Wednesday, June 20, 2012

murahnya ayer mata kau

tadi ( ~ 3jam lalu sebelum aku tulis entri ni) aku tgk lah masterchef celebrity..1st time tgk sebab saja nak tgk apekejadah best sgt citer tu sampai Bujal siap buat entri pasal rancangan ni.

aku tak kenal artis sgt,tapi aku cam lah satu figure yg aku pun pelik awat nangis ngalahkan pompuan meroyan??

saja ajalah nak share ilmu(utk ingatan aku jugak)..yg aku dgr ada alim ulama kata..kita ni nak nanges sambil meneteskan air mata biarlah sebab kita takutkan azab tuhan..sebab sesali dosa dosa kita..

25 comments:

  1. Nak nangis baca n3 neh.. Hahahah

    ReplyDelete
  2. Nama pun artis..dah tentu la macam tu kannn...

    ReplyDelete
  3. sy tau tu sapa....bila sy ckp.. geli la tgk dia tu, my wife marah..tak baik kata org cmtu katanya...

    ReplyDelete
  4. Terima kasih kerana saling mengingatkan. :)

    ReplyDelete
  5. siapa dia tu .. kenapa dia nangis ? teringin pulak uncle nak tengok rancangan tu lepas ni !

    kalau nak nangis pun, nangislah pasal Rohingya ..

    ReplyDelete
  6. tgk jugak nasib baik RA dah keluar, tinggal AA je yg emosi terlebih belum keluar2 lg

    ReplyDelete
  7. kehkehkehkeh....setiap episod ade air mata!!!!

    ReplyDelete
  8. katanya..untuk menaikkan rating rancangan..mungkin...ya...mungkin..tidak..

    ReplyDelete
  9. Pernah cuba tgk sekali, tetapi memandangkan saya dah terbiasa tengok MasterChef Oz, so saya tak berminat nak tengok yg msia punya...ntah, rasa macam ada yg kurang berbanding yg Oz punya.

    ReplyDelete
  10. hahaha
    incik asben memang marah giler r tgk rancangan ni...

    ReplyDelete
  11. huwaaaa...terus lap air mata sekarang!

    ReplyDelete
  12. laa kan yg masuk tu pelakon2...artis2...mmg le kuat drama king n drama queennye hahaahahahahaha.....

    ReplyDelete
  13. air mata pelesu la tu.hehe

    ReplyDelete
  14. bebudak kat porem sebut - mak hayam
    ehhh??? sejak bila ntah...

    ReplyDelete
  15. tulah kan...over sikit pasal nangis2 semalam..

    ReplyDelete
  16. production mmg suka org gitu tau.
    banyak drama.
    aku suka gak tgk.
    buat gelak2.
    ntah apa2 je kan nk melalak...

    .



    .

    ReplyDelete
  17. Over giler.. Yg keluar pon x nanges....x sabar tgk dia kuar..

    ReplyDelete
  18. dia beriya menangis, kita plak beriya gelakkan dia

    ReplyDelete
  19. pernah gak dengar ustaz kata (tak ingat nama ustaz tu) air mata juga samada boleh memadam atau memarakkan api neraka..huhu..

    ReplyDelete
  20. Menangis la dia sebab ingat dia yang tersingkir...........

    ReplyDelete
  21. Salam...selalunya lelaki memang susah nak keluarkan airmata..agak janggal kalau ia terlalu murah berbanding airmata perempuan.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...