Sunday, July 15, 2012

Dato' Yunus Badawi

ahahaha..aku tak tahu lah samada si Najwa kawan blog aku ni, saja buat lawak dengan memanggil kawan blogger aku lagi sorang,Yunus Badawi(YB)  dengan panggilan Dato'....atau memang Najwa anggap dia Dato' ? 

Cuba baca komen balas Najwa kepada Yunus Badawi di entri ini.

Setahu aku, Yunus Badawi belum lagi dapat anugerah Dato'..
Ker YB dah ada tittle Dato', saja sorokkan dari aku? Masa gi makan dengan YB tempohari, tak address beliau sebagai Dato' pun, sorry ye YB..ekekekeke

Apa apa pun, YB memang dah ada gaya Dato'. Guard kelab golf pun panggil dia Datuk tauuu..:)
Moga moga cepat dapat Dato'
Boleh ajak aku main golf pulak lepas ni..:P

10 comments:

  1. salam doc..memang YB sorok kot..he he

    ReplyDelete
  2. uncle main golf kat playstation je...

    ReplyDelete
  3. hehehehe... jgn biarkan hidup anda diselubungi misteri...

    ReplyDelete
  4. sekarang mmg tak susah nak dapat datok ni...

    tapi ada sorang kawan family akak ni...mmg confirm Datok la...wife dia sah2 Datin..tapi hanya segelintir yg rapat saja yg tau...sgt2 low profile.wife dia sembang pun sebut diri sendiri 'kak' saja...gelak huha huha sama mcm kita yg biasa2 ni...dressing pun simple sgt...suka berkawan dgn org macam ni..selesa.

    ReplyDelete
  5. Tak payah panggil saya Dato. Panggil saya YB cukuplah sebab kawan2 semua gunakan panggilan tu.

    Saya takut tersedak emak Adam kalau ada yg panggil dia datin .... ngeeee

    ReplyDelete
  6. cukup 40 org panggil kang dpt lah gelarannya...hehehe

    ReplyDelete
  7. Kehkehkeh.... Ko siap buat entry lagi. Gelak gaban daku sekarang...


    Tak mengapa... YB dah tolong jawab utk persoalan diatas....ehehehehehehhe.


    Ko memang....kan....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...