Tuesday, June 26, 2012

Quotation Macaron

Ini ialah quotation entri semalam., seperti yang dipinta oleh blogger Kakngah.
Bujal, kau nak creampuff? Jom berurusan kat FB :)

Oh ya, quotation tentang macaron lah dulu ya, yang lain lain tu (cupcakes/fondant cake/creampuff/cake in a jar/ cookies), nanti nanti lah ya..Atau boleh call directly MommyZZ @ 013-3650783. Kepada kawan kawan blogger yang menjadi rakan FB saya, boleh juga berurusan di FB.

Saya up kan quotation ni sebab website bisnes masih dlm construction, FB page pun dalam proses  :) 

>>  Harga sebiji macaron ialah RM2.00
>>  Ada pelbagai perisa, boleh pilih, boleh mix & match
 -choc
-nutella
-strawberry
-blueberry
-coffee
-cappuccino
-orange
-lemon

>> Itu adalah standard macaron yang MommyZZ buat. Kalau nak custom made perisa, pun boleh..just mentioned it. Eg:  apple, kiwi, durian, manggo..and the price is still the same, RM2.00 per macaron.

>> Macaron nutella berharga RM2.20  sebiji.

>> Minimum order ialah 24 biji macaron ( 2 dozen)

>> Delivery by post ke serata Malaysia: RM15.00
>>  Pick up di sekitar Nilai, Setia Alam dan Shah Alam (seksyen 7) adalah FOC.


Sekian, terima kasih :)




ps: terima kasih blogger kak Azian atas pembelian semalam, dan terima kasih Makchaq sebab order, Insya Allah hari Khamis ni akan bertemu dgn MommyZZ di Putrajaya.

32 comments:

  1. kalau shah alam seksyen 7 memang dekat dah dengan kami..hehe..ada harapan ni...

    ReplyDelete
  2. semoga terus sukses dan maju...suke tgk org melayu bisnes2 nieh...

    ReplyDelete
  3. Akhirnyaaa..ada gak quatation yg doc tepek. Bley la kwn2 yg berkeinginan mkn macaron ni membuat pesanan pesanan

    Moga perniagaan ini akan bertambahmaju dan berjaya ya

    ReplyDelete
  4. semoga bisnes berjalan dgn lancar,amin ~

    ReplyDelete
  5. InsyaAllah, satu hari nanti kakcik mungkin akan buat tempahan. :)

    ReplyDelete
  6. semoga business lancar dan dipermudahkan......nantikan order aku ye!

    ReplyDelete
  7. tq update.. insyaallah nnti2 say order ye.. all the best utk bisnesnye

    ReplyDelete
  8. WAaa...bisnes kencang ye..
    Semoga suksess.

    ReplyDelete
  9. dah nak habis dah tu.. tunggu yang baru je nanti..

    ReplyDelete
  10. Singgah sini.. wah sedapnya macaron

    ReplyDelete
  11. Bukan sahaja cantik dipandang tetapi sedap jugak di mamam. Manis2 lemak macam tuan punya...manis dipandang...ekekee...

    Suatu hari nak kena oder gak. Tempahan raya buka tak?

    ReplyDelete
  12. nnt nk order saya inform yek.. boleh pos ke kedah kan?

    ReplyDelete
  13. Kakak kalau nak order tunggu cuti sekolah masa anak-anak ada - insya-allah. Kakak pun tak pernah lagi merasa bendalah nie. Kesiankan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku dah agak dah, megi aku hari tu mmg buat ramai terliur...haha...(perasan)

      ye nok...alamat rumah tetap sama, tak pernah pindah pun...ekekek...
      apa lah yg ko nak bagi tu kan? hrmmmm...surprise dah ni...(tapi kenapa aku mcm tau ko nak bagi apa...ekekek)

      tapi kan, aku rasa better ko pos ke alamat ofis, sbb kat umah takde org, nnt aku kena pikap kat post ofis lak (demand), nnt aku sms ko...

      Delete
  14. harga sudah ada.. tunggu masa untuk mengorder.. insyaAllah.. semoga mommyZZ terus success..

    ReplyDelete
  15. wahhh bisnes dah jalan ..... tahniah tahniah ...

    ReplyDelete
  16. Nnti dah ada fanpagr fb sila announce...

    ReplyDelete
  17. moga bisnes terus sukses ye..

    ReplyDelete
  18. kalo tetiba ada kat shah alam & walk in beli, buleh tak gamaknya..?? sbb kalo nk pesan awal2 takut tak ter-jadi nk ke kl/shah alam tu.. maybe beli apa stok yg ada je kot.. can or not like dat..

    ReplyDelete
  19. selamat berjaya.
    moga perniagaan ni sukses selalu :)

    ReplyDelete
  20. teringin jugak la doktor.nanti nak order yang minimum dulu..24,,yang sedap perasa apa ye doktor..

    ReplyDelete
  21. Tahniah tuan. Perniagaan semakin maju.

    Berapa lama masa yang diambil untuk proses??

    ReplyDelete
  22. Menarik ni. Nanti saya berbincang dengan orang rumah, mungkin leh order untuk besday Haiqal nanti.

    ReplyDelete
  23. Dah order macaron, cream puff ngan cheese tart..

    ReplyDelete
  24. tahniah..

    bila lah ayu dapat rasa?
    nak order by post ayu tak mahu.. sbb pernah dapat kuih hancur

    ReplyDelete
  25. saya boleh verify macarons mommyZZ mmg sedap dan kurang manis dari biasa!

    ReplyDelete
  26. Setia Alam FOC.. wah.. menarik tu.. ;)

    ReplyDelete
  27. alhamdulillah , nampak market baekkk punya ;) semoga terus maju jaya.

    ReplyDelete
  28. sy nk order tp nak tunggu doc balik jb boleh x? (nk jimat kos pos hihi)

    ReplyDelete
  29. saya dah rasaaaaaaa
    sedapppppppppppppppppppppp banget

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...