Wednesday, July 11, 2012

paultan wannabe


ziyyad pilihkan kereta untuk mommy..

ziyyad confident gila cakap kuat kuat " kerusi dia keras lah daddy, tak best", sambil menekan nekan seat kereta..

maki seranah(dlm hati) agaknya sales advisor  tu dengar komen pengkritik automobil ni..~haha


ps: antara website tempatan yang bagus untuk car review : paul tan

42 comments:

  1. wah2....kete mahei tu pun seat keras ke daddy? hehe

    ReplyDelete
  2. pergghhhh!!!wv!!
    kereta idaman kalbu tuh!!

    ReplyDelete
  3. kecik2 dah pndai bagi komen ttg car yek! hebat betul

    ReplyDelete
  4. jujur sungguh dak Ziyyad.. ;)

    ReplyDelete
  5. KOmen anak2 adalah komen yang ikhlas. :)

    ReplyDelete
  6. saya still panggil ' voksegen' dari kecik sampai sekarang

    ReplyDelete
  7. kejap.
    doc... ko tgk car review ke anak dara skirt pendek tu hah..?

    cakap...
    cakap...

    :p




    .

    ReplyDelete
    Replies
    1. mestilah dua2 tasekM. Ko pun tahu kan ... hehehe

      Delete
  8. hahaha..comel je dia kasi komen :p

    ReplyDelete
  9. setuju dengan kakcik...
    ikhlas - tulus dan benar....

    hehehee

    ReplyDelete
  10. ehehe..komen budak kecik memang ikhlas...so kena ambik kira jugak..

    entah kenapa dok tengah teringin keta hybrid la ni.. mentang2 la crz nak launch tengah bulan ni kan..hehehe...

    ReplyDelete
  11. teruja tgk ziyyad dr kete tu..hehhehe

    ReplyDelete
  12. wahhhh !!!! Golf GTi kah itu? nak jugak!! tapi ziyyad dah komplen seat tak syok. acaner tuh?

    ReplyDelete
  13. Ziyyad..ziyyad...jujur sungguh kata2mu itu. Kah kah kah...

    ReplyDelete
  14. hahaahahaha...tegelak2 bace...pandai ziyyad...kusi keras yeak....keter mahal tu nak oiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii heheeheheheeh

    ReplyDelete
  15. Alalala..tomeinya Ziyyad yer.. siap leh komen depan2 Salesman tuh lagik yer..
    Waa bestnya mommy Ziyyad nak beli keta baru yer..

    ReplyDelete
  16. Yes...bagus Ziyyad! Itu namapanya self konpiden yang tinggi. Amat penting dalam menempuh kehidupan akan datang...

    Owhh..drooling sangat tengok kereta itu...

    ReplyDelete
  17. amboiii.. kecik2 dah ade taste nih.. bagus2~

    ReplyDelete
  18. alahaiii kalo dpt sebijik kan best

    ReplyDelete
  19. Ziyyad..nnati Nekcik nak tumpang naik yer!!!

    ReplyDelete
  20. kereta baru nak sambut raya ni...

    ReplyDelete
  21. isyarat apakah itu yang cuba ditunjukkan ? hehehe

    ReplyDelete
  22. bestlah mommy ..ziyyad pilih
    kereta yg class gitu...

    ReplyDelete
  23. Bagus ziyyad, tak suka terus terang cakap tak suka ya :)

    ReplyDelete
  24. Kalaunak komen jujur meamng dari mulut budak...

    ReplyDelete
  25. sebab tu saya percaya kalau budak kecik yg puji kata saya cantik. miahahaha!!!

    ReplyDelete
  26. hahahaha
    budak2 tak menipu hokeh

    ReplyDelete
  27. Assalamualaikum Daddy Ziyyad

    dia kecil, teras keras la...
    kalau orang dewasa, empok gitu..he he

    ReplyDelete
  28. komen jujur tu....wah! nak beli kereta baru ye.....

    ReplyDelete
  29. ni baru btol kritikan yg tulus :)

    ReplyDelete
  30. oh yes.. paul tan sgt bagus kasi review utk isu2 kereta ni..

    sungguh betol.. budak2 tak tipu..

    ReplyDelete
  31. Kecit2 dah ada tate tersendiri...laser u..ahahhaa...

    ReplyDelete
  32. Alamak...typing error *taste...

    ReplyDelete
  33. Kalau nak seat lembut lapiklah bantal .... ngeeee

    ReplyDelete
  34. kalau Volkswagen pun dikatanyer keras...proton lagi la keras mcm batu kata nyer nanti...haha

    ReplyDelete
  35. peeeeeeh...No klu lalu VW depan mate..panjang je leher No hehehe...cantik kan model terbaru ni sejak di ambil alih.....mmmm No kene berangan la dlu DD ooooi hihihihi

    ReplyDelete
  36. hahaha....kanak-kanak memang jujur...

    ReplyDelete
  37. Setuju dgn dak kecik Ziyyad ni..
    hari tu tumpang naik keta member (VW Polo)
    makk aiii...sakit badan saya...
    baru duduk nak sandar dah terasa kekerasan seatnya...
    ini mmg komen jujur...
    sgt bijak Ziyyad ni! :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...