Monday, June 11, 2012

Yeay!

40 comments:

  1. Sapa nak komen lagi. Ada berani?

    ReplyDelete
  2. ecehhh kete proton.....tetttttttttt :p

    ReplyDelete
  3. bape byk kete satria bole beli dgn harga nombor tu?

    ReplyDelete
  4. Hahaha..wordless mondaykah doc??

    ReplyDelete
  5. La... fix kat kereta ini betullah kata kak cik mahal tali dari lembu.
    Tapi tak tahulah accessories dalam kereta dia tak tunjuk... agaknya sterengnya ada intan-berlian mana tahu kakcik..

    ReplyDelete
  6. agak2 kalau curi plate laku tak ? hehehehe :p

    ReplyDelete
  7. www1 apa makna di sebaliknya ye?
    tanya sebab tak tahu menilai sebenarnya pasal no plat ni.

    ReplyDelete
  8. kalau aku kata membazir amalan syaiton ada yang nak pangkah aku tak.. opsiee.. hahaha..

    ReplyDelete
  9. somehow, saya rasa bangga pulak walau kete dan nombor tu bukan saya yg punye.

    cool lah sultan Johor. :D

    ReplyDelete
  10. betul ke..kete doktor ke he he

    ReplyDelete
  11. cer letak kat kete ai.. agak2 apa yang akan hilang kat kete ai gamaknya.. dah kalau 'tali' lagi mahal dari lembu bak kata kakcik.. ;)

    ReplyDelete
  12. mahal rantai dari boruk...hahahah!

    ReplyDelete
  13. Perkataan dan nombor juga ada nilainya!

    ReplyDelete
  14. weeett weeettt weett waaannn....

    ReplyDelete
  15. eh ye ke ni? jual balik ke? ekekeke..

    ReplyDelete
  16. perghh...inilah yg habis riban2 tu yerr..

    ReplyDelete
  17. Kalau tak kecoh, tak kan mungkin no. ni letak kat kreta M'sia...

    ReplyDelete
  18. mahal No. plate dari keta. hehehe

    ReplyDelete
  19. ituler, semalam tanya kat husband.....no plat mahal nak mampos, tapi letak kat satria je...aihh, takkan kot...?

    itu persoalan saya disitu......dot,dot,dot..haha

    ReplyDelete
  20. fuhhh!!!! setengah juta lebih tu...kaya..kaya..kaya.. :)

    ReplyDelete
  21. kenapa guna keta tu jek..

    ada udang sebalik mee??

    ReplyDelete
  22. no lebih mahal dari kete.. huhu

    ReplyDelete
  23. apa yg cuba dibuktikan di sini? hmmm...sambil jari telunjuk melurut dagu..kehkehkeh...

    ReplyDelete
  24. mana tau.. sementara jek letakkat kete tempatan. sok2 dah cool kes no. plate mahal.. baru buh kat kete import la pulak...

    ReplyDelete
  25. saya tetap sayang Sultan saya

    ReplyDelete
  26. hmm.. tak nak kata gapo.. :)

    ReplyDelete
  27. letak kat neo aje...
    ingat taruk kat lambo gallardo ka....

    ReplyDelete
  28. ALLAHUAKBAR.... kekayaan itu milik ALLAH...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...