Monday, July 2, 2012

Floria 2012?

Floria 2012 dah bermula...
Tak pasti nak pergi ke tidak tahun ni punya...tahun lepas pergi..

pergi Floria 2011 dulu bukan pasal aku mat bunga..keh keh keh..
tapi sebab nak tengok bot berhias....boleh ambik gambar...dah nama pun hobi menembak..

light trail lah kononnya ...kah kah kah


dan kemuncak event nya yang aku tunggu tunggu dari atas jambatan...





Tu lah hasil hasil fireworks photography last year..
Buruk...1st effort kekdahnya..hahaha
So harapnya tahun ni ada masa nak pergi...for the fireworks..

ps: abaikan my photoblog tu ( tempat gambar gambar ini di cedok) yang dah lama bersawang..ekekeke

41 comments:

  1. pergi pergi jangan tak pergi =)

    ReplyDelete
  2. awak sama perangai dengan aBear pB ...

    ReplyDelete
  3. aku nak gi putrajaya selasa depan~jom ah~~

    ReplyDelete
  4. cantik!
    mcm hidup je pic tu semua..
    alahaii belum pernah sekali pun dtg pesta ni..
    biasalah alasan jauh katanya..padahal bukan jauh mana..

    ReplyDelete
  5. Pergilah juga capture gambar pokok bunga. Mesti MommyZZ pun suka bunga. Kakak tumpang tengok gambar jadilah. Mesti cantik-cantik bunganya:)

    ReplyDelete
  6. hope leh jumpe Daddy Ziyad floria tahun ni...
    sebab de camera hebat leh hasil gambar gini...
    leh tumpang sekali,...
    eh eh! cam pantang tiga kerat jerk
    heeee~

    ReplyDelete
  7. saya pantang tgk bunga...kalau boleh nak borong semuanya...especially orkid & roses

    ReplyDelete
  8. Dtglah lg thn nie,kali nie rasanya x lama berbanding thn lepas....

    ReplyDelete
  9. tahun ni dgr citer lagi best.. jom le terjah... saya pun cdg ke sana minggu ni hehe

    ReplyDelete
  10. dulu2 pergi..skrg malas..hehehe..

    ReplyDelete
  11. Bila pertunjukan bunga api utk Floria tahun ni?

    ReplyDelete
  12. Tak apa. Asah lagi bakat. Minat dah mendalam tu.

    =D

    ReplyDelete
  13. tembak bunga gak tu..tapi bunga api..hehehe

    ReplyDelete
  14. kenapakah yang dikatakan buruk itu nampak cantik aje???

    ReplyDelete
  15. Cantik Doc gambar tu semua...

    ReplyDelete
  16. tak boleh gi floria... bersin!

    ReplyDelete
  17. aku pi smalam, sempat masuk pavillion, sedikit mengecewakan utk tahun ni....pas tu bawak anak pi bg rabbit makan, naik perahu dondang sayang.....taman2 tak sempat nak pi....after work esok lusa ingat nak pi.....nak pi amik gambar kekdahnya!

    ReplyDelete
  18. Tahniah! gambar cantik dah tu.. *jeles dgn org yg ada bakat dan minat dgn seni bergambar ni. ;D

    ReplyDelete
  19. awak....
    ajar camena nak dapat gambar float yang sharp
    float tu berlayar tapi
    dalam gelap tapi
    penuh lampu tapi

    ReplyDelete
  20. sangat jeles sbb tak dapat pi kl tengok floria..!!

    ReplyDelete
  21. Wah! Cam seronok jer.. Pegilah, pegilah.. Nanti tangkap gambar banyak2 pastu post ar kat blog nih.. Bleh kitorang yang tak dapat pergi nih cuci2 mata.. =)

    ReplyDelete
  22. kalo pergi.. jangan lupa view kat sini hasil tembakkan.. boleh lah bandingkan dulu ngan skrg punye skill tembakkan.. mesti lagiiii cun!

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum daddy Ziyyad

    cadang2 semalam nak pergi
    tapi ada hal lain pula...

    ReplyDelete
  24. psstt: ai bet kecik skit dari TAB tu.. amik NOTE je.. kihkihkih..

    ReplyDelete
  25. nasib baik ada yg berhabuk , boleh juga buat entry hari ni

    ReplyDelete
  26. mmg cantik. ok, tahun neh pastikan pegi. tembak n edit comey2...

    ReplyDelete
  27. den yg tak tau bab seni nih tgk gmbr2 tuh semuo cantek jer...:)

    ReplyDelete
  28. Klu gambar comei camtu dikata huduh, tatau la mcmana plak standet hasil gambo yg mak tangkap nnt. 10x lebih huduh la kot!

    Hahahaha...

    ReplyDelete
  29. jangan lupa doc..letak lagi banyak gambar nanti...cantik gambar2 ni semua

    ReplyDelete
  30. cntik nyeeeeeeeeeeeeeeee....>_<

    ReplyDelete
  31. malam semalam gi floria.. dok kat jembatan jek..ada fireworks, lawa..kejap je tapi.. hujan.. sabtu ni penutup, ingat nak gi gak, tengok fireworks gakk... jommm...

    ReplyDelete
  32. bagi saya, itu dah cantik.. cantik laaaa!!!

    ReplyDelete
  33. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  34. cantik...mmg cantik bg No yg xreti ape2 nih...aish, nk pasang angan2 la tuk dapatkan jugak sebijik senapang nih hehe...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...