  4. hahhaa...cube die bg tip isteri ke 3...mampu x?

    ReplyDelete
  5. betul tu setuju sgt2! (pst2 ade plan ke hehehe)

    ReplyDelete
  6. lelaki mesti akan sentuh bab ni eik walau sekadar bergurau

    ReplyDelete
  7. ya betul...
    persoalan kepada para lelaki...mampukah anda?

    ReplyDelete
  8. Beruntunglerrrrrrrrr...... Ekeke.

    ReplyDelete
  9. Salam Doc...lama tak nyinggah....sibuk sangat...
    teringin gak....hahahahhaa.....adoi kena cubit la pulak,...

    ReplyDelete
  10. erk...agak2 nak kena penerajang kaki size 5 aku ni...berani buat la..hahahahaha...

    ReplyDelete
  11. Erk... Bnyk mana la sekali pun tips yv ada tp kalo hati dah x recho,x guna jgk tips tuh!

    ReplyDelete
  12. hahahah...xpe.saya ketawa dulu..action kemudian

    ReplyDelete
  13. Ramai yang memilih untuk berbahagia bagi tempoh 30-40 tahun didunia,namun melepaskan peluang kebahagiaan yang berkekalan di akhirat kelak.
    Renungkanlah,kenapa Islam membenarkan 'poligami' walaupun pahit dan perit dirasakan oleh si isteri.Allah SWT ,Yang Maha Pencipta ,Yang Maha Mengetahui -rahsia di sebalik kejadian manusia.
    Beristighfar sekiranya wujud bantahan,keraguan dan kesangsian tentang 'perkara' yang di telah ditetapkan oleh Allah SWT.

    ReplyDelete
  14. iyer jgn nak mengada2 kalau tak mampu, tak adil dan tak kuat agama. haha..

    ReplyDelete
  15. zarina ni dah bertudung ke?
    atau bertudung utk magazine ni ja...

    ReplyDelete
  16. ish....aku mimpi laki aku ada skandal ngan artis pun aku dah sentap, ni kan pulak kalau jadik realiti...kehkeh...

    mintak dijauhkan...

    ReplyDelete
  17. tak suka tips zarina bg tu!
    bantahan!!

    haha

    ReplyDelete
  18. kene piki byk kali kalo mcm nii..
    mcm x sanggup jer..

    ReplyDelete
  19. dah ada calon ke?

    saya boleh tolong risikkan...

    ReplyDelete
  20. 'mampu'....tang tuuu jerrr...
    :D

    ReplyDelete
  21. ustaz kami kat sini ada 2-3 orang mengaku takut nak berkawin lain sbb takut kena soal nanti.. adakah adil kpd isteri2 dll nya.. kata mereka, yg sorang tu pon takut mereka (si isteri) rasa kurang puas hati walopon ustaz2 ni nampak nya mampu..

    ReplyDelete
  22. baru baca majalah ni petang tadi. Tapi tertanya2 sapalah suami si zarina ni. Bagus sungguh dia walau lama dah berkahwin rahsia tetap rahsia.

    ReplyDelete
  23. salam doc..ada jugak yang berani mencuba

    ReplyDelete
  24. ada yg 1 pun haru biru... ini kan tambah dua. tapi kadang ada terjadi bila di tambah, keadaan menjadi lebih baik. camner tu. bila sesuatu itu diterima dengan melihat pada kelebihan utk mengatasi kekurangan, ia akan menjadi mudah. tetapi perasaan marah, cemburu di pihak wanita dan ketidak adilan di pihak lelaki menjadikan ianya lebih buruk. betullah tu, kalau rasa tak boleh nak urus dgn baik...jgn cari pasal jika rasa lebih banyak yg buruk dari baiknya. tanya diri sendiri & nilai2kan.

    ReplyDelete
  25. kawin la 2 atau tiga, tapi kalau tak mampu, cukup laa sorang jaa :p

    ReplyDelete
  26. Seronok baca semua komen kat ats tu! Zarina ni mmg bagus orgnye, kisah sensasinya dulu pun dah smkn dilupakan... Bab poligami xnak komen byk2 sb ia dibenarkan oleh islam, kalau kita bantah maknanya derhaka dgn ALLAH... rsnya madu Zarina sgt baik begitu juga suaminya... hanya org yg berhati bersih boleh hidup bahagia berpoligami kan doc...

    For me, takut2 bertambah dosa if suami berkahwin lg... errrrr....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...