Monday, June 25, 2012

Sunrise Photography

Abis tengok bola pagi tadi, dah pukul 5.30am..
So aku pun decide lah nak buat sunrise photography..
Ni lah hasilnya ambik gambar dari jam 5.30am - 5.45am pagi tadi..

Tak sia sia ada hobi menembak ni, ada jugak senjata nak buat photoshoot sendiri..


Yang di bawah ini, Insya Allah akan sampai ke tangan kak Azian hari ini..nanti layanlah karenah hero hero saya ya..hehehe


dan






oh ya, official website nya( www.mydreamytreats.com ) masih dalam construction ya..nanti kalau dah siap, akan di hebahkan di sini :) kalau nak tempah segala macam cupcakes (2D & 3D), fondant cake, rainbow cake, red valvet, cake in a jar ( red valvet, rainbow), creampuff & of course, macaron, boleh contact saya ya directly..Terima kasih :)

42 comments:

  1. cantiknya pic!
    terliur..mmg mengancam.

    ReplyDelete
  2. yes. cantik gile sunrise! hahaha!

    *

    haritu kawan singapore saya cakap, dia kagum dengan mommyZZ yang boleh deliver order dgn 2 hero di tangan!

    ReplyDelete
  3. dulu kaklong dah bg email..nk tanya berapa harga cream puff tu...huhuhu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. email nya tak de lah kaklong...kaklong ada FB tak?

      Delete
  4. waaaaahhh cantik2....teringin plak nak merase macaron nieh hah.....cantik2 tuuu...geram tgk hah!

    ReplyDelete
  5. selamat maju jaya buat wife doc

    ReplyDelete
  6. wow!! ini sudah kira hebat!! good luck & tahniah ;)

    ReplyDelete
  7. Cantiknya - mesti sedap juga. :)

    ReplyDelete
  8. rindu ah kat macaron. akan order dgn mommy zz soon ..

    ReplyDelete
  9. weh, itu biskut apa...cantiknya...ni nak makan pun tak sampai hati...mcm nak letak dlm almari kaca jer...

    ReplyDelete
  10. macaron...macaron..macaron...(bawa ke alam mimpi)

    ReplyDelete
  11. Cantiknya..
    Makchaq tak pernah lagi rasa macaron ni..
    nak order kena ambik sendiri ke?/boleh pos ke?
    Nak order la nampak sedap...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam makchaq..
      Boleh pos, takde masalah..
      Saya dah bagi contact number kat blog Makchaq..:)

      Delete
    2. sekarang jugak makchaq sms

      Delete
  12. ada sesapa nak hadiahkan aku kamera godang..jeles la..ngan sumer gambar2 ni...

    ReplyDelete
  13. memang sedap...korang memang patut oder :D

    ReplyDelete
  14. perghhh!!!
    cantiknya macaroon tu... rasa nak ngap je..

    pandai mummyziyyad masak..

    (kalau nak compare ngan puding hazabedah aku tu kan...kihkih)

    ReplyDelete
  15. nanti up n3 quotation lak eh!

    ReplyDelete
  16. tak pernah try laginie..kalau nak order mcm mana caranya?bape pos sumer?

    ReplyDelete
  17. nak gak order tapi sangat jauh di mata... gerraaammm nyungguh tengok macs tu..

    ReplyDelete
  18. untunglah perut daddyziyad. hihi.. mengancam jiwa dan raga, teringin nak order, tp jauh sesgt. macaron saya x pernah cuba lg. jeles cantik!

    ReplyDelete
  19. bila nak bagi aku test neh? nnt raya aku terjah umah MIL ko...ahaks...(dgn muka tak malu)

    ReplyDelete
  20. macam pelangi warna macaroon...stress je tengok kan..hehe..

    ReplyDelete
  21. Macam2 warna macaroon tuh..nampak sedap.. :)

    ReplyDelete
  22. wah dia jual gak tuh....ni yang aku terus nak usha blog tuh!

    ReplyDelete
  23. Wahhh.....tersangat sunrise!!!!



    Nanti mau oder :)

    ReplyDelete
  24. Kakak macam makchaq tak pernah rasa macaron. Tengok warna dia mengancam betul..

    ReplyDelete
  25. tengok pernah, rasa belum.. ;)

    ReplyDelete
  26. Drdady,

    Pernah mkn sekali,mak aikhhh manis yaaa rabbi.mummy zz buat manis x?

    Apapon colour dn packaging sgt menarik:))

    ReplyDelete
  27. Colour dan packing dia mmg sgt2 menarik la doc!

    ReplyDelete
  28. xde pon gambo kabus2 embun pagi gituuu.. ehheee

    ReplyDelete
  29. cantik macaron nye! tak mcm saya punye kakakakakakaka.

    ReplyDelete
  30. cantik gambar buat terliur tgk macaron tu..... baru sekali je munna makan macaron ni

    ReplyDelete
  31. speechless...sunrise yg cukup memukau mata...hikhik...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...