Thursday, July 5, 2012

15 Syaaban 1433

a calm sunset over the beach near Cape Leeuwin Lighthouse, Augusta, Western Australia


~ report kad lama telah dihantar, report kad baru telah diambil~
~refleksi kan lah diri bagai melihat bayangan diri di dalam lopak air~
~ moga moga report kad baru akan lebih cemerlang, gemilang & terbilang~
~ ujian awal semester akan di adakan lebih kurang 2 minggu dari sekarang, so bersiap sedialah!~

31 comments:

  1. Penilaian besar bukan setakat Ramadhan je doc. Heheheheh....

    ReplyDelete
  2. Doc..selamat mempersiapkan jati diri menghadapi Ramadhan

    ReplyDelete
  3. Semoga report card baru nie lebih banyak "biru" daripada "merah"

    ReplyDelete
  4. Harap sgt cgpa tuk report kad yg lame tinggi .... Report kad yg baru plak bertsmbah baik.... Amin

    Salam nisfu syaaban~

    ReplyDelete
  5. insyaAllah boleh..chaiyuk doc!

    ReplyDelete
  6. Semoga penggal baru akan lebih baik dari penggal terdahulu

    ReplyDelete
  7. semoga pahala makin meningkat dan dosa semakin berkurang.. insyaALLAH..

    ReplyDelete
  8. selamat doc...





    canteknya foto.
    suka.


    .

    ReplyDelete
  9. Moga dipanjangkan umur, diberi kesihatan baik dan diberi peluang menemui ramadhan mubaraq tak lama lagi.

    ReplyDelete
  10. InsyaAllah.

    Terima kasih kerana mengingatkan. :)

    ReplyDelete
  11. subhanallah..cantiknya pemandangan tu..

    insya allah..

    ReplyDelete
  12. semoga rekod baru lebih baik dari rekod yg telah ditutup..

    ReplyDelete
  13. cantik gambo tu

    dan insyaallah.... jom kita beramai2 mencantikkan kad lapuran kita!

    ReplyDelete
  14. moga kekal teguh iman & dirahmati selamanya...

    ReplyDelete
  15. semoga kita semua sentiasa di rahmati olehNya.

    ReplyDelete
  16. moga akan dapat lebih keberkatan dengan bukanya buku baru ni...

    hehehe.. tulah doc.. dengar dia cakap jekan.. tak taulak ejaannye tu breech.. thanks doc betulkan saya.. hehehe..

    ReplyDelete
  17. hhhahahaha ..... siapkan iman dan ilmu di dada

    ReplyDelete
  18. semoga kad laporan lama tu terus naik ke atas, tak dibaling sebab tak lepas tapisan.. huhu..

    ReplyDelete
  19. semoga amalan kita dalam penggal yang lepas di terima olehNya.. selamat menyambut kedatangan Ramadhan..

    ReplyDelete
  20. batutu macam turtle...
    semoga kita diberkati olehNYa selalu...

    ReplyDelete
  21. report kad ni sapa sain, doc?

    ReplyDelete
  22. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  23. Salam Yob Doc,

    Pintu taubat sentiasa terbuka utk hamba2Nya.

    ReplyDelete
  24. INSYALLAHH...we are improving in our faith.

    ReplyDelete
  25. Banyak yg tersurat dr yg tersirat ni doc..tp i got ur message.

    Thanks kerana sama2 mengingati. Hah..lbh krg 2 mgu nnt ujian dah bermula. dah get ready??

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 lah kita...

      p/s: cantik giler gambar tu nok...tak jemu mata pandang...
      ohsem, superb, gojes!!

      Delete
  26. Kad laporan yang baru harap lebih baik dari yg lame...

    ReplyDelete
  27. tq ingat mengingatkan.. kkdg leh lupa kan.. n foto tu cantik lah

    ReplyDelete
  28. kena pastikan report card kita lebih baik drp report card uncle gedek
    hehehehe
    (lari dulu seblom kena pelangkung dgn uncle gedek!!)

    ReplyDelete
  29. semoga report kad baru jauh lebih elok dari yg lamo...amin...

    ReplyDelete
  30. smoga kitab baru kita semua akan lebih bersinar hendakNYA...amiiiiinnn

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...