Thursday, July 12, 2012

Optiontown

Pagi ni Uncle Tony dah hantar reminder flight itinerary, untuk perjalanan balik kampung lepas raya nanti..Macam best pulak nak tido golek golek dalam eroplane kan...Tapi jenuh menunggu punya tunggu nak masuk website Optiontown tuh..




- anda pernah upgrade optiontown ni? memang lembab kah service nya( nak loading)?
- berbaloi kah? setara macam  MAS business class seat & services kah?

ps: kepada staff AA yang baca blog ni as a silent reader, sila respond kepada aku di tempat sepatutnya ya, u know who you are..keh keh keh

34 comments:

  1. mesti harga berganda mahal.
    kalau dpt seat mcmni berjam2 dlm flight pun tak ngape ;)

    ReplyDelete
  2. wamboiii dah siap nak balik kpg yer..pose lom lagi weiii!!!

    ReplyDelete
  3. awal nya dh waktbooking!.. puasa pun x lgi hehe

    ReplyDelete
  4. kalo dpt seat mcm ni bestnye..heehe

    ReplyDelete
  5. bestnye!!! mmg sedap lena tdo gini nie.....selesa hah lieya tgk....

    ReplyDelete
  6. Kampung jauh kena book awal-awal dan cepat kalau tak alamat hampalah :)

    ReplyDelete
  7. hamboiiiiiii
    tak nak ajak ke??
    kikikikiki

    ReplyDelete
  8. Kakcik tak suka pergi Perth sebab tak ada durian! (dengan nada cemburu buta!... hehehe)

    ReplyDelete
  9. baru baru ni dapat email pasal flight safety issue Air Asia..kind of scary jugak la..tapi saya tak pasti..so malas nak menyebarkan benda yg belum tentu betul ni kan..

    ReplyDelete
  10. perth??? rindu nak shopping kat sana :)

    ReplyDelete
  11. ni mau lena tido tak bangun2 walopon dah sampai kampung halaman!
    hahahahaha

    ReplyDelete
  12. wahhh. Kg u kat Perth!! Tak sangka ada kwn oversea. Hehehe.

    ReplyDelete
  13. bestlah.. balik kampung boleh naik flight... ni kampung pun masih dalam selangor je.. jalan kaki pun sampai...

    harap cepat2 booking ye.. kang takut melepas pulak..

    ReplyDelete
  14. perjalanan jauh tak kurasa
    kera hati melonjak sama...
    ingin berjumpa sanak sedara
    yg selalu bermain dimata....

    ReplyDelete
  15. Kalau biasa nak upgrade bukan ke kene masuk web lain. Leceh jugak kene menunggu.

    ReplyDelete
  16. Wow! Ur village is at Perth? Wow! I is so impress, u know! I also want village over the sea. But I have to check my PTPTN hutang first. If I is in blacklist, so I have to say goodbye to the aeroplane.

    =p

    Sila semak karangan BI sy. Wakakakakak!

    ReplyDelete
  17. mmg lambat..my boss kekadang bengang gak..apa pun tak bleh

    ReplyDelete
  18. waahhhh.. selesanye.. kalo cam nih.. tiap2 bulan balik kampung pon ok.. golek2 jek.. tau2 sampai kat kampung.. hehehe

    ReplyDelete
  19. gmbr tu mmg hitam @ tak habis loading? dok pehe gapo optiontown tu kikikiki

    ReplyDelete
  20. menatang apa ko citer ni pun aku tak tau...haha...

    ReplyDelete
  21. den balik nogori sembilan naik kereta jer..hahah.tak tau nak landing mano nanti kapal terbang tu..tampin takdo lapangan terbang!

    ReplyDelete
  22. Salam Yob,

    Serik guna AA ni. Ehh selamat berposa Yob!

    ReplyDelete
  23. utk saya yg bajet ni, maybe tak beli kot seat yg boleh baring tu.. tapi pastinya sangat selesa kalo travel beberapa jam dalam aircratf tu.. tapi offer tu sgt mengancam lah..

    ReplyDelete
  24. tak pernah buat sebab kg tak jauh mana..

    ReplyDelete
  25. amboi kampung ko jauh bebeno ye......miss perth la.....

    ReplyDelete
  26. balik kampung lagi wehhhhhhhhh............


    balik sini semula tau!!!
    nanti kita tak ada kawan!!

    ReplyDelete
  27. Hui yaiii...kek mano tempat kampung doctor tu hah?? Kek perth??? Omangaiii..jauh bonar kampung eh.

    Apapon,selamat aro rayooo. Eh!

    ReplyDelete
  28. salam doktor..jauh nya kampung..sampai kena naik plane..he he

    ReplyDelete
  29. best gilak balik kampung! hahaha!

    ReplyDelete
  30. Jauh kampung ... balik raya ni kaaa... heheheheheh . Buat rendang kanggarooo tauuu

    ReplyDelete
  31. huhuhuhu...No lagi la xpenah..sume urusan Abg yg buat..hr tu abg suh No cari tarikh sesuai..hampeh..langsung xreti nk klik kat mana..kene study dlu br tau wakakakaka....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...